Magyarországon is elérhető a Samsung Galaxy S23 FE

  • Magyarországon is elérhető a Samsung népszerű FE sorozatának legújabb okostelefonja, a Samsung Galaxy S23 FE. Az ikonikus és tartós formatervezéssel, élvonalbeli kameraminőséggel és magas teljesítménnyel ellátott készülék új fejezetet nyithat az emlékezetes pillanatok részletgazdag és valósághű megörökítésében.
  • Galaxy S23 FE: Ikonikus formatervezéssel, profi kamerával és zökkenőmentes játékteljesítménnyel dobja fel a mindennapokat

A Galaxy S23 FE az S sorozat egyedi formatervezéséhez hűen, karcsúbb kijelzővel új, lebegő kamerával és IP68-as víz- és porállósággal1 védett prémium kialakítással érkezik. A Galaxy S23 FE változatos, élénk színei között mindenki megtalálhatja a stílusához legközelebb álló darabot.

A mindennapok pillanatai életre kelnek, a Galaxy S23 FE professzionális kamerafunkcióival a felhasználók lenyűgöző minőségű fényképeket és videókat készíthetnek. Az 50 megapixeles, nagy felbontású lencsének és a háromszoros optikai zoomnak köszönhetően szinte minden részlet élesen látszódik a felvételeken. Sötétedés után a készülékkel – Nightography, éjszakai felvételek módban – letisztult szelfiket és portrékat készíthetünk, élethű színekben. A továbbfejlesztett digitális képstabilizátorral (VDIS) és az optikai képstabilizátorral (OIS) ellátott hátlapi kamera pedig szinte bármely szögből, menet közben is stabil felvételeket rögzít.

A felhasználók könnyedén megoszthatják a tartalmakat Galaxy S23 FE készülékükön, mivel az eszköz könnyen kezelhető szerkesztőstúdióként is funkcionál. Professzionális módban a zársebesség, a rekeszérték, az ISO és a többi vezérlőelem is az egyéni igények szerint, manuálisan beállítható. A Camera Assistant2 alkalmazással a felhasználók testre szabhatják a felvételeket, és kiválaszthatják, hogy mely automatizált funkciókat szeretnék használni a teljesen egyéni felvételkészítés élményéért. Az alkotás és a testreszabás szabadságát támogatják a készülék mesterséges intelligencia -alapú szerkesztőeszközei, amelyek tökéletesíthetik a végeredményt.

A kifogástalan gaming- és streamingélmény érdekében a Galaxy S23 FE nagyteljesítményű processzora olyan Párakamrával rendelkezik, amely segít szabályozni a hőt és fenntartani a teljesítményt, így a műveleteteket gyorssá és gördülékennyé teszi. A hosszú élettartamú, 4500 mAh kapacitású akkumulátor energiatakarékosan, 25W teljesítményű3 adapterrel mindössze 30 perc alatt akár 50%-ra feltölthető. Ezt a teljesítményt a magas fényerőjű, szupersima 6,4 colos4 Dinamikus AMOLED 2x kijelző fokozza. A Láthatóságjavító technológia automatikusan érzékeli az erőteljes fényviszonyokat, és a kijelző a csúcsmodellekhez hasonlóan élénk marad.

Zökkenőmentesen összekapcsolható Galaxy ökoszisztéma és gondos tervezés

A felhasználók az új Galaxy S23 FE okostelefonnal, a Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy Tab S9 FE+ tabletekkel megismerhetik az összekapcsolható Samsung ökoszisztémában rejlő lehetőségeket. A Multivezérlés5 funkcióval még hatékonyabbak lehetnek, mivel könnyedén mozgathatják a tartalmakat több Galaxy készülék között, így például okostelefonról tabletre a másolás és beillesztés vagy a „húzd és ejtsd” műveletek során. Amennyiben kreatívan és hatékonyan szeretnének alkotni, a Gyorsmegosztás funkcióval egyszerűen vihetnek át videókat vagy képeket okostelefonról tabletre. A minőségi audioélményékert felelős, idén októberben bemutatott Galaxy Buds FE pedig a szórakoztatás terén sem hagyja cserben a felhasználókat. Az Auto Switch funkció okosan, manuális beállítások nélkül6, a használat alapján választja ki a hangot az okostelefon, a tablet, sőt az óra és a tévé között is, a SmartThings Find alkalmazás pedig segít az elkallódott Buds megtalálásában, és jelzést küld, ha ott felejtették valahol7.

Az eszközök és a változatos csatlakozási lehetőségek mellett a Samsung elkötelezett a személyes adatok védelme iránt. A Galaxy S23 FE széria biztonságát, a bizalmas információkat alapértelmezetten a Samsung Knox őrzi.

A Samsung legújabb FE készülékei gyarapítják a vállalat legutóbbi, céltudatos újításainak sorát. A Galaxy S23 FE számos újrahasznosított anyagot tartalmaz8, amelyek egyaránt megtalálhatóak a készülék belső és külső alkatrészeiben9, magába foglalva a felhasználás előtti újrahasznosított alumíniumot és üveget, valamint a felhasználás utáni újrahasznosított műanyagot, amely eldobott halászhálókból, vizes hordókból és PET-palackokból készült.

A Samsung új, R290 hűtőközegű, monoblokk rendszerű hőszivattyúval forradalmasítja az otthoni fűtést

Árak és elérhetőség

A Galaxy S23 FE Menta, Krém, Grafit és Lila színekben kapható. A 128 GB 279 990 forintos, a 256 GB változat pedig 304 990 forintos fogyasztói áron vásárolható meg.

A Galaxy S23 FE készülékről további információ érhető el a Samsung weboldalán.


1 IP68 minősítés: Legfeljebb 1,5 méter mély édesvízbe történő, maximum 30 percig tartó merítés vizsgálati körülményei alapján. A medencében vagy tengerparton történő használat nem ajánlott.

2 A Galaxy Store áruházból letölthető alkalmazás. Elérhetősége a piactól, a modelltől és a szolgáltatótól függően eltérő lehet.

3A 25W töltőadapter külön megvásárolható. A szupergyors töltés sebessége az akkumulátor töltöttségi szintjétől és egyéb tényezőktől függően eltérő lehet. Csak a Samsung által jóváhagyott töltők és kábelek használata javasolt. Az elhasznált vagy sérült töltők használata nem javasolt. A nem kompatibilis töltő vagy kábel súlyos sérüléseket vagy kárt okozhat a készülékben.

4 Átlósan mérve, a ténylegesen látható terület a lekerekített sarkok és a kameramélyedés miatt ennél kisebb.

5 A Multivezérlés a One UI 4.1 vagy újabb verziójú Galaxy táblagépeken, a One UI 5.1 vagy újabb verziójú Galaxy telefonokon és a 2021-ben vagy később piacra dobott Galaxy Book sorozatú készülékeken működik, amelyeken a Samsung Settings v1.5 (Intel) vagy a Samsung Settings v3.3 (ARM) rendszer megtalálható. Egyes modellek korlátozott funkciótámogatással rendelkezhetnek, és a telefonon és a számítógépen is ugyanabba a Samsung-fiókba kell bejelentkezni.

6 Az Auto Switch funkció csak a One UI 3.1 vagy újabb verziójú Samsung Galaxy okostelefonokon és táblagépeken, valamint a Galaxy Watch4 vagy újabb sorozatú Galaxy Watch okosórákon érhető el. A Samsung Galaxy készülékeknek be kell jelentkezniük a Samsung fiókba az Auto Switch funkció engedélyezéséhez. Az Auto Switch funkció a Samsung TV-n csak a 2022 februárjában vagy később forgalomba hozott Samsung TV-ken érhető el, amelyek 2022 júliusától firmware-frissítést kaptak. Az Auto Switch funkció a TV-k esetében csak telefonhívások indításához és fogadására vonatkozik.

7 Az értesítés akkor jelenik meg, amikor a Galaxy Buds FE-t leválasztódik a párosított telefonról.

8 Az újrahasznosított anyagok típusai közé tartozik az eldobott halászhálókból származó, újrahasznosított poliamid, újrahasznosított PBT, a vizes hordókból származó, újrahasznosított polikarbonát és a gyártás során melléktermékként keletkező, kidobott törmelékből származó, fogyasztás előtti újrahasznosított alumínium. A fémhulladékot újraolvasztják, megszűrik a szennyeződéseket, majd újrahasznosítják, hogy a Samsung gyártási folyamatában alkatrészeket készítsen belőle. Az üveggyártás melléktermékeként keletkező, kidobott üveghulladékból származó, felhasználás előtti újrahasznosított anyagokat is tartalmaz. Az üveggyártás melléktermékeként keletkező, kidobott üveghulladékot törmelékké zúzzák, majd a Corning® Gorilla® Glass GG5 gyártási folyamatában alkatrészként használják fel.

9 A Galaxy S23 FE készülék alkatrészei legalább 10%-ban felhasználás utáni újrahasznosított műanyagot vagy legalább 30%-ban felhasználás előtti újrahasznosított alumíniumot, és a Corning® Gorilla® Glass 5 legalább 10%-ban felhasználás előtti újrahasznosított üveget tartalmaz. Ezen alkatrészek közé tartozik az ujjbillentyűtartó, alsó hangszórómodul (felső és alsó), hátsó felső, hangerőszabályzó gomb, oldalsó gomb, SIM-tálca, felső hangszóróegység (felső tok), tok eleje, kamerakialakítás, főablak, hátsó üveg (üveg és fólia). A fenti méretek tömegen alapulnak.

Vajon jól alszunk? – A Samsung nemzetközi tanulmánya megválaszolhatja az örök kérdést