Az Új Magyar Birodalmi Mozgalom közleménye

kínai rendőr

“Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok…”

“Az Új Magyar Birodalmi Mozgalom mélyen elítéli a kormány legújabb intézkedését, amely engedélyezi kínai rendőrök Magyarországon való szolgálatát. Ez a lépés, nemcsak hogy gyalázatos és szégyenteljes, hanem végképp sárba tiporja őseink áldozatos harcát, meggyalázza minden olyan magyar emlékét, akik életüket adták a szabadságunkért és függetlenségünkért!

Az ilyen politikusok arra sem méltók, hogy levegőt szívjanak! A magyar társadalomnak ki kell végre irtania magából ezt a fekélyt, amit ma úgy hívunk hogy kormányzati politika –kormányzati politikusok.

Ezért határozottan követeljük Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter azonnali lemondását! Vegyenek példát a pedofil felszabadító Novák Katalinról!

Felhívjuk az ellenzéki képviselőket,és  minden igaz magyar embert hogy  követeljék Orbán Viktor és Pintér Sándor lemondását és álljanak ki a magyar nép függetlensége mellett!

Ne árnyékkormányt alakítsanak és színésztanfolyamot, hanem tegyék végre a dolgukat, amire a nép megválasztotta őket, mert a magyar ember egy néma rabszolgaságba, mélyszegénységbe megszégyenítésbe van taszítva!

Kezdjék el a munkát hazánk felszabadításáért Fidesz elnyomás alól!
Őseink ma forognak a sírjukban mivé lett ez a nemzet amiért ők meghaltak..”

Kiadó: Új Magyar Birodalmi Mozgalom

Tompos Márton írásban kérdezi Pintért a kínai rendőrökről

Tompos Márton, a Momentum alelnöke a Facebookon jelentette be, hogy írásbeli kérdéssel fordult Pintér Sándorhoz a magyarországi kínai rendőrőrsök és rendőrök miatt.

Tompos bejegyzésében azt írja: “Már 2022. őszén felderítettük, hogy Józsefvárosban és Kőbányán is illegális kínai rendőrőrsök működnek. Miután nyilvánosságra kerültek, a kínai nyelvű rendőrségi táblák eltűntek, a rendőrőrsök felszívódtak. 2024. márciusára biztossá vált, hogy kínai rendőrök jelenhetnek meg a magyar utcákon a két ország által kötött “közbiztonsági együttműködés” keretében. A Momentum szerint nincs annál nagyobb veszély a magyar szuverenitásra, hogy Magyarország szövetségi rendszerén kívül eső országok, ráadásul keleti diktatúrák, illegális rendőrőrsöket tartanak fent hazánk területén, illetve rendőröket küldenek a magyar utcákra.

Több kérdést is feltettem ezzel kapcsolatban Pintér Sándornak:

– Cáfolja-e, hogy Szerbia után a magyar városokban is kínai rendőrök fognak járőrözni?
– Sérti-e Magyarország szuverenitását, ha egy külföldi ország szabadon kémkedhet, valamint rendőrei járőrözhetnek Magyarország területén?
– Számít-e arra, hogy a hazánkban erősödő kínai és orosz befolyás miatt a magyar rendvédelmi szervek hátrányt fognak szenvedni a nemzetközi és európai uniós bűnüldözési együttműködések során?”

Kiadó: Momentum Mozgalom

Breaking News: Házkutatást tart a rendőrség az újbudai önkormányzatnál!