Ősszel is lehet kiváló fotókat készíteni

5 hasznos fotózási tipp a HONOR-tól a borús évszakra

Az ősz beköszöntével egyre rövidebbek a nappalok, ráadásul még napközben sem süt állandóan a nap. A nyári meleget és ragyogást a felhős, borús, esős időjárás követi, a laza ruhákat a melegebb öltözet, a meleget a folyamatos lehűlés. Az új évszak azonban számos új fotózási lehetőséggel kecsegtet, a HONOR pedig hozott pár tippet ehhez!

 Keressük a növényeket!

A város monokróm szürkeségében – vagy épp mellette – számos olyan helyszín van, amely kiváló lehetőségnek bizonyulhat. A narancssárgás-barnás színekbe öltöző parkok, a lehullott levelekkel és termésekkel teli kirándulóhelyek vagy a szabad tájképekkel szolgáló kilátóhelyek mind remek lehetőségek arra, hogy elsüssünk pazar fotókat! Merészkedjünk ki és kutassuk fel a legjobb lehetőségeket!

 Vár állott, most kőhalom…

Az emberi építmények is kiváló alanyként szolgálnak, főleg, ha kirándulunk egyet várak, bástyák, tornyok és egyéb középkori épületek helyszínein. Az ősz színvilága sajátos hangulatot kölcsönöz ezeknek az alkotásoknak, amik nem csak szép fotóalanyok, hanem érdekes elemei a történelemnek is. A HONOR Magic5 Pro széles látószögű, 50MP-es hátlapi kamerája ráadásul tökéletes arra, hogy a teljes látkép belekerüljön fotóidba!

 Vízből sosem elég!

Magyarország tele van gyönyörű tavakkal, folyókkal és patakokkal, amik pazar lehetőségeket kínálnak a fotózásra. Az álló- vagy folyóvizek tükröződései mind-mind más eredményt hozhatnak, főleg, ha megtaláljuk a tökéletes szöget és az ideális fényviszonyokat. Egy tükröződés másvilági, mesebeli hangulatot kölcsönözhet képeinknek, és nagy eséllyel nem kell messze mennünk érte, akár városban élünk, akár nem.

 Keressük a többieket!

Az ősszel együtt az emberek ruhatárukat is lecserélik, öltözeteiknek köszönhetően teljesen más életképek születhetnek. A rövidujjúakat pulóverek váltják, szandál és papucs helyett cipők és bakancsok jönnek, továbbá megjelennek a sálak, sapkák és kesztyűk is. Ezek az új anyagok és textúrák fantasztikus fotókkal szolgálhatnak, akár közeli felvételeket készítünk családunkról vagy barátainkról, akár távolabbról szeretnénk belesűríteni az élet morajlását. A HONOR Magic5 Pro kamerarendszere itt is remekel, ugyanis a beépített technológiáknak köszönhetően a mozgásban lévő alanyokat is kiválóan örökíti meg, ráadásul abban a pillanatban, amikor lenyomjuk a gombot a fotókészítéshez.

 Nézzünk körbe otthon!

Akkor se csüggedjünk, ha a borús idő nem igazán vesz rá arra, hogy kimozduljunk otthonról. A házi őszi dekoráció, a közeli utcácskák, parkok vagy ha van, a kert mind szuper opciókkal várnak. Készíthetünk közeli képeket otthonunk melegéről, vagy az erkélyről, udvarról kukkanthatunk ki a nagyvilágba, egy teljesen más perspektívából örökítve meg azt. Otthonunkból is egy nagy világ nyílik, és remek lehet azt is megörökíteni.