A Bentley Blower Jnr 5000 mérföldes tartóssági tesztelést kezdett három kontinensen

A Bentley Blower Jnr karácsonyi misszióval kezdte a tartóssági tesztet

  • A Bentley Blower Jnr 5000 mérföldes tartóssági tesztelést kezd három kontinensen
  • A kiterjedt tesztprogram magában foglalja a kezelhetőséget, a valós futásteljesítményt és a biztonsági övek tesztelését az EU L7e típusjóváhagyás elérése érdekében
  • A Bentley Blower Jnr több mint 700 különálló alkatrészből áll
  • A 2024-es gyártás megkezdése előtt hat Bentley Blower Jnrs esik át mind a tartósság, mind a vásárlói tevékenységeken
  • Tesztautót Svájcba küldtek karácsonyfát gyűjteni

A Team Car No. 2, a világ leghíresebb, legértékesebb és legikonikusabb Bentley-je által ihletett Bentley Blower Jnr a The Little Car Company és a Bentley’s Heritage Collection együttműködése. Kézzel készített, kivételes minőségi szabványok szerint, és gyönyörű részletekkel díszítve, mindezt az eredeti Blower ihlette. A Bentley Blower Jnr tervezésében és tervezésében való bizalom megszerzése érdekében a The Little Car Company több mint 5000 mérföldes tartóssági programot hajt végre három különböző kontinensen. A küldetés szezonális fordulattal indult – egy karácsonyfa gyűjtése a svájci hóképből, a közös karácsonyi bulira.

A tartóssági program magában foglalja a valós vezetést és a különböző próbaterületeken történő használatot a gyártás 2024-es megkezdése előtt. Az 1929-es, 4½ literes Supercharged Bentley 85 százalékos újrahasznosítását kiterjedt tesztelésnek vetik alá, beleértve a biztonsági öveket, amelyek biztosítják az EU L7e úttörvényességét. Típusjóváhagyás.

A Bentley Blower Jnr egy 48 V-os elektromos hajtáslánc köré épül, 15 kW (20 LE) motorral, ami 45 mph / 72 km/h végsebességet jelent az Egyesült Királyságban és az EU-ban (25 mph / 40 km/h az Egyesült Államokban, mivel jogszabály szerint) és körülbelül 65 mérföld várható hatótávolsága, két felnőtt tandemüléssel.

A teljes egészében kézzel, eredeti anyagokból készült Bentley Blower Jnr több mint 700 alkatrészből áll. A karosszéria két részből áll, és bár a hátsó karosszéria szerkezete szénszálas, nem pedig hamuvázas, impregnált szövet borítja, csakúgy, mint az eredeti. A motorháztető több hűtőrácsával kézzel, hagyományos technikákkal alumíniumból készült, és gyönyörű bőrcsatos motorháztető pántokkal van rögzítve.

A Bentley Blower Jnr egy hiteles specifikációjú vázat tartalmaz, amely laprugókat és lecsökkentett, periódusnak megfelelő súrlódási lengéscsillapítókat használ. A Brembo fékek elöl és dobok hátul biztosítják az összes szükséges fékezőerőt. Az elektromos motor a hátsó tengelyre van szerelve, míg az akkumulátorok és a meghajtó elektronika egy rejtett alsó tálcában található.

Az 1930-as évek legendás autójának életre keltése a modern időkben bizonyos kihívásokat jelentett, különös tekintettel a világításra, az utasok korlátozására és a nem megfelelő élek csökkentésére. Jelenleg azonban öt „kísérleti” Bentley Blower Jnr végez tevékenységet világszerte a tartósság és a kiskereskedők aktiválása érdekében, és készül egy különleges tiszteletadás a Bentley Blower Jnr.

Miután a közösségi média csatornái megteltek karácsonyfát hordozó szuperautók képeivel, a Bentley és a The Little Car Company megragadta az alkalmat, hogy megtartsa 85 százalékos léptékű ünnepi ünnepségét. A Bentley Blower Jnr tökéletes autónak bizonyult a fenyőfa könnyű szállításához az irodai karácsonyi buli előtt.

A Bentley Communications és a The Little Car Company csapata minden médiabarátunknak kellemes karácsonyi ünnepeket, valamint pihentető és pihentető szünetet kíván. Szeretettel várunk benneteket és az első produkciót, a Bentley Blower Jnr-t 2024-ben.

A Bentley Mulliner háromkerekűje az Ultimate Kindergarten Flex