A Zyxel Networks bemutatja a plug-and-play switchet

Az eszköz támogatja a gyors kapcsolatokat és a nagy teljesítményű PoE-t otthon és az irodában egyaránt

Az új Zyxel XMG-100 sorozat 2,5G sebességet biztosít 10G uplink csatlakozási lehetőséggel és PoE++ képességekkel.

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú hálózati megoldások egyik piacvezető gyártója bemutatta a XMG-100 sorozatú 2,5 GbE nem menedzselt switcheket. Az otthonok és kisvállalkozások igényeire szabott, felhasználóbarát, plug-and-play eszközök nagy áteresztőképességet és nagy teljesítményű Power-over-Ethernet (PoE) támogatást nyújtanak több eszköz számára.

Az új switchek 5 és 8 portos változatban kaphatók, egyszerű beállítást és gyors 2,5G sebességű teljesítményt biztosítanak minden porton, így ideálisak olyan eszközök csatlakoztatására, mint a legújabb WiFi 6/6E vagy WiFi 7 hozzáférési pontok, IP megfigyelő kamerák, VoIP telefonok, médialejátszók és intelligens otthoni eszközök, például LED lámpák és biztonsági érzékelők.

Az XMG-100 switchek egy további 10G (SFP+) szálas felhordó porttal is rendelkeznek, amely lehetővé teszi az egyszerű csatlakozást olyan berendezésekhez, mint a NAS-eszközök és kisebb szerverek, a nagyméretű fájlok, valamint a video- és képtartalmak gyors átviteléhez.

Könnyen telepíthető

A PoE++ támogatás lehetővé teszi, hogy több eszköz közvetlenül a switchről kapjon áramot, így könnyen és kényelmesen csatlakoztathat és használhat több eszközt egy kis munkahelyen vagy otthon. Az 5 portos (XMG-105HP) és a 8 portos (XMG-108HP) PoE modellek teljes teljesítményköltségvetése 70W, illetve 100W. A 8 portos switch (XMG-108) PoE nélküli változata is elérhető.

Ezek a „nulla konfigurációjú” switchek telepíthetők és használhatók az ügyfelek meglévő Cat5 kábeleivel, ami csökkenti a költségeket és tovább egyszerűsíti a telepítést.

Energiatakarékos kialakítás

A ventilátor nélküli kialakítás, a masszív fémházzal és a hatékony hőelvezetéssel kombinálva biztosítja, hogy az XMG-100 sorozat csendesen működjön, miközben energiát takarít meg. A széles, -20 °C és 40 °C közötti üzemi hőmérséklettartománynak és a kisméretű kialakításnak köszönhetően az XMG-100 sorozat könnyen elhelyezhető asztali számítógépeken, falra szerelve vagy szűk helyeken.

“A WiFi 6 és a WiFi 7 megjelenésével a 2,5G szabvány az Ethernet-switchek új alapkövetelményévé vált” – hangsúlyozza Kell Lin, a Zyxel Networks hálózati stratégiai üzletágának vezető alelnöke. “Az XMG-100 sorozatunk kiemelkedik a 2.5G-s switchek közül, mivel páratlanul nagy teljesítményt, tartósságot, kivételes PoE++ költségvetést és a 10G-s hálózatokhoz való rugalmas csatlakozást kínál, ha szükséges. Ezt a sorozatot úgy terveztük, hogy példátlan élményt nyújtson a nagy sávszélességet és alacsony késleltetést igénylő alkalmazások számára, új mércét állítva fel az iparágban”.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy az otthoni felhasználók hogyan frissíthetik hálózatukat az online streaming teljesítményének növelése érdekében, illetve további információkért a Zyxel Networks XMG-100 sorozatról, látogasson el a 4https://www.zyxel.com/global/en/products/switch/5-8-port-2-5g-unmanaged-switch-with-10g-uplink-xmg100-series weboldalra.