Megérkezett a Dyson első nedves padlótisztítója

Dyson WashG1 1 liter vízzel akár 290 négyzetmétert is megtisztít

  • A Dyson WashG1 egyszerre bánik el a száraz és nedves szennyeződésekkel úgy, hogy mezítláb és kényelmesen érzés marad a felületen a takarítás után, szinte száraz felületet hagyva maga után.
  • A nagy felszívóképességű mikroszálas hengerek ellentétes forgásiránnyal egyszerre takarítják fel a száraz és folyékony szennyeződéseket, így a kiömlött, illetve az odaszáradt foltokat is kényelmesen és könnyen takaríthatjuk fel.
  • A Dyson új technológiája képes külön választani a száraz és nedves szennyeződést már a feltakarítás pillanatában, így a tartályürítés is egyszerűbb és kényelmesebb lesz.
  • Az egy literes víztartály akár 290 négyzetméter padlófelület megtisztítására is elegendő. A tartály “kontrolltechnológiája” folyamatosan figyeli, és pontosan adagolja a szükséges vízmennyiséget a mikroszálas hengerekhez, 26 befecskendező ponton keresztül.

A Dyson bemutatott új innovációja egy célzottan nedves hatással dolgozó eszköz, ami kombinálja a nedves tisztítást, a mikroszálas hengerekkel történő azonnali feltörlést miközben hatékonyan távolít el minden szennyeződést. A készülék a szennyezett vizet és a szilárd szennyeződéseket elválasztja egymástól az egyszerűbb tartályürítés érdekében. Az 1 literes víztartállyal akár 290 négyzetméter felületet is megtisztíthatunk a Dyson WashG1-el.

Charlie Park, a Dyson Home Engineering elnökhelyettese kiemelte:

A legtöbbünk rendszeresen porszívózza otthonát, de a nedves tisztításra csupán “szükséges házimunkaként” tekintünk világszerte és sokan nem vagyunk tisztában azzal, hogy pontosan miért is csináljuk, mindezt a higiénia homályos fogalmán túl. Valójában a vizes tisztítás elengedhetetlen a kemény, beszáradt foltok hatékony eltávolításához. Az évek során, a nedves padlótisztítási formák és eszközök széles skálája jelent meg, hogy hatékonyan végezhessük ezt a házimunkát mégis a felhasználók elvárásai gyakran nem teljesülnek, amikor a takarítás ezen módjáról van szó. A Dyson mérnökei a most bemutatott új technológiával megoldják azokat a problémákat, amelyek eddig háttérbe szorultak. Élvezzük azt a kihívást, amit a jobb technológia megalkotását jelenti, és amelynek a Dyson WashG1 megalkotása az eredménye, amely a mi első, kifejezetten nedvestisztításra tervezett készülékünk, amely kemény padló alapos és hatékony tisztítására lett megalkotva.

Nagy nedvszívó képességű, ellenkező irányban forgó hengerek

A két, külön-külön működtetett henger ellentétesen forog, miközben egy modulált szivattyú egyenletesen osztja el a vizet a 26 precízen elhelyezett hidratálási ponton keresztül, mindkét henger teljes szélességében.

Mindegyik görgő rendkívül nedvszívó mikroszálakból áll, 64 800 szállal négyzetcentiméterenként. A nagy sűrűségű mikroszál és a pontosan adagolt tiszta víz kombinációja biztosítja a kiömlött folyadékok felszívódását, míg a száraz szennyeződéseket, törmeléket és szőrszálakat a több millió mikroszál takarítja fel. A két henger elhelyezésével a gép elején és hátulján, a Dyson mérnökei hosszabb áthaladási időt biztosítottak a minden egyes foltnál a gyors és erőteljes eltávolítás érdekében.

Úttörő szeparációs technológia az egyszerű karbantartásért

A Dyson egyedülálló szeparációs technológiája a szennyeződéseket és a piszkos vizet azonnal már a felszedésnél szétválasztja, a higiénikus, érintés nélküli ürítés érdekében. A piszkos vizet strapabíró lemezek vonják ki a görgőkből, míg a másodlagos, nejlonsörtés belső kefesávok eltávolítják a szennyeződést és a törmeléket a mikroszálas görgőkről, egyenesen a kivehető törmeléktálcába továbbítva azokat.

A törmeléktálcát 500 mikronos hálóval tervezték, ami hatékonyan választja el a piszkos vizet a nagyobb törmelékektől. Az elszívó szivattyú a szennyezett víz azonnal a 0,8 literes kapacitású szennyezettvíz-tartályba gyűjti, anélkül, hogy a nagy törmelék odajutna. A szennyeződés és a törmelék a gép fejében, a piszkos víz pedig egy különálló tartályban tartása lehetővé teszi a könnyű és higiénikus ürítést. Hogy még egyszerűbb legyen a használat a Dyson WashG1 gondos tervezésnek köszönhetőn éles belső felületek és rések nélkül készült, hogy csökkenjen a gép belsejében felgyülemlő szennyeződés mennyisége, miközben mindkét tartályt nagy nyílásokkal tervezték, hogy a karbantartás és a tisztítás egyszerű legyen.

Használat után az öntisztító üzemmód mindkét hengert tiszta vízzel telíti, átöblítve az egész rendszert is a következő tisztítás előkészítéseként.

Egyedi vízkontroll az optimális végeredmény érdekében

A Dyson WashG1-et használat közben precízen adagolja a szükséges vízmennyiséget, amely lehetővé teszi azt is a felhasználók számára, hogy a szennyeződés típusa, a padlóburkolat vagy a személyes preferenciák alapján kiválasszák a szükséges hidratálás szintjét. Alacsony, közepes és magas üzemmódok közül választhatunk és használat közben hidratálási szint mindig optimális marad. Mindegyik üzemmód további három beállításra is lehetőséget biztosít, hogy a felhasználók saját tisztítási igényeiknek megfelelően további finomhangolásokat végezhessenek. A különálló boost üzemmód gomb megnyomásakor minden egyes henger a maximális hidratálással tisztul meg, a makacs szennyeződések és a rászáradt foltok eltávolítása érdekében.

A folteltávolítási teljesítmény a padló hidratáltságának és az alkalmazott tisztítási technológia intenzitásának kombinációjától függ. Úgy terveztük meg a gépünket, hogy a felhasználók számára teljes kontrollt biztosítsunk, lehetővé téve számukra az otthonuk hatékony mélytisztítását.”–CharliePark, a DysonHome Engineering alelnöke.

Manőverezhetőség és széltől-peremig tartó tisztítás

A görgők a tisztítófej teljes szélességét lefedik, így lehetővé teszik a peremtől-peremig történő tisztítást a sarkokban is. A Dyson WashG1-et két motorral tervezték, amelyek a mikroszálas hengerekben helyezkednek el, és ellentétes irányban forognak.

Az optimális manőverezhetőség érdekében a Dyson mérnökei finomhangolták mindkét motort, hogy a kiválasztott hidratálási módnak megfelelően egyenletes sebességgel pörögjön henger, így a gép könnyedén siklik a tisztítás közben. A Dyson Omni-glide technológiáját beépítve plusz görgők további egyensúlyt és súlytartást biztosítanak, míg az alacsony tisztítófej magassága lehetővé teszi a bútorok alatti könnyű takarítást.

Vásároljon közvetlenül azoktól, akik készítették

A Dyson WashG1™ nedves padlótisztító még idén elérhető lesz Magyarországon. A vásárláshoz, további információkhoz és a Dyson WashG1™ nedves padlótisztító kipróbálásához figyelje a dyson.hu weboldalt és érdeklődjön a helyi Dyson Demo Zone-okban.