A Genesis és a Bvlgari Vision GT koncepciók is csatlakoztak a Gran Turismo 7-hez

A játékosok örömmel hallják, hogy ebben a hónapban egy új frissítést vezetnek be a Gran Turismo-hoz, amely három új járművet és számos új eseményt hoz magával.

A tökéletes vezetési szimulátort is frissítették, hogy az egyre népszerűbb Suzuki Jimny-t is tartalmazza.

Elképesztő, de a PR-os és a “haversrác ügynökség” szemében a fogyatékkal élők nem emberek! Csak az influencer! Csak, azt szeretik!

Világraszóló szenzációról podcastolunk

A frissítés két csúcspontja a Bulgari luxusóragyártó Bvlgari Aluminium Vision Gran Turismo Concept és a Genesis X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo Concept bemutatása. Bárki, aki megvásárolja a Bvlgari koncepció mellett piacra dobott, limitált szériás kronográfot, korai és ingyenes hozzáférést kap az autóhoz a Gran Turismóban a februári hivatalos megjelenés előtt.

Biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbben egyetértenek abban, hogy a Genesis Vision GT a legszexisebb. Hasonló tervezési filozófiát alkalmaz, mint az autógyártó legújabb koncepciói, mint például az X Speedium Coupe, és erőteljes hibrid rendszerrel készült. Ez az összeállítás egy középre szerelt V6-os motorból áll, 870 LE-s és 1071 Nm forgatónyomatékkal, és egy villanymotorból áll, amely 1071 LE-re és 1337 Nm-re emeli a kombinált röfögést.

Ehhez a két vad Vision GT autóhoz csatlakozik a 2018-as Suzuki Jimny. Noha ez nem az a típusú jármű, amelyet a Gran Turismóban való versenyzéshez kötne, a játékosok vezethetik majd a pint méretű terepjárót az új Jimny Cup versenyen a Willow Springs International Raceway és a Lake Louise pályáin. A játék januári frissítése egy új Vision Gran Turismo Trophyt is tartalmaz, amely a Tokiói gyorsforgalmi úton és a monzai F1-es pályán fut.

Néhány további újdonság került bevezetésre. A Café most például két extra menüvel rendelkezik, az egyik a Nissan Motorsportra összpontosít, a másik pedig a Dodge járművek gyűjteményét tartalmazza.