Martin Albertsen távozik a Ferencváros kispadjáról

Martin Albertsen
Martin Albertsen. Fotó: Fradi.hu

Távozik a Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról a nyáron érkezett Martin Albertsen.

A zöld-fehér klub tájékoztatása szerint a dán tréner szerződését saját kérésére bontották fel közös megegyezéssel, a csapat irányítását ideiglenesen az eddigi másodedző, Allan Heine veszi át.

A Ferencváros júniusban jelentette be, hogy Martin Albertsen veszi át a 15 év után távozó Elek Gábor helyét a vezetőedzői poszton. A 49 éves dán szakembernek azonban mindössze nyolc tétmeccs jutott a Fradi kispadján: a bajnokságban ugyan mind a négy mérkőzését megnyerte az FTC, a Bajnokok Ligájában azonban – az előző szezon döntőseként – négy forduló után is nyeretlen: három vereséggel és egy döntetlennel mindössze a hetedik, utolsó előtti helyen áll a csoportjában.

JochaPress.hu: De ki a felelős a dán érkeztetéséért?

Eddig a rövid, hivatalos közlemény, amelyet olvasva bizonyára nem csak a „direkt” Fradi drukkerek sóhajtanak néhány nagyon mélyet. Ki-ki a megfelelő helyen hálálkodhat is – ez a dolgok egyik fele.

Más kérdés, hogy az ugyancsak külföldi másodedző veszi át a csapat felkészítését – ez nyilván egy kényszerhelyzet, amit max. 1-2 héten belül meg kell oldani.

Forrás: Fradi.hu / M4 Sport

A Győri Audi ETO KC 18 góllal nyert a Buducnost Podgorica ellen

Az FTC döntetlent játszott Korsós Dorina csapatával, a DVSC három góllal kikapott Dániában