Vitányi István: Ki lesz a soros?

Vitányi
Vitányi István a Fidesz frakcióban

A rezsicsökkentésről, a gazdaság zölddé tételéről, a Soros-birodalom “trónörökléséről” tettek fel azonnali kérdéseket a képviselők hétfőn az Országgyűlés ülésén.

Vitányi István (Fidesz) arról tudakozódott a Miniszterelnökséget vezető minisztertől, hogy miután “megtörtént a trónöröklés a Soros-birodalomban”, mit jelent az új vezető belépése, aki “nyíltan elkötelezett a migráció és az LMBTQ mellett”.

“A kis trónörökös” már régóta aktív szerepet vállal a világpolitikában is – jegyezte meg, arra hivatkozva, hogy Alexander Soros Kijevben uniós jelképek alatt tárgyalt, feltehetőleg keleti szomszédunk EU-csatlakozásáról.

Panyi Miklós, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára válaszában aggasztó jelenségnek nevezte, hogy balliberális “alternatív hálózatok épülnek fel egész Európában”, és ezeknek vannak jól látható intézményei és láthatatlan tevékenységei is.

Ez egy egész Európát lefedő hálózat, a megvásárolt politikusok pedig ott üknek minden nemzeti parlamentben – mondta. Megemlítette, hogy súlyos szuverenitási kérdéseket vet fel a guruló dollárokkal megvásárolt politikusok ügye, akik mindmáig nem árulták el, mit kértek tőlük külföldi megbízóik a támogatásért cserébe.

Viszonválaszában a kérdező megemlítette, hogy Soros György fia “hosszú küzdelemre készült fel a szuverenista erőkkel, így hazánkkal szemben“, ezért is fontos a szuverenitásvédelmi törvény elfogadása.

Erre reagálva az államtitkár megjegyezte, “egy semmilyen demokratikus mandátummal nem rendelkező szervezet vezetőjeként” tárgyalt Soros Alexander egy hadviselő országban, Brüsszelnek ezért sürgősen magyarázatot kell adnia a történtekre.

(MTI)

KDNP: Sorosék újra előhúzták az antiszemita kártyát – Normálisak?

Vigyázat! Jön, a Szuverenitásvédelmi Hivatal!