Poltnak és Rogánnak azonnal távoznia kell! Orbán adja vissza a megbízatását!

POlt

Reagálás a Fidesz őszödi beszédére

A Mindenki Magyarországa Néppárt álláspontja szerint Magyarország Orbán Viktor és fideszes maffiaszervezetének kormányzása alatt a keleti diktatúrák sorába süllyedt. Hogy innen visszatérhessünk a demokrácia, a jogállam és a tisztesség útjára, csak egy megoldás létezik: a magyar kormánynak és a legfőbb ügyésznek azonnal távoznia kell! Új választást követelünk!

Egy valódi demokráciában teljesen elképzelhetetlen, hogy a legfőbb ügyészt a kormány propagandaminisztere utasítsa ügyek befolyásolására, eltussolására, személyek nevének kihúzására, amit az általa vezetett ügyészség szó nélkül teljesít.

A magyar kormány képviseletében Rogán Antal, illetve a legfőbb ügyész, Polt Péter olyan határt lépett át, amely Magyarország legsötétebb diktatúráinak módszereit idézi

Éppen ezért a magyar igazságszolgáltatásba és jogállamiságba vetett bizalom helyreállítása érdekében a Mindenki Magyarországa Néppárt követeli a magyar kormány és a legfőbb ügyész távozását, új választás kiírását, valamint szakértői kormány felállítását, amelynek elsődleges feladata a jogbiztonság és a demokrácia helyreállítása lesz.

Mindenki Magyarországa Néppárt

A legfőbb ügyész és a kormány lemondását követelte Magyar Péter