Új termékek a tavaszi szezonban az Utasellátónál
Jó hír a vasúton utazóknak, hogy áprilistól kezdődően az étkezőkocsik fedélzetén újdonságként megjelent a zellerkrémleves, a zöldborsófőzelék, amely opcionálisan kérhető tükörtojással vagy vegán zöldségpogácsával, valamint a paradicsomos húsgombóc főtt burgonyával.
A desszertek között is van újdonság: a tejberizs, ami kérhető kakaóval vagy fahéjjal, valamint – a gyümölcsös ízek kedvelőire gondolva – akár áfonyalekvárral is.
Bővült az utazás alatt választható rágcsálnivalók köre is, így váltak elérhetővé gyulai kolbászos és szarvasgombás ízben a székely pityókából készült csipszek.
Az étkezőkocsikban is rendelhetők már a lepények, melyek korábban a bisztrókocsikban és a Batthyány téri Utasellátó falatozóban váltak népszerűvé.
Az Utasellátó kulisszatitkairól a MÁV-VOLÁN-csoport Menetközben podcast-sorozatának következő adása szól