Szöllősi-Schatzl Nadine Budaörsön folytatja

Szöllősi-Schatzl
Szöllősi-Schatzl Nadine

Szöllősi-Schatzl Nadine válogatott kézilabdázó a Moyra Budaörsnél folytatja pályafutását. 

A 30 esztendős balszélső hétfőn az M4 Sport Kézilabda magazin című műsorában jelentette be, hogy két évre aláírt a tabella ötödik helyén álló együtteshez. Szöllősi-Schatzl elmondta, nyáron lejár a szerződése a Győrnél és “az élet úgy hozta”, hogy váltania kell.

A Győri Audi ETO már korábban jelezte, nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, így egy komoly és nehéz döntést kellett meghoznia. 

„Nem voltam elzárkózva attól, hogy  más csapatba menjek, mert a kézilabdát még szeretném folytatni, igaz most azt mondom 30 évesen már kiöregedő félben vagyok a kézilabdából, de szerettem volna kézilabdázni mielőtt a családalapításra koncentrálunk” 

– mondta a 106-szoros válogatott játékos.

Próbálja a maradék fél szezont Győrben kiélvezni, de biztos benne, a szezon vége felé nehezebb lesz.

“Közel tíz év Bajnokok Ligája-tapasztalattal a hátam mögött izgatottan várom ezt az új fejezetet. Fiatalos, lendületes, ambiciózus együttest kerestem, ahol új lendületet hozhatok a játékommal. Kívülről mindig is szimpatikus volt a budaörsi építkezés” 

– emelte ki a játékos. 

Hozzátette, hogy mások lesznek a céljai, de továbbra is a maximumot várja el magától, valamint szeretné “átragasztani” mentalitását és akaraterejét csapattársaira is.

Szöllősi-Schatzl ötszörös magyar bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes, Bajnokok Ligája ezüst- és bronzérmes, valamint a 2016-os Európa-bajnokság óta a magyar válogatott oszlopos tagja, 2019-ben az év kézilabdázójának választották.

(MTI)

Már nem százszázalékos a Győri Audi ETO KC