A Suzuki Jimny “beveszi” a Gran Turismo 7-et (exkluzív videókkal)

A Jimny csatlakozik a népszerű vezetési szimulátorhoz keskeny karosszériás kei autókonfigurációban, apró 658 köbcentis hajtáslánccal

Míg a Bvlgari Aluminium Vision GT és a Genesis X Gran Berlinetta Vision GT koncepciók némi csillogást adnak a Gran Turismo 7-hez, a legújabb ingyenes frissítés sztárja nem más, mint az ékes Suzuki Jimny. Ez a pint méretű terepjáró egy globális rajongói klubbal büszkélkedhet, a PlayStation 5 tulajdonosai pedig nem vesztegették az idejüket azzal, hogy felkapják, saját digitális átalakításokat végezzenek, és száguldjanak a virtuális vadonban.

Elképesztő, de a PR-os és a “haversrác ügynökség” szemében a fogyatékkal élők nem emberek! Csak az influencer! Csak, azt szeretik!

A játék készítője, a Polyphony Digital a 2018-as Suzuki Jimny keskeny karosszéria-konfigurációját választotta, amely megfelel a japán piacon érvényes kei autókra vonatkozó előírásoknak. A globális specifikációjú Jimnyvel (Japánban Sierra néven ismert) ellentétben a kei autóból hiányoznak a műanyag sárvédő kiegészítők, és egy apró turbófeltöltésű, 658 köbcentis háromhengeres motorral rendelkezik, amely szerény 63 LE-t (47 kW / 64 LE) ad le.

A Jimny gyenge teljesítménye, létravázas alváza, keskeny karosszériája és bőséges hasmagassága miatt az egyik legkevésbé alkalmas modell a pályán való használatra, mivel a kanyarokban jókora karosszéria gurul. Ennek ellenére a japán furcsa és lassú autók mindig is különleges helyet foglalnak el a Gran Turismo rajongók szívében, és a Jimny sem kivétel e szabály alól.

Világraszóló szenzációról podcastolunk

A terepjáró képességeken és analóg varázsán túl a Jimny széleskörű testreszabási lehetőségeiről is híres. Dobozos és szerény dizájnja üres vászonként szolgál a tunerek számára, lehetővé téve számukra, hogy szinte bármiről, amit elképzelni tudnak, másolatot készítsenek. Noha a Gran Turismo a valós utópiachoz képest szűkebb lehetőségeket kínál, mégis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják a kisméretű Suzuki különböző aspektusait.

A játékon belüli videófelvételeken terepütközők, változatos hűtőmaszk-kialakítások, oldallépcsők, gyári színpaletta, valamint számos kerék- és abroncsopció látható, 15-20 hüvelyk átmérőjűek.

A Gran Turismo többi járművéhez hasonlóan Ön is rugalmasan finomhangolhatja a motort, a felfüggesztést, a fékeket és a különböző mechanikai alkatrészeket, jelentősen javítva a Jimny pálya teljesítményét. Míg a motorcsere jelenleg nem érhető el, a teljesítmény-módosítások a készleten lévő 63 LE-s (47 kW / 64 LE) teljesítményt egészen 158 LE-ig (118 kW / 160 LE) növelhetik. mindaddig, amíg az összes kívánt opciót kiválasztja.

Alább láthatod a Suzuki Jimnyt működés közben, ahogy a játékosok már feltöltötték Gran Turismo élményeiket a YouTube-ra. Érdekes lesz nézni (és talán részt is venni rajta), az a közelgő „Jimny Cup” esemény, amely felkerül a World Circuits-re, és mindenki szórakozhat a módosított kei autójában.