Magyar Péter üzent a feleségének: “Nem fogok veled nyilvános háborút vívni”

Magyar Péter
Magyar Péter

Miközben Varga Judit, volt igazságügyi miniszter Hajdu Péternek adott interjút a Frizbi TV-ben, Magyar Péter facebook bejegyzésben reagált volt feleségének vádjaira.

“Ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik, az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem.”

Magyar Péter: “Tudom Judit, hogy olyan helyzetbe kerültél, a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével, amiből nem látsz kiutat. Pont ezért szerettem volna, ha bemész az ügyészségre tanúskodni. Egy olyan maffia kormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni. Pontosan tudod, hogy a tét óriási, hogy a Karmelitában rettegnek attól, hogy sok év után most először a magyar embereknek felnyílt a szemük és valódi változást akarnak.”

“Amennyiben a vádak igazak lennének, akkor arról a hatalom is tudott volna és léptek volna, akkor nem egyeztél volna bele abba, hogy közös gyermekfelügyelet mellett neveljük a gyerekeinket és nem lett volna olyan magyar bíróság, amely ezt jóváhagyta volna. Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem, a miniszter gyermekeinek apjától?” – tette hozzá Magyar Péter.

“Nem fogok veled nyilvános háborút vívni, mert pontosan tudom hogy csak egy eszköz vagy a romlott hatalom kezében, nekem viszont nem csak a volt feleségem, hanem a gyermekeim anyja is vagy és leszel mindig.”

Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni

“Nem veled kell harcolnom, hanem azzal a hatalommal, amely semmilyen aljas eszköztől nem riad vissza, hogy leszámoljon velem, hogy elvegye a honfitársaink többségétől a változás reményét. Velük fogok harcolni, mögöttem a jóérzésű emberek millióival. Nem hátrálok és tudom, hogy a jó végül győzni fog és közösen tudunk egy olyan hazát építeni, ahol ilyen aljas dolgok fel sem merülhetnek.”

Tudd, hogy én akkor is itt leszek neked és a gyerekeknek, amikor ez az aljas hatalom már sehol sem lesz.

Légy erős, vigyázz magadra! – zárta sorait Magyar Péter.

A legfőbb ügyész és a kormány lemondását követelte Magyar Péter