Az Acer új, „ Best-in-Class” Predator Connect W6 Wi-Fi 6E routere csatlakozott az NVIDIA GeForce NOW ajánlott programjához

Szerkesztői összefoglaló:

  • Az Acer új Predator Connect W6 Wi-Fi 6E routere kategóriájában a legjobb élményt nyújtja az NVIDIA GeForce NOW segítségével, akár 4K 120 képkocka/másodperc sebességgel ray tracing technológia támogatással.
  • Az NVIDIA GeForce NOW Ultimate tagság a leggyorsabb hozzáférést kínálja a GeForce RTX 4080 alapú rendszerekhez, nyolcórás munkameneteket és akár 4K 120 fps-t a nagy felbontású, rendkívül alacsony késleltetésű, versenyképes élmény érdekében.
  • Az Acer által fejlesztett Predator Connect W6 Router 2 GHz-es Quadcore Arm Cortex processzorral, 1 GB DDR4 RAM-mal, 4 GB ROM-mal és Hybrid QoS szoftverrel érkezik.
  • A szabadidős és e-sportok nemzetközi piacát célozva, ahol a sebesség kritikus, az új Predator Connect W6 támogatja az új Wi-Fi 6E specifikációt is, és akár 7,8 Gb/s sebességgel is képes működni a sima, kristálytiszta, 4K/8K ultra minőség érdekében. -nagyfelbontású média-, játék- és VR-élmények

Az Acer nemrégiben piacra dobott Predator Connect W6 vezeték nélküli routere csatlakozott az NVIDIA GeForce NOW által ajánlott programhoz, lehetővé téve a felhő alapú játékok lejátszását ultragyors és stabil játékkörnyezetben, amely automatikusan nagy felbontásra és képkockasebességre van optimalizálva gyönyörű ray tracing-es grafikával. A GeForce NOW több mint 1600 játékot támogat, hetente új megjelenésekkel bővülve. A játékosok olyan AAA kasszasikereket élvezhetnek, mint a Cyberpunk 2077, a Baldur’s Gate III, az A Plague Tale: Requiem és sok más. Az új router, amely támogatja a TÜV Rheinland által tanúsított Wi-Fi 6E specifikációt is, úgy lett kialakítva, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsa a játékosoknak, amikor a GeForce NOW felhőalapú játékszolgáltatáson játszanak akár 4K felbontásban, 120 képkocka/másodperc vagy 1080p felbontás 240 fps sebességgel.

A router QoS (Quality of Service) szoftverét az Acer az NVIDIA-val együttműködve fejlesztette ki, hogy optimális GeForce NOW játékélményt biztosítson, és hat hónapig a legszigorúbb hálózati tesztelésnek vetik alá, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy folyamatosan képes biztosítani a 4K 120 fps-es játékhoz szükséges óriási teljesítményt. A routert alacsony késleltetésre és közel „zero packet”- és „frame loss” teljesítményre optimalizálták, ami „kategóriájában a legjobb” online játékélményt eredményezi. Az Acer Predator Connect Mobile alkalmazás letölthető a Google Play Áruházból vagy az Apple App Store-ból, és az Acer Predator Connect W6 távolról, okostelefonon vagy táblagépen keresztül történő kezelésére, konfigurálására használható.

A 2 GHz-es Quadcore Arm Cortex processzoron, 1 GB DDR4 RAM-on és 4 GB ROM-on, valamint Hybrid QoS szoftveren alapuló router gyors és zökkenőmentes csatlakozást biztosít az újonnan megnyílt 6 GHz-es háromsávos Wi-Fi hálózathoz. A több Wi-Fi 6E csatlakozással a kategóriájában csúcskategóriás Predator Connect router akár 7,8 Gbps csúcssebességet is lehetővé tesz a játékosok számára, miközben támogatja az alacsony, ~2 ms-os késleltetést, ami gyakorlatilag kiküszöböli a router akadozásának esélyét.

A GeForce NOW csökkenti a késleltetést a gyorsabb játékmegjelenítés, a hatékonyabb kódolás és a magasabb streaming képkockasebességek révén, a Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Router pedig számos technológiával rendelkezik, hogy ultragyors, hibrid hálózatot hozzon létre. Az Intel® Killer™ Prioritization Engine-nel kompatibilis hibrid QoS szoftvert úgy tervezték, hogy észlelje és felgyorsítsa a hálózati forgalmat a maximális sebesség érdekében. A játékosok teljes mértékben átvehetik az irányítást az eszközök és alkalmazások priorizálásával, és a hat antenna megfelelő beállításával kalibrálhatják a Wi-Fi jel lefedettségét a számítógépükön. A router megfelelő LED-lámpái színeken keresztül jelzik a jelerősséget

sportlövő Európa-bajnokság

A routerre telepített Auto Configuration Server (ACS) szoftver átvizsgálja a Wi-Fi környezetet, hogy megállapítsa, hogy a torlódás okoz-e valahol problémákat, és egy egyszerű kattintással lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a csatlakoztatott Wi-Fi sávok legkevésbé zsúfolt csatornájára ugorjanak. Végül a router intelligens eszközfelismerő szoftvere segítségével bármilyen eszközzel csatlakozhatunk, a beépített Trend MicroTM Home Security Engine pedig az IoT biztonsági védelme révén távol tartja a rosszindulatú webhelyeket és a lehetséges támadásokat.

A legújabb sebességnövelő technológiákkal felvértezett Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Router a gyors, adrenalint pumpáló játékmenet új szintjeit hozza el, lehetővé téve a játékrajongók számára, hogy profi módon streameljék és játszhassák a legújabb játékokat.

Ár és elérhetőség

The Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Router elérhető az EMEA régióban 299 Eurós áron

Magyarországon a kistestvére, a Predator Connect W6 Wi-Fi 6d Wifi 6 támogatással érhető el, az Acershop kínálatában 74 900 Huf-os áron.

A pontos műszaki adatok, az árak és az elérhetőség régiónként eltérő lehet.

Az Acerről

Az 1976-ban alapított Acer a világ egyik vezető ICT-vállalata, amely több mint 160 országban van jelen. Ahogy az Acer az iparággal és a változó életmóddal együtt fejlődik, egy olyan világ megteremtésére összpontosít, ahol a hardver, a szoftver és a szolgáltatások összeolvadnak egymással, ökoszisztémákat hozva létre, új lehetőségeket nyitva meg a fogyasztók és a vállalkozások számára egyaránt. Az Acer 7.700 alkalmazottja elkötelezett az emberek és a technológia közötti korlátokat áttörő termékek és megoldások kutatása, tervezése, marketingje, értékesítése és támogatása mellett. További információért látogasson el a www.acer.com oldalra.

© 2023 Acer Inc. Minden jog fenntartva. Az Acer és az Acer logó az Acer Inc. bejegyzett védjegyei. Az egyéb védjegyek, bejegyzett védjegyek és/vagy szolgáltatási nevek, jelezve vagy más módon, a megfelelő tulajdonosaik tulajdonát képezik. Minden ajánlat megváltozhat előzetes bejelentés vagy bármilyen kötelezettség nélkül, továbbá nem feltétlenül érvényes minden egyes viszonteladói helyszínen. Az itt megjelentetett árak javasolt végfelhasználói árak és ezek változhatnak az egyes viszonteladói területeken. A vonatkozó forgalmi adó külön értendő.

Forrás: https://miazablogger.hu/category/trolls/kutyu/