Lemondott ifj. Knézy Jenő a Győr+ Média éléről

Knézy

Távozik a győri önkormányzati médiaközpont, a Győr+ Média éléről ifj. Knézy Jenő sportriporter, aki az elmúlt években asszisztált több botrányhoz is – írta meg a Media1.

„Aki ismer engem, az tudja, hogy nagyon tudok lelkesedni feladatokért és olyankor semmi sem számít, elmegyek a falig. Most viszont az Élettől kaptam egy jelzést, mert olyan széles körű területen mozogtam és annyi feladatom volt, ami már az egészségem rovására mehet. Magyarul, sok volt ez már együtt és a szervezetem jelzett, hogy muszáj lesz lassítani, ezt nem lehet tovább így csinálni. Az elmúlt években, a környezetemben sajnos több tragikusan intő példát láttam ahhoz, hogy tudjam: ha ugyanazokat a jeleket vélem látni magam körül, akkor én másképpen fogok cselekedni”

írta a Győr+ felületén megjelent búcsúcikkében dr. Knézy Jenő sportriporter, aki négy éve vette át a győri önkormányzathoz tartozó médiacentrum vezetését.

Asszisztált a botrányokhoz

A témával foglalkozó Ugytudjuk.hu (Ungár Péter LMP-s politikus médiaérdekeltsége) és az oldalon publikáló Pintér Bence, aki a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje lesz, ifj. Knézy tevékenységéről azt írta, hogy az elmúlt években nem sikerült véghez vinnie látványos változásokat az önkormányzati médiacsoportnál, de eközben a közpénzből finanszírozott, fideszes propagandamédiaként működő GyőrPlusz botrányos ügyeihez végig asszisztált.

A portál felidézte, hogy az ifjabb Knézy 2021-ben letörölte annak a GyőrPlusznál készült Dézsi Csaba András-interjúnak a hangfelvételét az internetről, amelyből országos botrány lett; majd közreműködött abban, hogy a NAIH elmarasztaló határozatáig, azaz több évig ne lehessen a kétheti interjúkat visszahallgatni, még közérdekű adatigénylésre sem adta ki őket. Illetve új propagandaműsort készített a városvezetésnek, amelyben a Kádár-rendszerről nosztalgiázott, eközben ő is kapott természetesen szolgálati autót a várostól.

Az egyelőre nem ismert, ki lesz Knézy utódja.

Forrás: Média1

Kubatov Gábor teljesen kiborult