Polo Bizottság

  • Az Everrati, az autóikonok testreszabott elektromos hajtásláncokkal történő újradefiniálásának vezetője az első újradefiniált elektromos Land Rover IIa sorozatot szállítja az Egyesült Államokban.
  • A „Polo Bizottság” névre keresztelt mérföldkő jármű az Everrati folyamatos globális üzleti növekedését jelzi, miközben a fenntartható luxusmobilitás iránti kereslet nő.
  • A kézzel épített, aprólékosan felújított és újrahajtott Land Rover fejlett elektromos hajtáslánccal rendelkezik, amely akár 150 mérföldes hatótávolságot kínál, 60 kWh akkumulátorral kombinálva 150 LE és 300 Nm teljesítményhez.
  • Az átadásra a ‘The Disneyland of Polo’-ban került sor a rangos Grand Champions Polo Clubban, Wellingtonban, Floridában.

Az Everrati, az autóikonok újradefiniálásáról és jövőállóvá tételéről ismert vezető vállalat a legmodernebb elektromos járművek (EV) hajtásláncai révén bejelentette első elektromos Land Rover Series IIa szállítását az Egyesült Államokban.

Exkluzív Land Rover podcastok a Begurulva (spotify + youtube) és a podCARs (spotify + youtube) csatornáinkon!
Hallgass ránk!

A megbízás egy villamosított Land Rover Series IIa, amely a legkorszerűbb, OEM-minőségű elektromos hajtásláncot foglal magában, amelyet az Everrati Upper Heyfordban, Oxfordshire-ben, Angliában fejlesztettek ki.

A villamosított Land Rover ünnepélyes átadására a rangos floridai Grand Champions Polo Clubban került sor. Craig, ennek a rendkívüli autóipari remekműnek, a „The Polo Commission”-nak a tulajdonosa, vállalati és lovasjoggal foglalkozik, és szenvedélyes ismerője az autóknak, a designnak, az építészetnek és a divatnak.

Justin Lunny, az Everrati vezérigazgatója így nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy megünnepelhetjük ezt a monumentális alkalmat, amikor első elektromos Land Roverünket szállítjuk az Egyesült Államokba. Az Everrati globális növekedése továbbra is a fenntartható luxus iránti növekvő kereslet bizonyítéka, amely a nagy teljesítményű technológiánknak köszönhető. Ez egy mérföldkőnek számító jármű, amely tökéletesen magába foglalja küldetésünket és elkötelezettségünket, hogy megőrizzük az ikonikus járművek örökségét, és segítsük ügyfeleinket abban, hogy elfogadják a fenntartható mobilitás előnyeit.”

A Polo Commission tulajdonosa, Craig a következőket mondta: „A környezetvédelem iránti szenvedélyem vezetett el az Everratihoz, ahol a részletekre való odafigyelés, a klasszikus dizájn, a luxus és a fenntarthatóság iránti szenvedély mutatta meg a hajtóerőt a különleges márkával való együttműködés mögött. A jármű tervezési és mérnöki szempontból is műalkotás. A stílus, a praktikum és a fenntartható teljesítmény tökéletes kombinációja, akár irodába, akár vidéken, a pólópályák között használom. Rendkívül büszke vagyok arra, hogy kijelenthetem, hogy én vagyok az első, aki elektromos Land Roverrel rendelkezik az Egyesült Államokban.”

Az újradefiniált jármű az 1971-es IIa sorozaton alapul, amelyet szakértelemmel újítottak fel egy olyan fejlett EV hajtáslánccal, amely akár 150 mérföldes hatótávolsággal rendelkezik, valamint regeneratív fékezéssel, váltóáramú és egyenáramú gyorstöltési lehetőséggel. 60 kWh-s akkumulátorral, valamint 150 lóerős és 300 Nm-es elektromotorjaival két- és négykerék-hajtási módot is kínál. A lenyűgöző jármű mészkő festéssel, modern vászontetővel, klasszikus padsorral, fa kormánykerékkel és teak padlóburkolattal rendelkezik.

Az autók ikonikus őrzőjeként az Everrati hű marad a Land Rover Defender időtlen minőségéhez, miközben olyan hajtáslánc-frissítést biztosít, amely kivételes teljesítményt és fenntarthatóságot biztosít. A Land Rover Defender, a terepjáró legenda, amely a szívósság, a végső hasznosság és a megállíthatatlan 4×4-es teljesítmény szinonimája, most az OEM-szabványoknak megfelelően újradefiniált, megőrizve eredeti karakterét és DNS-ét dinamikusan és esztétikailag is, a fenntartható luxus anyagok legújabb termékeivel kombinálva. .

Ez a történelmi jelentőségű szállítás egy értékes egyesült államokbeli vevőnek alátámasztja az Everrati növekvő nemzetközi ügyfélkörét, különösen Észak-Amerikában, ahol létrehozta székhelyét, lenyűgöző partnerhálózatát és tekintélyes jutaléklistáját. Az Everrati egyesült államokbeli terjeszkedése bizonyítja sikerét és az újradefiniált elektromos klasszikusai iránti növekvő keresletet, miután az év elején sikeresen leszállították az első elektromos Porsche 911-et (964) az Egyesült Államokban.

Az Everrati befejezte az elektromos Land Rover sorozat téli tesztelését