Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz

 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz 2024_ffm_osszesito_fb_story
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz orokbefogadas_Szigligeti_Ivett_2
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz orokbefogadas_Roxy_kutyus_3
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz orokbefogadas_Palfalvi_Petra_v4
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz orokbefogadas_Molnar_Abel_2
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz orokbefogadas_Lisznyai_Rita_2
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz orokbefogadas_Herczeg_Kis_Balint_2
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz orokbefogadas_fo_kreativ
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz okobjozsef
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz ffm2024_1_v3
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz ffm_2024_2_virtualis_futas_v2.1
 • Elindult a csatlakozás a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutáshoz orokbefogadas_Trokan_Anna

Nem fogadtál még örökbe kilométert? Most megteheti a beteg gyerekekért!

Immár ötödik alkalommal rendezik meg a Fuss Fotózz Mosolyogj (FFM) jótékonysági élményfutást, amivel idén a beteg gyerekek kívánságait valóra váltani. Az akció idén új elemekkel is bővült és már virtuális futásra is van lehetőség, de kilométereket is örökbe fogadhatunk, ha segítünk.

Az idei FFM élményfutás egy újabb fejezetet nyit a szeretet, az összetartozás és a csodák világában. A futás nem csupán egy sportesemény, hanem egy közösségi összefogás, megjelent a résztvevők az egymás iránti szeretettel és támogatásukkal gyógyít meg a lelküket és teremtenek csodákat.

„A csoda az idei esemény fő vezérfonala, amelyre mindannyiunknak szüksége van az életben. Ez az, ami lehetőséget ad a reményre, az újrakezdésre és az álmok megvalósítására. Az idei évben a nagybeteg gyermekek gyógyulására szeretnék felhívni a figyelmet, ezért a Csodalámpa Alapítványt támogatjuk. Csodákra ugyanis szükségük van, mi pedig mindannyian részesei lehetünk ennek” – fejtette ki Pálfalvi Petra, a program ötletgazdája és szervezője.

A szervező azt is elárulta, hogy az idei esemény virtuális futás lehetőségével is bővül, de lesznek helyszíni élményfutások is Budapesten és Szarvason egyaránt. A budapesti időpont még bizonytalan, de júniusra tervezik, a szarvasi program pedig 22-én lesz. Idén első alkalommal örökbefogadott kilométerekkel is lehet segteni a rászoruló gyermekeket. Az örökbefogadás nem csupán egy szimbolikus cselekedet, hanem egy valódi ajándék, amely hosszú távú hatással lehet az érintettek életére. Az eseményt hét nagykövet is támogatja, de természetesen a szervező, Pálfalvi Petra is csatlakozik a kihíváshoz, aki nem csak szeretne segíteni, de magának is bizonyítana ezzel az erőpróbával.

„A hét nagykövetünk, akik Magyarország határvonalával megegyező kilométert futnak és kerékpároznak, képviselik azt az elszántságot és kitartást, amelyre mindannyiunknak szüksége van az élet minden területén. Céljuk, hogy közösen hatezer kilométert teljesítenek, ami azért is hatalmas szó, mert ez az eredeti terv közel háromszorosa. Nagyköveteink között van Roxy, a menhelyről örökbefogadott kutyus, aki csapatával – Szórádi József, Marczali Zoltán, Mihályka Péter, Stipkovits Zoltán, Józsa Balázs, Takács Ákos és Takács Márton – együtt hihetetlen távokat tesz meg azért, hogy segítsen másoknak. Szigligeti Ivett édesanya és influenszer, aki megmutatja, hogy az álmokért és a célokért megéri küzdeni, és körbe tekeri a Balatont. Molnár Ábel hegymászó is csatlakozik 326 kilométer futással, aki minden nap új kihívásokkal néz szembe, és példát mutat nekünk arról, hogy soha ne adjuk fel. Herczeg-Kis Bálintnak az Exatlon nyerteseként a kitartás és küzdés nem okoz gondot, ő 206 kilométer kerékpározik, Lisznyai Rita pedig az áldozati futásnak köszönhető, ami mára a mindennapjai része lett, ő 1200 kilométer futást vállalt. Trokán Anna, színésznő, édesanya és terepfutó, akinek szenvedélye a futás, de sok feladata mellett nagyon nagy logisztikát és akaratot igényel, hogy rendszeresen fusson. Ezért vagyunk neki, önmagának is egy motiváció, hogy 1000 kilométer lefusson nagykövetként, ezzel is buzdítva önmagát és a környezetet a mozgásra. Rokob József pedig a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutás kitartás nagykövete, aki a világ legkitartóbb ultratriatlonistája és megnyerte a harmincszoros Ironman versenyt, most pedig 600 kilométeres futással és 1440 kilométeres kerékpározással járul hozzá nemes célhoz” – tette hozzá Pálfalvi Petra.

A nagykövetek folyamatosan beszámolnak majd arról, hol tartanak, a felajánlott kilométerekkel pedig nem csak a Csodalámpa Alapítványt támogatják, hanem a nagyköveteknek is erőt adnak az örökbefogadók, hiszen nekik is nehéz napjuk és lehet, hogy pont az egyik örökbefogadott kilométerből merítenek erőt, hogy kimenjen futni vagy kerékpározni a táv teljesítése érdekében.

Az idei Fuss Fotózz Mosolyogj több mint egy élményfutás. Ez egy lehetőség arra, hogy részese legyünk valami nagyobb dolognak, mint önmagunk. Lehetőség arra, hogy együtt csodát teremtsünk, és segítsünk azoknak, akiknek ez a legnagyobb szükségük van.