Magyar Péter olyan bizonyítékok birtokában van, ami miatt véleménye szerint le kell mondania kormánynak

Magyar Péter

Magyar Pétert szerdán négy órán át hallgatta ki a Fővárosi Nyomozó Ügyészség a Völner-Schadl ügyben.

Kihallgatása után Magyar Péter az újságíróknak elmondta, hogy három állítást tudott tenni. Az első, hogy a Schadl-ügyben már fél évvel a kirobbanása előtt tájékoztatták Völner Pál igazságügyminiszter-helyettest.

A Tóni, Barbara és Ádám trió, akikről Schadl György vallott valóban Rogán Antalt, a feleségét és Nagy Ádám kabinetfőnökét jelölik.

Magyar Péter legfontosabb állítása, hogy olyan saját készítésű hangfelvételei vannak, amivel bizonyítani tudja, hogy Rogán Antal emberei a ügyészségen manipulálták a Völner-Schadl ügy iratait. Magyar Péter azt állítja, hogy az aktákból iratokat vettek ki és tettek be.

Magyar Pétert két ügyész és egy ügyészségi fogalmazó hallgatta ki

A sajtónak Magyar Péter elmondta, hogy a családon belüli vitájáról valóban készült egy rendőri jelentés, amit Rogán Antal csapata törvénytelenül juttatott el Dezső Andrásnak, a HVG újságírójának.

Vége a dalnak! – jelentette ki Magyar Péter.

“Nem félek attól, hogy mi történik velem. Az egész ország tudja, hogy vannak bizonyítékaim.”

Magyar Péter azt ajánlja Rogán Antalnak, hogy sürgősen repülön el egy olyan országba, amelyikkel nincs kiadatást. Magyar Péter Argentínát javasolja.

Magyar Pétert egy hét múlva ismét kihallgatják a Belgrád rakparton, állítása szerint akkor már az ígért bizonyítékokkal fog megérkezni a Főváros Nyomozó Ügyészségre.

Ne féljetek! – üzente II. János Pál pápa