Kocsis Máté reagált Magyar Péter vádjaira!

Kocsis Máté
facebook.com/kocsismate

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője azzal reagált Magyar Péter mai kijelentéseire: “bosszút akar állni”, “a kormányt és annak tagjait okolja azért, mert elhagyta a felesége, és elveszítette a felesége által szerzett munkahelyeit”. 

“Magyart elhagyta a felesége, elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni”közölte Kocsis Máté az ATV.hu megkeresésére, miután Magyar Pétert – aki pártalapításon gondolkodik – a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen ma több órán keresztül kihallgatták.

Az Index cikke szerint Magyar nem adott át “perdöntő bizonyítékokat” a Völner-Schadl ügyben, de állította, hogy manipulálták, átírták az ügyészségi iratokat.

Üres locsogás-fecsegés, egy sértett ember vagdalkozása

“A történtekért a kormányt és annak egyes tagjait okolja, ezért vádaskodik, de amit csinál, az végső soron csak üres locsogás-fecsegés, nem más, mint egy sértett ember vagdalkozása”

– fogalmazott a Fidesz parlamenti frakcióvezetője Magyar Péter mai kijelentései kapcsán az atv.hu-nak.

Korábban, Magyar Péter színre lépésekor, a nagy vihart kavart Partizán-interjúja után Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a Telex érdeklődésére azt nyilatkozta: „Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik”. 

Magyar Péter olyan bizonyítékok birtokában van, ami miatt véleménye szerint le kell mondania kormánynak