Nem Sinkovits-Vitay András lesz a Farkas/Rozsomák magyar hangja!

Sinkovits-Vitay
Fotó: Szinkronjunkie / Mónos Gábor

Ezt maga a színész jelentette be Facebook-oldalán, Sinkovits-Vitay András korábban nyolc Marvel filmben kölcsönözte hangját Hugh Jackmannek, ám ezúttal a Disney nem tart igényt szolgálataira.

Az új film előzetesét szervezési okokból nem tudtam elvállalni, aznap a 21. Klasszikus Erdélyi Magyar Irodalom Kárpát-medencei Prózafelolvasó Versenyre hívtak meg díszvendégként, amit már korábban nagy örömmel fogadtam el” – írta Sinkovits-Vitay András.

Az előzetes felvételével azonban nem lehetett várni, így végül azt nem Sinkovits-Vitay szinkronizálta. Ezt követően castingot kért a megrendelő.

“Bár nem tudom, hogy 8 film után milyen új információt nyújthat egy ilyen felvétel a megrendelő számára, de részt vettem rajta.”

Közel 3 hét után a Disney (?) úgy döntött, hogy nem tart igényt Sinkovits-Vitay hangjára

Az elmúlt 24 évben összesen 8 alkalommal szinkronizáltam Hugh Jackmant különböző képregényfilmekben, valamint egyszer a “közös karakterünket” rajzfilmes formában is.

“A fentieket azért tartottam fontosnak leírni, hogy a hírt tőlem tudjátok meg, illetve hogy ne merülhessenek fel olyan esetleges félreértések, mint hogy az anyagiakon múlt.”

Kevin Costner négy mozifilmben mondja el az amerikai eposzt (Horizon: An American Saga)