Az Acer bemutatja az új Predator Triton Neo 16-ot Intel Core Ultra processzorokkal

NVIDIA GeForce RTX 40 sorozatú GPU-kkal és lenyűgöző Calman-Verified kijelző funkciókkal a játékra kész teljesítmény érdekében

Az Acer bejelentette az új Predator Triton Neo 16 (PTN16-51) játék laptopot, amelyet az új Intel® Core™ Ultra processzorokkal, dedikált AI-gyorsítási képességekkel és NVIDIA® GeForce RTX™ 40 sorozatú GPU-kkal terveztek, melyek támogatják az igényes játékokat és kreatív alkalmazásokat. A játékosok és a tartalomkészítők élvezhetik a továbbfejlesztett videojáték-jelenetekre készült 16 hüvelykes, akár lenyűgöző 3,2K felbontású és 165 Hz-es frissítési frekvenciájú kijelzőt, valamint Calman-Verified kijelző funkciókat, amelyek még pontosabb színeket produkálnak. A legmodernebb hűtőrendszer az 5. generációs AeroBlade ventilátort és a CPU-n lévő folyékony fém hőpasztát egyesíti, hogy a laptop teljes gőzzel működjön, miközben a felhasználók az AI-vel továbbfejlesztett Acernek PurifiedVoice 2.0 szoftver szoftvernek és a PredatorSense segédprogramnak köszönhetően a kommunikáció és az eszközkezelés csúcsán maradnak. Ez a Windows 11 alapú játékra alkalmas notebook emellett elképesztő teljesítményt és egy hónapos Game Pass-t is biztosít a játékosok számára, hogy több száz kiváló minőségű PC-játékhoz férhessenek hozzá.

Felturbózott teljesítmény és grafika

A Predator Triton Neo 16 teljesen fel van szerelve a kategóriája a legjobb technológiáival, és egy sor olyan funkcióval van optimalizálva, amely felszabadítja a kreativitást és uralja a játékmenetet az Acer legújabb játékeszközén. Az új Intel Core Ultra H-sorozatú processzorok előre telepített dedikált AI-motorral és Intel alkalmazásoptimalizálással rendelkeznek, hogy hatékony teljesítményt, zökkenőmentes játékmenetet és felhasználási élményt nyújtsanak a gaming laptopon. Az NVIDIA DLSS 3.5 technológiát támogató NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop GPU-val kombinálva a felhasználók mesterséges intelligenciára optimalizált látványt élvezhetnek a ray-traced játékokon és alkalmazásokon. Az NVIDIA-Studio által jóváhagyott laptopként kifejezetten az alkotók számára készült, gyors és zökkenőmentes teljesítményt nyújt a legnagyobb kihívást jelentő alkotói munkafolyamatokban, és hozzáférést biztosít az NVIDIA Studio kreatív szoftvercsomagjához. Ráadásul a felhasználók maximális stabilitást és teljesítményt biztosíthatnak az NVIDIA Studio Drivers segítségével.

Az eszköz vizuális kapacitásának teljes kiaknázása érdekében a Predator Triton Neo 16 számos 16 hüvelykes kijelzőt tartalmaz, akár 3,2K felbontással, 165 Hz-es frissítési gyakorisággal és 16:10-es képaránnyal, valamint Calman-Verified a valósághű megjelenítés érdekében -élethű filmszínek a képernyőn… Ezenkívül kihasználja a DCI-P3 100%-os színskála előnyeit, valamint támogatja az NVIDIA Advanced Optimus funkciót és az NVIDIA G-SYNC technológiát az éles színárnyalatok és a szakadásmentes keretek érdekében. A játékosok, streamelők és tartalomkészítők maximalizálhatják az új és továbbfejlesztett Acer Purified Voice 2.0 technológiát a Triton Neo 16-on. Az AI zajcsökkentési megoldások kombinációjának, valamint a harmadik, 3D-s tömb kialakítású mikrofonnak köszönhetően a külső hangok ki vannak zárva, így a kommunikáció kristálytiszta.

Maradjon hűvös, kapcsolatban és irányítás alatt

A Predator Triton Neo 16 maximális teljesítményét biztosítva a játékra szánt laptop fejlett termikus megoldása 5. generációs AeroBlade™ 3D ventilátorral, a CPU-n folyékony fém hőpasztával és vektoros hőcsövekkel van felszerelve a létfontosságú légáramlás érdekében. A frissített Predator Sense 5.0 segédprogrammal az eszköz vezérlőközpontja a felhasználó keze ügyében marad. A gamerek négy működési mód közül választhatnak a játékhoz, szabályozhatják a ventilátor sebességét, és nyomon követhetik az eszköz teljesítményét a dedikált PredatorSense gomb egyetlen kattintásával, továbbá lehetővé teszi az eszköz 3 zónás RGB billentyűzet-világításának személyre szabását a stílus és preferenciák alapján. A Predator Triton Neo 16 portok teljes skálájával is fel van vértezve, beleértve a HDMI-t, két USB-C Thunderbolt™ 4 portot és egy Micro SD™ kártyaolvasót.

Ár és elérhetőség

A Predator Triton Neo 16 (PTN16-51) márciustól lesz elérhető 1799 Eurós induló áron.

A pontos specifikációk, az árak és a rendelkezésre állás régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni a rendelkezésre állásról, a termékleírásokról és az árakról az adott piacokon, kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra.

Az Acer elkötelezi magát a szén-dioxid-semlegesség mellett a Vero laptop család esetében