Óriási zúzásra készül a Hot Wheels Budapesten

igantikus látványprodukcióval érkezik Budapestre a Hot Wheels

Most hétvégén, március 16-án és 17-én Budapesten lesz látható a Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party. Az MVM Dome-ban szédületes mutatványokat mutatnak be a rajongók kedvenc nagykerekű Hot Wheels szörnyei. Eljön Mega Wrex™, Tiger Shark™, Demo Derby™, Bone Shaker™, Bigfoot®, Gunkster™ és fellép a vadonatúj Hot Wheels 5-Alarm™, a Hot Wheels Monster Trucks hősi tűzoltó járgánya is.  A fénypartival, látványos lézershow-val kísért előadások meglepetése lesz a tüzet okádó átalakuló sárkány, ARCTICGON, valamint a Hot Wheels Monster Trucks Live szabadstílusú motokrosszosainak elképesztő produkciója is.

A Hot Wheels autókat övező rajongás nem új keletű. A Mattel ezekből a játékokból a kezdetek, azaz 1968 óta több mint 9 milliárd darabot készített és ma is 25 másodpercenként gurul le egy – egy újabb ilyen játék a gyártósorokról. Sőt másodpercenként 16 Hot Wheels autót adnak el valahol a világban, aminek révén továbbra is ez a márka a legkeresetettebb játék a Földön. A gyűjtők köre pedig egyre csak bővül. A legnagyobb Hot Wheels kollekció értéke, ami az amerikai Bruce Pascal birtokában van, meghaladja az 1 millió dollárt. Viszont az sem panaszkodhat, aki szert tett a valaha eladott legdrágább Hot Wheels-re, ami egy Beach Bomb® modell volt és 72 000 dollárért kelt el.

A kínálat természetesen folyamatosan frissül. Évente 130 új autódizájnnal ellátott Hot Wheels kerül a boltok a polcaira, ami azt is jelenti, hogy ezeknek az játékoknak jelenleg már 25.000 különböző változata létezik. Köszönhetően annak, hogy a márka a világ szinte minden autógyártójával együttműködik. Így a dinamikus, excentrikus karaktereket felsorakoztató Hot Wheels Monster Trucks modellek közt mindenki találhat a maga számára megfelelő, a személyiségéhez passzoló járművet. Van köztük lázadó rosszfiú, kegyetlen szörnyeteg, élő legenda, illetve még sok mindenki más is, ahhoz, hogy újra és újra világrengető kalandokat, játékos és veszélyes fordulatokkal kísért zúzós akciókat élhessen át minden rajongó.

Nekünk most nem kell messzire mennünk, hogy élőben is láthassuk őket. A hatalmas gépszörnyek egyedülálló produkciója ezen a hétvégén Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party keretében várja az érdeklődőket az MVM Dome-ban. Az előadások előtt bő 2 órával megnyitják a sok izgalmat tartogató Crash Zone-t, ami egyedülálló élmény tartogat az erre a programra jogosító belépővel rendelkező látogatók számára. Felsorakoztatják előttük a gigantikus méretű, brutális külsejű Hot Wheels Monster Truck gépszörnyeket, hogy az érdeklődők testközelből szembesüljenek a monstrumok döbbenetes, tekintélyt parancsoló megjelenésével, valamint találkozzanak, illetve autogramot kérjenek a pilótáiktól.

A Hot Wheels Monster Trucks Live turné a Mattel és a Raycom-Legacy Content Company és a Family Entertainment Holdings, LLC együttműködésében jött létre, amelynek aktuális erre az oldalra kattintva érhetőek el.,

Életre kelnek a rajongók kedvenc nagykerekű Hot Wheels szörnyei

Fotók: Mattel