Ki is valójában Magyar Péter?

Magyar Péter
Magyar Péter

Magyar Péter, nem más mint egykori fideszes oligarcha, aki mostanra árulóvá vált és félrevezeti a magyar embereket – állítja az Új Magyar Birodalmi Mozgalom.

A Médiabirodalom.hu szerkesztősége változtatás nélkül adja közre a közleményt

Miközben részt vett az elnyomó diktatúra kiépítésében és fenntartásában, most úgy tűnik, hogy szívesen áll a középpontba, mint egy kétes hős, aki megoldást kínál az elnyomás ellen.

Ne feledjük el, hogy M. Péter cselekedetei szorosan kapcsolódnak az elnyomó rendszerhez, amelyet most olyan hevesen képmutatásból kritizál. Úgy, hogy ő maga is milliókat kapott az elnyomás és a szabadság hiányának fenntartásáért.

Miközben a magyar embereknek nagy része minden napos megélhetéssel küszködik

Most pedig, amikor a nemzetnek igazságra és szabadságra lenne szüksége, ő készen áll arra, saját magát állítsa be hősként.

Az ilyen viselkedést nem lehet máshoz hasonlítani, mint egy kóros és pusztító betegséghez, amely tovább pusztítja nemzetünket és értékeinket, ahogyan a pestis, a genny és a fekély, amelyeket ki kell irtani az igazi gyógyuláshoz! 

Fel kell ismerni, hogy M. Péter is az elnyomás és a korrupt rendszer része, amelyet le kell rombolni az igazi felemelkedés érdekében.

Visszataszító és gyomorforgató, hogy ilyen jellemmel és múlttal vannak emberek akik hősként állítják be magukat!!

M. Péternek véleményünk szerint magyar levegőt sem lenne szabad szívnia, mert nem méltó rá, de arra sem, hogy ezen a néven legyen törzskönyvezve.

Pártunk minden erejével a jövőben is küzdeni fog az ilyen és hasonló megvezető, képmutató emberekkel szemben.

Kiadó: Új Magyar Birodalmi Mozgalom

Talpra Magyarok Közössége néven indít mozgalmat Magyar Péter