Az Acer bemutatja az AI-ready Swift Go 14 laptopot új Intel Core Ultra processzorokkal

Az új Acer Swift Go 14 laptop mesterséges intelligenciával felgyorsított élményeket és képességeket tesz lehetővé, kiegészítve az Intel AI Boost és Copilot funkcióval a Windows 11-ben

Az Acer bejelentette az AI-kompatibilis Acer Swift Go 14 (SFG14-72) új modelljeit, Intel® Core™ Ultra processzorokkal, amelyek Intel Arc™ grafikus feldolgozó egységgel (GPU) és Intel® AI Boosttal, az új integrált neurális feldolgozással rendelkeznek (NPU), hogy hatékony számítási teljesítményt biztosítsanak a mesterséges intelligencia munkaterheléséhez, és hogy magával ragadó élményt nyújtsanak a vékony és könnyű laptopokon. A szakemberek és az alkotók kihasználhatják a Swift Go 14 mesterséges intelligencia funkcióit, például az Acer PurifiedVoice™-t és az Acer PurifiedView™-t videokonferenciákhoz és egyéb testre szabható eszközökhöz a laptopon. A feladatok és a munkafolyamatok elvégzése is könnyebbé válik a Swift laptopon a Microsoft’s Copilot in Windows 11. projektnek köszönhetően.

„Az új Swift Go 14 túlmutat stílusos kialakításán és nagy felbontású kijelzőjén, és a legújabb együttműködési technológiát kínálja a funkciók és életstílusok széles skálájának támogatásához” – mondta James Lin, az Acer Inc. notebook részlegének vezérigazgatója. „A Swift A Go 14 az egyik első olyan készülék a piacon, amelyet Intel Core Ultra processzorokkal szereltek fel, és ezzel megnyitja az utat a generatív mesterségesintelligencia-feladatok támogatásának javítása felé a jövőbeni Acer eszközökön.”

Csúcsteljesítmény – Intel® CoreUltra 7 Processzorok

Az akár az új Intel® Core™ Ultra 7 155H processzorral meghajtott és Intel Evo Edition platformú laptopként igazolt Acer Swift Go 14 megfelel a fokozott teljesítménykövetelményeknek és olyan funkcióknak, mint az azonnali ébresztés, a gyors töltés és a megnövelt akkumulátor-élettartam. Az Intel® Ultra™ Core H sorozatú processzorok Intel® AI Boost-tal is fel vannak vértezve, amely dedikált AI-motorként működik – továbbá beépített Intel® Arc™ GPU-val, amely optimalizált teljesítményt, magával ragadó élményt nyújt a játékhoz vagy a tartalomkészítéshez. Az Intel® Unison™ segítségével a Windows 11 PC Android- vagy iOS-eszközökkel is párosítható, így zökkenőmentesen integrált kapcsolatot teremthet a fájlátvitelhez, a hívásokhoz, üzenetküldéshez és az eszközkezeléshez egyetlen képernyőn.

Kiemelkedő tulajdonságok a legújabb AI-funkciókkal

A Swift Go 14 1440p-s QHD webkameráján való streamelés vagy videokonferencia gyorsabban reagál, és kevesebb energiát igényel az eszköztől az AI által támogatott technológiával; Az Acer PurifiedVoice™ technológia a nemkívánatos háttérzajok eltávolítására, az Acer PurifiedView™ pedig a legjobb képernyőkép megjelenítésére szolgál, lehetővé téve a háttér elmosódását, az automatikus keretezést és a tekintetkorrekciót. Amikor a laptop kamerájának vagy mikrofonjának használatát észleli, az új Acer QuickPanel funkció ösztönösen felugrik, lehetővé téve a videokonferencia-megoldások gyors és egyszerű konfigurálását. Ezenkívül az új Acer AlterView mesterséges intelligencia által generált mélységtérképeket használ a 2D képek animált háttérképekké alakításához, 3D effektusokkal, amelyek több szögből is megtekinthetők.

A Copilot in Windows a mesterséges intelligencia erejét kihasználva segíti a munkát, az alkotást és a játékot. Úgy tervezték, hogy felgyorsítsa a feladatokat, csökkentse a súrlódást és időt takarítson meg, emellett személyre szabott válaszokat, inspirációt és feladattámogatást is nyújthat. A Copilot segíthet összefoglalni egy weboldalt, összeállítani egy e-mailt, módosítani a számítógép beállításait, vagy képet generálni, valamint más izgalmas mesterséges intelligencia funkciókat is elérhetővé tesz az alkalmazásokban, például a Paintben, a Snipping Toolban, a Photosban és más egyéb applikációkban.

A dedikált AcerSense™ gomb egyetlen kattintásával a laptop teljesítménye, karbantartása és testreszabása zökkenőmentesen kezelhető az AcerSense™ segédprogram segítségével, ami egy Acer AI Zone fület tartalmaz, amellyel könnyen megtalálhatja az eszköz mesterséges intelligencia funkcióit és fogadhatja a frissítéseket. A Swift Go 14 csatlakozási portjai, köztük két USB Type-C, HDMI 2.1 és egy MicroSD foglalat szintén rendelkezésre állnak, az Intel® Wi-Fi 6E és az Intel® Bluetooth® LE Audio pedig kiváló minőséget biztosítanak.

Lenyűgöző és könnyű kialakítás OLED kijelzővel párosítva

A karcsú, könnyű, mégis nagy teljesítményű Acer Swift Go ideális laptop olyan dinamikus felhasználók számára, akik folyamatosan mozgásban vannak, és sokoldalúságot várnak el eszközeiktől. Az alumínium váz tömege 1,32 kg és mindössze 14,9 mm vékony, így könnyen hordozható táskában vagy akár kézben. A környezetbarát OceanGlass™ érintőpad, amely újrahasznosított, óceánhoz köthető műanyagból készült, több mint 44%-kal nőtt a korábbi generációkhoz képest, így a felhasználók nagyobb mennyiségű görgethető felületet élvezhetnek.

Akár filmet néz, akár projekteken dolgozik a 14 hüvelykes laptopon, élénk képek és színek várják majd az akár 2,8K felbontású (2880×18000) OLED-panelnek köszönhetően 100%-os DCI-P3-mal, VESA Display HDR™ True Black 500 tanúsítvánnyal és az akár 90 Hz-es frissítési gyakorisággal. Az OLED laptop érintőképernyős WUXGA (1920×12000) kijelzőt is kínál azok számára, akik munka közben szeretnek a kijelzőn közvetlenül dolgozni.

Ár és elérhetőség

Az Acer Swift Go 14 (SFG14-72) januártól lesz elérhető az EMEA régióban 1199 Eurós ártól.

A pontos specifikációk, az árak és a rendelkezésre állás régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni a rendelkezésre állásról, a termékleírásokról és az árakról az adott piacokon, kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra.

Az Acer a környezetbarát, napenergiával működő, hordozható energiamegoldások új választékával bővíti termékportfólióját