Még nagyobb szabadságot biztosít a Sencor új robotporszívója

Automatikus módon üríti a portartályát

Új szintre emeli a robotporszívók által nyújtott kényelmet a Sencor újdonsága. Kétség nem fér hozzá, hogy bár ezek a készülékek teljesen autonóm módon képesek gondoskodni a porszívózásról, a tartályuk kiürítésére eddig nem voltak képesek. Mindez teljesen megváltoztathatja a robotporszívókról alkotott elképzeléseinket.

Ki ne szeretné a tiszta, felporszívózott szőnyegek és járófelületek látványát akkor, amikor hazaér a munkából egy hosszú, fárasztó nap után? Nos, a Sencor SRV 9385WH rendkívül megbízható segítőtársnak bizonyulhat ezen a téren. A Sencor Home alkalmazás révén a robotporszívó működése teljes mértékben programozható és akkor is elindítható, amikor éppen nem tartózkodik senki sem a házban, vagy a lakásban. Ebben az applikációban ráadásul az is pontosan meghatározható, hogy pontosan melyik helyiségekben, illetve milyen területeken dolgozzon a készülék.

Nem csak porszívózásra

A multi-mappinggal akár öt különböző emeletre készíthető takarítási terv, míg a multi-room funkcióval minden helyiséghez eltérő takarítási követelmények állíthatók be. A Sencor újdonsága ugyanis nem csak porszívózni, hanem felmosni („nedves mop” funkció) is tud. A felhasználók négyféle porszívózási teljesítmény és háromféle padlómosási fokozat közül választhatnak.

„A tökéletes takarítási eredmény érdekében a készüléket a legfejlettebb, úgynevezett LIDAR lézeres navigációval látták el, amely gondoskodik a robotporszívó tökéletes és precíz tájékozódásáról legyen szó porszívózásról, vagy padlótörlésről” – árulta el Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

Mindemellett a készülék többféle infravörös érzékelővel is el van látva, ami lehetővé teszi, hogy időben érzékelje az esetleges akadályokat. Szükség esetén ugyanakkor 2 centiméteres szintkülönbséggel is elboldogul, ha például egy küszöbre, vagy járólapra kell felhajtania.

Fertőtlenítésre is alkalmas

A hatékony takarítást a középső, valamint az oldalsó forgókefék biztosítják. Mindemellett a robotporszívót UVC-lámpával is ellátták, amely a vírusok és a baktériumok elpusztításával minden padlótípust képes hatékonyan fertőtleníteni.

A nagy kapacitású, mintegy 5000 mAh lítiumion akkumulátornak köszönhetően a készülék akár 200 percen keresztül is képes működni. Ez elég hosszú idő ahhoz, hogy szükségessé váljon menet közben a tartály kiürítése, éppen ezért a dokkoló egység egy porgyűjtő egységet kapott, amely automatikusan átszívja a porgyűjtő zsákba a porszívó által összegyűjtött szennyeződéseket.

A Sencor újdonsága nem ismer kompromisszumokat a takarítás és a porszívózás terén. „A beépített UVC-lámpa révén, valamint az automatikus tartály ürítésnek köszönhetően jóval többet kínál, mint egy átlagos robotporszívó. A SRV 9385WH nagyfokú automatizáltsággal és mobilitásával immáron a holnap technológiáját képviseli, amihez a magyar felhasználók már most hozzájuthatnak” – emelte ki Lucza András.

Forrás: https://miazablogger.hu/