A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

Az NIS2-irányelv az első olyan európai törvény módosítása, amely az EU-n belül működő, a hálózatok és információs rendszerek biztonsága szempontjából kritikus fontosságú entitások és az Európai Uniós tagállamok kiberbiztonságával foglalkozik. Ez mérettől függetlenül vonatkozik minden vállalatra, digitális szolgáltatóra, online platformra és kulcsfontosságú digitális infrastruktúra-vállalatra. A vállalatoknak megfelelő technikai intézkedéseket kell végrehajtaniuk, kezelniük kell a hálózatbiztonsági kockázatokat, és jelenteniük kell a biztonsági incidenseket. Emellett megemelkednek a követelmények a biztonsági rések feltárására és kezelésére, a hatékony titkosításra és a biztonsági tesztelésre.

Biztonság a Zyxel Networks termékeivel

A Zyxel Networks globális vezető szerepet tölt be a hálózati megoldások terén, és olyan bevált megoldásokat kínál a vállalatoknak és szervezeteknek, amelyek a különböző iparágak speciális követelményeihez igazodnak, és megfelelnek az új EU NIS2 irányelvnek.

A Zyxel Networks megoldásait, köztük a következő generációs UTM tűzfalat és az USG Flex sorozatot úgy tervezték, hogy támogassák a kritikus infrastruktúrák fenntartóit és a digitális szolgáltatókat. Ezek a fejlett technológiák valós időben észlelik és blokkolják a potenciális fenyegetéseket, és megvédik a hálózati infrastruktúrát a kibertámadások széles spektrumától. A Zyxel Networks megoldásainak alkalmazásával a vállalatok és szervezetek teljesíthetik a NIS2 irányelv követelményeit, miközben biztosítják informatikai rendszereik folytonosságát, valamint megvédik a személyes és vállalati adatokat a rosszindulatú programoktól és a jogosulatlan alkalmazásoktól.

Az új irányelv jelentős előrelépést jelent a kiberellenállóság kiépítésében és a személyes adatok védelmében. A Zyxel Networks a termékek széles skáláját kínálja, hogy támogassa a vállalkozásokat és intézményeket digitális jövőjük biztosításában. Az olyan termékek, mint az ATP sorozat és az SCR Cloud Router, fejlett biztonsági funkciókat kínálnak, beleértve a többfaktoros hitelesítést, az adattitkosítást és a fejlett fenyegetésészlelési technológiákat, hogy hatékonyan védjék az adatokat mind a külső, mind a belső fenyegetésekkel szemben. A Zyxel Networks innovatív biztonságkezelési megoldása a Nebula Cloud Management platform. Egyszerű és hatékony biztonsági adminisztrációt tesz lehetővé az egész szervezeten belül, központi képet ad a hálózat biztonsági állapotáról, azonosítja a lehetséges fenyegetéseket, és gyors reagálást tesz lehetővé, ha beavatkozásra van szükség.

A Zyxel Networks széles termékválasztéka támogatja az NIS2 irányelv célkitűzéseinek teljesítését, és elősegíti a biztonságos kibertér kialakítását az Európai Unió egészében. További információkért látogasson el a Senetic: NIS2 irányelv és kiberbiztonság a Zyxel Networks termékekkel oldalára.

Ha többet szeretne megtudni a Zyxel Networks termékeiről, kérjük, lépjen kapcsolatba a Zyxel Networks képviselőnkkel telefonon vagy e-mailben.