Az Acer bemutatja az új 5G CPE Routert

A mobil szélessáv sebességét és kényelmét biztosítja az otthonok és a kisvállalkozások számára

Szerkesztői összefoglaló:

  • Az Acer bemutatja az új Connect X6E 5G CPE (Customer Premise Equipment) Routert, amely az 5G szélessáv teljesítményét, szabadságát és rugalmasságát biztosítja az otthonok és kisvállalkozások számára.
  • A Qualcomm Snapdragon X62 processzorral és AI Signal Boost funkcióval rendelkező kétsávos Wi-Fi 6E router villámgyors sebességgel rendelkezik, ami biztosítja a zökkenőmentes streamelést és a gyors letöltéseket.
  • A kettős 5G és Ethernet kapcsolat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiegyenlítsék a hálózat terhelését, és megóvják a kapcsolatot hálózati zavarok esetén is.
  • Az Acer Connect X6E beépített NFC-je lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan csatlakozzanak a hálózathoz, és a VoLTE / VoIP támogatással kristálytiszta telefonhívásokat élvezhessenek.

Az Acer bemutatja a Connect X6E 5G CPE routert otthoni felhasználók és kisvállalkozások számára. Az Acer 5G CPE gyors, megbízható szélessávú internetkapcsolatot biztosít, így a csatlakoztatott otthon és a nagyszabású IoT-alkalmazások elérhetősége valóra válik vezetékes vonalak és újrakábelezés nélkül.

Acer Connect X6E 5G CPE az online és okos otthonokban

A Wi-Fi 6E és a 4 x 4 MU-MIMO segítségével a felhasználók kihasználhatják a QoS (Quality of Service) szoftver előnyeit, hogy kiegyensúlyozzák és rangsorolják az adathasználatot a hálózatukon lévő eszközök között. A Connect X6E 5G CPE router akár 128 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé a hálózaton keresztül.

Acer Connect X6E 5G CPE KKV szektornak

Az 5G CPE több internetre csatlakoztatott eszköz egyidejű támogatására is képes, mint például okosmérők, laptopok, telefonok és térfigyelő kamerák, lehetőséget biztosítva több IoT felhasználási eset kezelésére, így ideális kisvállalkozások számára is. Az Acer Connect X6E 5G CPE router gyorsan és egyszerűen telepíthető, és rugalmas biztonsági mentési megoldásként használható, így biztosítva, hogy a vállalkozások megszakítás nélkül maradjanak online.

Ár és elérhetőség

Az Acer Connect X6E 5G CPE router februártól elérhető az EMEA régióban 299 Euro ártól.

A pontos specifikációk, az árak és elérhetőség régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az elérhetőségről, a termékleírásokról és az árakról az adott piacokon, kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra.