Kapcsolódjon be egy „kísérteties” utazásba idén télen a Nissan e-4ORCE technológiájával

  • Ebben a rémséges szezonban az e-4ORCE technológia a magabiztosság, az irányítás és az erő tökéletes keverékét hozza létre a legfélelmetesebb útviszonyok leküzdésére
  • Hajlítsa meg az utat akarata szerint, mivel az e-4ORCE elosztja a nyomatékot az első és a hátsó motorok között, hogy maximalizálja a gumik tapadását, még a legmélyebb, legsötétebb téli utakon is.
  • A rettentően jó fékezés – mely, minden egyes kerékhez külön-külön szabályozható – felkészít mindenre, ami a kanyar mögött rejtőzik.

Az tél mágikus varázslatával és a különféle típusú csapadékok megérkezésével a Nissan meghívja Önt, hogy pattanjon nyeregbe, és tegyen egy izgalmas utazást a szezon árnyai között teljes magabiztossággal, az e-4ORCE technológiával.

Az egyénileg szabályozott fékezéssel rendelkező összkerékhajtási rendszerrel megerősített e-4ORCE technológia a Nissan járművek megbízható támasza – segít abban, hogy magabiztosan hódítsa meg az időjárás kiszámíthatatlan körülményeit, anélkül, hogy megijedne a világtól. A Nissan élvonalbeli e-4ORCE technológiája irányítja az utat: minden keréken beállítja a teljesítményt, a fékezést és a tapadást a teljesítmény javítása érdekében. Érezd a varázslatot, amint végigvezet minden fordulaton, függetlenül attól, hogy mi lapul a sarkon.

Akár a boszorkányórák sötétjében vezet, akár a gyerekeket viszi egy lidérces „csokit vagy csalunk” utazásra, az első és a hátsó motorok zökkenőmentesen együttműködnek, hogy megvédjék és elvarázsolják az utasokat és mindenki mást is az úton. Hihetetlen jó stabilitást és erőt biztosít, miközben uralja az utat a kényelem feláldozása nélkül.

Készüljön fel arra, hogy az e-4ORCE technológia lenyűgözi a figyelemre méltó képességeivel, és egy izgalmas kalandot kínál, amely tele van bizalommal, irányítással és erővel. Élvezze az tél varázsát az e-4ORCE segítségével, és lelje örömét az utazásban, amely csupa finomság, trükkök nélkül.

Az e-4ORCE, amely jelenleg a Nissan X-Trail e-POWER és a teljesen elektromos Nissan Ariya változataiban érhető el, el fogja Önt varázsolni – teljes magabiztossággal halad a legfélelmetesebb útviszonyok között.

Merüljön el az alábbi videóban, hogy szemtanúja legyen az „e-4ORCE For All Seasons” kampány legújabb fejezetének. Fedezze fel, hogy az e-4ORCE hogyan varázsol igazi vezetési élményt, amely olyan igézően jó, hogy elgondolkozik azon, hogy ez tényleg valódi-e.

# # #

A Nissan AMIEO-ról (Afrika, Közel-Kelet, India, Európa és Óceánia)

A Nissan célja, hogy valóban fenntartható vállalattá váljon, egy tisztább, biztonságosabb és befogadóbb világ felé haladva.

A fenntarthatóság a Nissan hosszú távú jövőképének, az Ambition 2030-nak a középpontjában áll. A kritikus környezeti, társadalmi és fogyasztói igényekre reagálva ez a stratégia villamosított modelleket és technológiai innovációt kíván szállítani a kulcsfontosságú piacokon világszerte, elősegítve a mobilitást és azon túl is. Az Ambition 2030 támogatja a Nissan azon célját, hogy 2050-re termékei és tevékenységei teljes életciklusa során szén-dioxid-semleges legyen. A Nissan AMIEO régió, amelynek középpontjában az EV36Zero , felgyorsul az elektromos jövő felé való elmozdulásban.

A Nissan termékeivel, szolgáltatásaival és a fenntartható mobilitás iránti elkötelezettségével kapcsolatos további információkért látogasson el a nissan-global.com oldalra . Követhet minket a Facebookon , az Instagramon , a Twitteren és a LinkedIn-en is , és megtekintheti legújabb videóinkat a YouTube- on .

A három a varázslatos szám, ahogy a Nissan felgyorsítja a teljes elektromosra váltást