Az Acer ebii elektoromos kerékpárja és számos egyéb informatikai terméke 2023 Good Design Awards díjban részesült

Acer laptopok, asztali számítógépek és egy mobilcsatlakozási eszköz is elnyerte a japán formatervezési díjat

Acer termékek sokasága kapta meg a 2023-as Good Design Awards díjat, ezúttal a fenntarthatóságra összpontosító termékei az Acer ebii e-bike és a környezettudatos Vero termékcsalád számos eszköze, köztük monitorok, perifériák és energiatakarékos eszközök. További díjazottak között szerepel az Acer TravelMate P6 14 üzleti laptop, a Predator Triton 17 X játék laptop, az Acer Aspire S sorozatú all-in-one asztali számítógép, az Acer Revo Box mini-PC és az Acer Connect Enduro M3 mobil Wi-Fi is. A nyertesek idei listája a vállalat tervezési innovációját emeli ki leginkább.

A japán Good Design Awards 1957 óta azon vállalatok és alkotók elismerését célozza meg, akik olyan „korszakalkotó dizájnokat” fejlesztenek ki, amelyek társadalmi hozzájárulást eredményeznek, és feszegetik a tervezési lehetőségek határait. Az idei pályaműveket szakértőkből álló zsűri értékelte emberi, ipari, társadalmi és időbeli szempontok alapján. A kiválasztott nyertesek a „dizájn és végeredmény” témáját testesítették meg, hangsúlyozva az alkotók sokrétű látásmódját és a különféle társadalmi, szociális és egyéb kérdésekre adott válaszok tudatosságának megjelenését ötleteikben és munkáikban.

Acer Good Design Award 2023 győztesek

  • Acer ebii e-Bike: A városi ingázók számára kényelmes, biztonságos és környezetbarátabb közlekedési lehetőséget biztosító Acer ebii e-bike olyan mesterséges intelligencia-vezérelt technológiát alkalmaz, amely alkalmazkodik az energiafogyasztáshoz, a vezetési körülményekhez és a felhasználói preferenciákhoz a könnyű közlekedés érdekében. Hosszú élettartamú, cserélhető és hordozható akkumulátora mindössze 2,5 óra alatt 100%-ra feltölthető, így egész nap gondtalan utazást tesz lehetővé. Erős alumíniumötvözet vázzal és egyvillás kialakítással rendelkezik, továbbá sima élekkel és fehér matt felülettel, amelyek az Acer ebii letisztult és modern megjelenését kölcsönzik. Az ebike újrahasznosítható anyagokból készült airless abroncsai szintén segítenek minimalizálni a termék “karbon-lábnyomát”.
  • Acer Vero B277U D3 Monitor: A professzionális és üzleti felhasználásra jellemző telekonferenciák számára ideális, WQHD felbontást, mesterséges intelligencia zajszűrő képességeket, 5M-IR webkamerát és számos színjavító technológiát kínál. A vizuális élmény fokozása érdekében az Acer Vero B277U D3 monitor rugalmas ErgoStand kialakítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén beállítsák a dőlést, az elforgatást, az elfordulást és a magasságot, és olyan szemvédő funkciókkal is fel van szerelve, mint az Acer VisionCare 2.0 és a TÜV/EyeSafe™ tanúsítvány. Az eco-kijelző 85%-ban fogyasztás után újrahasznosított (PCR) anyagokból és 5%-ban óceánhoz kötődő műanyagból (OBP) készült, 100%-ban újrahasznosítható csomagolással szállítják, és rengeteg energiahatékonysági tanúsítvánnyal, például TCO és ENERGY STAR® és EPEAT regisztrációval rendelkezik.
  • Acer Vero B278K Monitor: A növekvő üzleti igények és a távmunka elterjedésének további támogatása érdekében az Acer Vero B278K monitor 4K UHD kijelzővel, beépített 5M-IR webkamerával és mikrofonnal van felvértezve, amely egyszerre több hangot is képes kezelni, továbbá dokkolóként is funkcionál, így minimalizálva a külső eszközök és a munkaterület zsúfoltságát. A felhasználók számára további védelmet és rugalmasságot biztosító monitor az Acer Vision Care 3.0 szoftverével érkezik, amely segít csökkenteni a szem terhelését. Több megjelenítéssel operáló technológiákkal, ZeroFrame kialakítással lehetővé teszi több monitor egymás melletti csatlakoztatását a kiterjedtebb megtekintés érdekében. Az Acer Vero B278K monitor alkatrészeiben és csomagolásában is újrahasznosított anyagokat használ, így kiérdemelte a környezetbarát tanúsítványok legtöbbjét.
  • Acer Vero XL2530 Projektor: Az Acer Vero XL2530 projektor kiválóan alkalmas a környezettudatos fogyasztók számára, akik nagy teljesítményű, ugyanakkor kevés karbantartást igénylő vetítési megoldást keresnek. Higanymentes fényforrása nem igényel cserét, és akár 30 000 órás élettartamot is kínál a nagy hatásfokú lézerfénytechnológiának köszönhetően. Az IP6X védettségű optikai motorral és a 360 fokos vetítési képességekkel az Acer Vero XL2530 kellő rugalmasságot biztosít a különféle célokra, különböző környezetekben. A projektor helytakarékos háza 50%-ban PCR műanyagból, csomagolása 100%-ban újrahasznosítható papírból készült, ami csökkenti az összköltséget és a környezetterhelést.
  • Acer Vero billentyűzet + egér szett: Fenntartható, vezeték nélküli periféria csomag, amely billentyűzetből és egérből áll. Az eszközök 65%-ban PCR műanyagból készültek, és OBP komponenseket tartalmaznak, vonzó megjelenést és érzetet kölcsönözve, miközben „zöldek”. A szakemberek és a hétköznapi felhasználók élvezhetik a billentyűzet csendes kapcsolóit gépelés közben és az egér 10 méteres működési hatótávolságát, megkönnyítve ezzel a munkavégzést bárhonnan. Ami különlegessé teszi, hogy az egyik legnagyobb arányban újrahasznosított műanyagból készült termék, ötvözve a praktikum, a fenntarthatóság és az ergonomikus termékkialakítást ezekben a környezettudatos eszközökben.
  • Acer TravelMate P6 14 Laptop: A felhasználók kivételes vizuális élményben részesülhetnek az üzleti laptop nagy, 2,8K OLED kijelzőjén, 100%-os DCI-P3 színtér-lefedettséggel. A vékony és könnyű eszközt FHD IR webkamerával, felfelé néző hangszórókkal és az Acer mesterséges intelligenciával hajtott technológiájával szerelték fel, amely a kiváló minőségű videokonferenciákra specializálódott. A dolgozók a Wi-Fi 6E és 5G vezeték nélküli kapcsolattal és a 65 W-os, gyorstöltővel tölthető akkumulátorral kapcsolatban maradhatnak egész nap. A secure-core-ral ellátott számítógép olyan biztonsági funkciókkal védi az érzékeny adatokat, mint az infravörös arcfelismerés, az ujjlenyomat-szkennelés, a felhasználóérzékelő technológia és az adatvédelmi panel. A TravelMate P6 14 a fenntarthatóságot is szem előtt tartja, mivel PCR-t és OBP-műanyagot tartalmaz, 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban érkezik, valamint katonai minőségű tartóssággal, EPEAT-regisztrációval és TCO-tanúsítvánnyal rendelkezik.
  • Predator Triton 17 X Gaming Laptop: Egy 17 hüvelykes, játékra szánt laptop olyan hardcore játékosok és tartalomkészítők számára, akik nagyra értékelik a teljesítményt, a tartósságot, a megbízhatóságot és az esztétikát. Fém CNC unibody házát úgy alakították ki, hogy megőrizze az elegáns és kifinomult megjelenést, miközben fejlett hűtőrendszert tartalmaz az Acer 5. generációs Aeroblade™ 3D ventilátoraival, gőzkamrával, Vortex áramlási technológiával és liquid fém hőpasztával a CPU-n. A laptop nagyméretű, 250 Hz-es frissítési frekvenciájú WQXGA mini-LED kijelzővel rendelkezik, és megfelel a DisplayHDR™ követelményeknek, így szélesebb látószöget, nagyobb felbontást és továbbfejlesztett többfeladatos képességet kínál. A Predator Triton 17 X képernyője szintén Eyesafe®-tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy minimálisra csökkentse a kék fény expozícióját játék vagy alkotás közben.
  • Acer Aspire S All-in-one asztali PC: A mindennapi termelékenység fokozására és a munkaterület zsúfoltságának minimalizálására tervezték, vékony és modern alumínium házának kialakításával. A felhasználók ragyogó képeket élvezhetnek, amikor dolgoznak vagy böngésznek az Acer Aspire S AIO szinte szegély nélküli WQHD IPS ergonomikus kijelzőjén, mindezt surround hangzási képességekkel megfejelve az igazán magával ragadó élmény érdekében. A mágnesesen szerelt 1440p QHD webkamera gyűrűfénnyel segíti a legjobb képek és videók rögzítését, míg az aktív toll és a levehető OceanGlass™ érintőpad, amely óceánhoz kötött műanyagból készült, tovább támogatja a felhasználói élményt és az Acer küldetését, hogy minimalizálja termékportfólión belüli karbon-lábnyomát.
  • Acer Revo Box Mini PC: Az Acer Revo új változatát felturbózták, hogy még nagyobb teljesítményt nyújtson egy kompaktabb és sokoldalúbb formában. A mini-PC kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen beállítható legyen az Acer szabadalmaztatott forgatható VESA-tartójával és adaptertartójával, így értékes asztali helyet takaríthat meg otthoni vagy irodai munkahelyeken. A legújabb processzorokkal és nagy memóriatárral felszerelt Acer Revo Box képes könnyedén kezelni az igényes alkalmazásokat, és több (akár 3) kijelzőtámogatással, valamint portok széles választékával rendelkezik a nagyobb kényelem és széleskörű használhatóság érdekében.
  • Acer Connect Enduro M3: A mobil hotspot eszköz masszív, mégis karcsú külsején megemelt vonalak találhatók a nagyobb tapadás érdekében, és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek megfelelnek a katonai szabványoknak és az IP54-es védelmi besorolásnak, így tökéletes kapcsolati társ az online térben maradáshoz, bárhol is legyen. Az intuitív érintőképernyő egyszerűsített menüopciókat és QR-kódot jelenít meg, amely megkönnyíti a hotspot-kapcsolatok beállítását. A beágyazott vSim technológiával a felhasználók SIM-kártya nélkül csatlakozhatnak több mint 200 5G hálózati szolgáltatóhoz a világ 135+ országában. Nagy kapacitású, 6500 mAh-s akkumulátorral is rendelkezik, amely powerbankként is funkcionál, így praktikus mobileszközzé teszi a gyors internetezéshez és a hordozható töltéshez.

Az Acerről

Az 1976-ban alapított Acer a világ egyik vezető ICT-vállalata, amely több mint 160 országban van jelen. Ahogy az Acer az iparággal és a változó életmóddal együtt fejlődik, egy olyan világ megteremtésére összpontosít, ahol a hardver, a szoftver és a szolgáltatások összeolvadnak egymással, ökoszisztémákat hozva létre, új lehetőségeket nyitva meg a fogyasztók és a vállalkozások számára egyaránt. Az Acer 7.700 alkalmazottja elkötelezett az emberek és a technológia közötti korlátokat áttörő termékek és megoldások kutatása, tervezése, marketingje, értékesítése és támogatása mellett. További információért látogasson el a www.acer.com oldalra.

© 2023 Acer Inc. Minden jog fenntartva. Az Acer és az Acer logó az Acer Inc. bejegyzett védjegyei. Az egyéb védjegyek, bejegyzett védjegyek és/vagy szolgáltatási nevek, jelezve vagy más módon, a megfelelő tulajdonosaik tulajdonát képezik. Minden ajánlat megváltozhat előzetes bejelentés vagy bármilyen kötelezettség nélkül, továbbá nem feltétlenül érvényes minden egyes viszonteladói helyszínen. Az itt megjelentetett árak javasolt végfelhasználói árak és ezek változhatnak az egyes viszonteladói területeken. A vonatkozó forgalmi adó külön értendő.

sportlövő Európa-bajnokság

Forrás: https://miazablogger.hu/?s=Acer