Indul a végső visszaszámlálás a 2024-es párizsi játékokig

A Samsung hivatalosan is megkezdi az olimpiai és paralimpiai kampányát

Kevesebb mint 100 nap van hátra a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokig, amelynek globális partnere, a Samsung, hivatalosan is elindította „A nyitottság mindig nyer” kampányát. A márka így ünnepli a közelgő nemzetközi eseménnyel közös értékeit, egyúttal bejelenti Párizs szívében található, Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Élysées 1251 nevet viselő, olimpiai bemutatótermének megnyitását.

A januárban bejelentett „A nyitottság mindig nyer” üzenet kifejezi a márka meggyőződését, miszerint a nyitott hozzáállás új perspektívákat és lehetőségeket kínál. Ez a szemléletmód áll a Samsung 2024-es párizsi olimpiai programjának középpontjában. A frissen debütált, új kampány a Samsung Galaxy Team gördeszkás tagja, Aurélien Giraud (Franciaország), Johannes Floors parafutó (Németország) és Sarah Bee breaktáncos (Franciaország) történetén keresztül kelti életre a „A nyitottság mindig nyer” szellemiségét, és mutatja be, hogy ez a szemléletmód hogyan tehet lehetővé rendkívüli dolgokat.

A Samsung az olimpiai és paralimpiai játékok nemzetközi partnereként közel 40 éve ösztönzi az innovációt és támogatja élvonalbeli technológiákkal és élményekkel a játékokat – mondta TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – Az idő múlásával látványosan fejlődtek a lehetőségeink, hogy a játékokat követhessük: a technológia döntő szerepet játszik az olimpiai szellem életre keltésében. Izgatottan várjuk, hogy »A nyitottság mindig nyer« kampányunkkal még közelebb hozzuk az olimpiai szurkolókat és a sportolókat egymáshoz azáltal, hogy új élményeket és tartalmas kapcsolatokat teremtünk a 2024-es párizsi olimpián.

A Samsung megnyitja vadonatúj bemutatótermét, az Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Élysées 125-öt, amely az olimpiai és paralimpiai játékok rajongóit egy varázslatos utazásra invitálja és ikonikus pillanatokon keresztül vezeti el őket a 2024-es párizsi sportrendezvényig. A Galaxy segítségével a látogatók újra átélhetik a korábbi versenyek fénypontjait, felfedezhetik a Samsung legújabb fejlesztéseit és akár életre szóló emlékeket teremthetnek a Galaxy AI segítségével.

A bemutatóterem létrehozásában a Samsung együttműködött a Pritzker-díjas Jean Nouvel építésszel, akinek úttörő munkái az olimpiai és paralimpiai sportolók figyelemre méltó szellemiségét tükrözik, akik folyamatosan feszegetik a határokat és újradefiniálják a lehetőségeket. A felvilágosodás korának párizsi szalonjai által inspirált teret úgy tervezték, hogy a nyitottság, a harmónia és a kapcsolódás érzetét keltő tükröződések és optikai illúziók segítségével ünnepelje az új perspektívák és esélyek iránti nyitottságot.

Az egész teret úgy terveztük, hogy az a Samsung nyitottság iránti elkötelezettségét ünnepelje mondta Jean Nouvel építész. – Az absztrakt grafikus homlokzat megragadja a fény sokrétű mozgását és tükröződését, amelyek egy pillanat alatt megjelennek, majd eltűnnek, míg a csarnok matt, fehér tükrei felfedezőútra hívnak a legújabb innovációk világába.

A Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Élysées 125 bemutatótermet TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke, valamint a Team Samsung Galaxy nagykövetei, köztük Joanne Defay francia szörfös, Karam Singh brit breaktáncos és Ugo Didier francia paraúszó részvételével tartott szalagátvágási ünnepséggel nyitották meg, Anne-Sophie Voumard, a NOB2 televíziós és marketingszolgáltatási ügyvezető igazgatója, Pierre Rabadan, Párizs városának sportért, olimpiai és paralimpiai játékokért felelős alpolgármestere és Étienne Thobois, a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok párizsi szervezőbizottságának főigazgatója részvételével.

Izgatottan várjuk, hogy közös értékeinket ünnepelhessük a »Games Wide Open« keretében, az Olympic™️ rendezvous @ Samsungban mondta Anne-Sophie Voumard, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság televíziós és marketingszolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója. – A Samsung az elmúlt évtizedek során innovatív technológiáival óriási szerepet játszott az olimpiai játékok szurkolói élményének fokozásában. Lenyűgöz minket, ahogy ezzel a bemutatóteremmel képes egy újabb szintet lépni, valamint az is, hogy a márka milyen sokféleképpen támogatja a közelgő olimpiai és paralimpiai játékok megrendezését itt, Párizsban.”

A Champs-Élysées 125. szám alatt található Olympic™️ rendezvous @ Samsung május 3-án nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, és október 31-ig látogatható, hétfőtől szombatig 10:00-20:00-ig, vasárnap pedig 11:00-20:00-ig. A helyszín a nyár folyamán egy sor különleges eseménynek ad otthont, és bárki számára nyitva áll, aki szeretne elmerülni a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok élményeiben.

A vállalat a Champs-Élysées-n található bemutatótermen kívül további Olympic™️ rendezvous @ Samsung helyszíneket nyit meg a fények városában és környékén, beleértve az Olimpiai Parkot, az Olimpiai és Paralimpiai Falut és a Fő Sajtóközpontot, valamint a Samsung Galaxy töltőállomásokat a kulcsfontosságú olimpiai és paralimpiai játékok helyszínein, ahol a látogatók kipróbálhatják a legújabb Galaxy fejlesztéseket is.

A nyitottság mindig nyer” kampány a Samsung YouTube-csatornáján érhető el. A Samsung 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokkal kapcsolatos terveiről további információk találhatók a https://www.samsung.com/olympics/ oldalon.

1 Magyar nyelvre fordítva: Olimpiai találkozó a Samsungnál, a Champs-Élysées 125. szám alatt

2 Nemzetközi Olimpiai Bizottság