A BYD is megérkezik Óbudára

A Duna Autó ismételten bővíti portfólióját, az Autóváros legújabb márkája a BYD, mely a világ első elektromos járműgyártójaként a technológiai fejlődés és a fenntarthatóság élvonalában áll. A BYD-val kötött partnerség nem csupán a hazai elektromos járműpiac bővülését erősíti, hanem az óbudai központú vállalat elkötelezettségét is tükrözi a környezetbarát, innovatív mobilitási megoldások iránt.

„A BYD-val egy régóta várt márka érkezik hazánkba, amiről már jó ideje tudósít a hazai média. Büszkeség számunkra, hogy együttműködést kötöttünk a több területen is piacvezető márkával, melynek előremutató szellemiségéhez és ambiciózus jövőképéhez örömmel csatlakoztunk. Ezzel a Duna Autó újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett, hiszen legújabb partnerünk lehetővé teszi, hogy kiemelkedő minőségű, innovatív elektromos járműveket kínáljunk ügyfeleinknek, valamint egyre szélesebb körben népszerűsítsük a környezetkímélő autókat. Meggyőződésünk, hogy ez a kooperáció komoly lépés a magyarországi elektromos közlekedés terén és hozzájárul a fenntartható fejlődéshez. A folyamatosan változó világban a BYD márkának szilárd helye van az autózás jövőjében” – fogalmazott Ormos Péter, a Duna Autó vezérigazgatója.

A régió legszélesebb márkakínálatával rendelkező Autóváros a BYD márka bevezetésével immár húsz különböző gyártó modelljeit kínálja. A Duna Autó ezzel megerősíti elköteleződését fenntartható jövő és a tisztán elektromos gépjárművek iránt, amihez kiválóan illeszkedik a BYD elhivatott hozzáállása, valamint a márka előremutató járművei, ultramodern technológiái. A ”Build Your Dreams” szlogent takaró hárombetűs márka az elektromobilitás terén elért kimagasló szerepe és kiváló minőségű termékei révén vált globálisan elismertté. A BYD elektromos autói, buszai, teherautói és energiatárolói minden kontinensen nagy sikerrel üzemelnek, a magyarországi piacra lépés újabb jelentős pillanat a kínai vállalat nemzetközi terjeszkedésében.

„A Duna Autó stratégiája, hogy minden lehetséges vásárlói igényt ki tudjunk szolgálni és megelőzzük azokat a piaci trendeket, amelyek a következő éveket meghatározzák a gépjármű kereskedelmet. Meggyőződésünk, hogy a BYD itthon is megismétli azokat a már ismert nemzetközi sikereket, amelyek egyértelműen kiemelik a márkát az elektromos autógyártók közül. Az új BYD szalonunkban bemutatkozó elektromos járművekkel széleskörű lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek a környezettudatos közlekedés terén. A Duna Autó 34 éves történelme során mindig és most is a piacvezető pozícióját megőrizve, elsők között lépünk a változások felé.” – tette hozzá Markó Zoltán, üzletfejlesztési igazgató.

A Duna Autó vadonatúj BYD márkakereskedése prémium környezetben vonultatja fel legnépszerűbb és legmodernebb, az elektromos közlekedés új szintjét képviselő, magas minőségű BYD típusokat. A folyamatosan bővülő modellválaszték első képviselői hamarosan megérkeznek az Autóvárosba. Közelebbről is megismerhető, kipróbálható és megvásárolható a dinamikus SUV, az ATTO 3, a városi mindentudó DOLPHIN, a sportosan elegáns SEAL, valamint a sokoldalú kishaszongépjármű, az ETP 3.

A márkakereskedés mellett, a Duna Autó márkaszerviz háttérrel és szakértői tanácsadással támogatja a leendő BYD tulajdonosokat.

„Az együttműködésünk révén vásárlóink modern és megbízható elektromos autók széles választékát kapják. A BYD kínálata garantáltan elbűvöli az egyéni vásárlókat és segíteni fogja a vállalkozásokat, hatékonyabbá tenni flottakezelésüket, csökkenteni az üzemeltetési költségeiket és pozitív hatást gyakorolni környezetükre. Hiszünk benne, hogy új BYD szalonunk inspiráló központ mind a magánvásárlók, mind a vállalkozók és flottatulajdonosok számára, akik megtalálják a számukra legmegfelelőbb járművet és szervizszolgáltatást” – foglalta össze Varjas Ádám, kereskedelmi igazgató.

A Duna Autó BYD márkakereskedése ünnepélyes keretek között 2023. október 19-én nyitja meg kapuit.

Forrás: http://egyszermarlattamautot.hu