Premier előtti videón a Peugeot e-5008

Video wall with small screens digital concept

A hamarosan hivatalosan is bemutatkozó új Peugeot e-5008 SUV egy rövid videóban most premier előtt megmutatja impozáns utasterét:

A kategóriák felett álló nagy elektromos SUV gáláns helykínálatot, 7 kényelmes ülőhelyet és könnyen hozzáférhető harmadik üléssort kínál.


A hamarosan bemutatkozó újdonságot egy premier előtti videóban láthatjuk először, mely a legújabb, felső kategóriás, nagy elektromos PEUGEOT SUV belső terébe enged bepillantást.


Az új modell is megkapja a Panoramic PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhelyet, mely magasabb szintre emeli a vezetés élményét. A hatalmas, 21 hüvelykes hajlított kijelző magában foglalja a teljesen digitális műszeregységet és a központi kijelzőt. Különleges rögzítésének köszönhetően lebegő hatást kelt, melyet tovább erősít a mögötte található fémes felületű dekorációról visszaverődő hangulatvilágítás. A hatalmas képernyő enyhén a vezető felé fordul, így kivételes ergonómiát nyújt a vezetőnek, mégis elérhető az első utas számára is.


Az új PEUGEOT E-5008 kifinomult beltere egy elegáns 7 személyes szalonhoz hasonlít, könnyű hozzáférést biztosítva a harmadik üléssorhoz.


Már nem kell sokat várni, az új modell hamaraosan, márciusban felfedi magát és megismerhetjük az új e-5008-at teljes valójában.