Sandra Toft szerződést hosszabbított Győrben

Sandra Toft
Sandra Toft

Szerződést hosszabbított a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatánál a kapus Sandra Toft.

A Rába-parti klub hivatalos honlapján olvasható pénteki közlemény szerint a 34 éves dán hálóőr a következő három idényben Győrben játszik majd.

“Még ha néha vannak is rosszabb napjaink mint csapat, akkor is hiszünk egymásban. Nagyon jó az öltözői légkör, alkotó közegben dolgozhatunk, amely mindenki számára inspiráló. Fontos számomra, hogy itt mindig a legmagasabbra helyezi mindenki a mércét. Címeket akarunk nyerni, és fogunk is, ebben biztos vagyok” – idézte a közlemény a világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes kézilabdázót.

“Nagyon jó mentalitású játékos, aki kiemelkedő képességeiről nap mint nap, edzésen és meccseken is tanúbizonyságot tesz. Igazi csapatember, akiben ott van az a kis extra, ami a legjobb kapusoknak van csak meg. Három szezonon keresztül biztosan Győrben fog szerepelni nyártól” – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője. Hozzátette, női kézilabdában éppen kapusposzton található a legszűkebb elit, ezért is kezdték el “idejekorán” a tárgyalásokat.

Sandra Toft tavaly nyáron igazolt a Győrhöz, korábban hazájában, valamint Norvégiában és Franciaországban is játszott. A 2013-as évben EHF Kupát nyert a dán Holstebro színeiben, Bajnokok Ligája-ezüstérmet pedig a Győr mellett a Larvikkal és a Bresttel is szerzett.

Dán klasszis irányító érkezik Győrbe