Új rendszerező funkciót mutatott be a GLAMI divatkereső

A GLAMI divatkereső platform új vásárlást segítő megoldással bővítette digitális keresésiait. Az új funkció segítségével a felhasználók szabadon hozhatnak létre egyedi kategóriákat a kívánságlistájukon belül, így még átláthatóbban és személyreszabottabban rendszerezhetik a találatokat.

Európa egyik vezető divatkereső platformja új funkcióval bővítette az általa működtetett platformok shopping assistance funkcióinak körét. A továbbfejlesztett multifunkciós kívánságlisták amellett, hogy továbbra is meg kell találni a megvásárolni kívánt termékeket, számos további előnyt kínálnak a divattermékek online keresése és vásárlása során.

Strukturált rendszerezhetőség, tervezhető költségek

A GLAMI továbbfejlesztett kívánságlistájának fő funkciója, hogy a könyvjelzőkhöz hasonlóan segít elmenteni és azokat az elemeket, amelyek alapján a későbbiekben szeretne megvásárolni. Az új megoldással használható a kívánságlistán, egyedileg elnevezhető alkategóriák hozhatók létre, amelyek még átláthatóbbá teszik az egyes tételek rendezését, segítségükkel megtervezhetők a kiadások, és még könnyebben megoszthatók az ajándékötletek az ismerősökkel ünnepek vagy különleges alkalmak előtt.

Ajándék ötletek családtagoknak és barátoknak

A felhasználók a kívánságlistákon belül minden szűrhető tulajdonság alapján ( anyagtípus, ingyenes szállítás , kiszállítás karácsonyig , 8000 Ft alatt stb.) összeállíthatják az allistákat, így például könnyen létrehozható egy adott értékhatár alatti személyre szabott ajándékcsomag, amelyre ismerősöket, barátokat tervezünk megajándékozni. Az új megoldás ugyancsak hasznos lehet az impulzusvásárlások elkerüléséhez, mivel az egyes elemek listája elhelyezése után a felhasználók időt szakíthatják arra, hogy megfontolják, valóban szükség van-e az adott termékre.

Értesítések árleszállításokról és akciókról

A GLAMI divatkereső alapfunkciója, hogy a webshopok kínálatának mesterséges intelligencia által vezérelt rendszerezésén keresztül egyszerűbbé teszi a divatcikkek online keresését. A platformon a felhasználók jelenleg 4300 európai webáruház kínálatában, több mint 130 termékjellemző (pl. szín, minta, ujjhossz, stb.) alapján kereshetnek. A továbbfejlesztett kívánságlista segítségével értesítőket igényelhetnek a felhasználók a listáikon szereplő tételekhez kapcsolódó árleszállításokról és akciókról.

A GLAMI divatkereső fenntarthatósági szűrők bevezetésével segíti a környezettudatos online vásárlást