Hogyan került Orbán Flóra Trump birtokára?

Orbán Flóra
Orbán Flóra, Orbán Viktor és Donald Trump. Fotó: rtl.hu

Az Amerikai Népszava megírta, hogy Orbán Viktor a legkisebb lányát, Flórát vitte magával Floridába Donald Trump birtokára.

Az még kacifántosabbá teszi az ügyet, ahogy Havasi Bertalan hazudozik az Orbán-lány utazásának okáról

Ez pedig így hangzik a 24.hu szerint: „Mivel Orbán Viktort felesége nem tudta elkísérni, a lánya segítette ki, és elutazott vele a Trump házaspárral lezajlott találkozóra.”

Eszerint a lánya helyettesítette Orbán feleségét. A Trump házaspár mellé a lányát vitte házastársnak.

Ez nemcsak diplomáciai abszurd, hanem még perverz is, de saját megfejtésünk szerint az ügy még ennél is visszataszítóbb.

Normális ember nem vezeti a lányát egy olyan ember elé, aki azt mondta, hogy nőknek el kell kapni a pináját, erre valók. Ez nemcsak elmélet, mert 12 nő jelentette fel nemi erőszak miatt, jogerős ítélete van arról, hogy szexuális erőszakoló, épp mostanában ért véget a per.

Orbán meg akarta mutatni, milyen szép lánya van. Elismerést akart aratni vele Trumpnál – írja az Amerikai Népszava.

Egy apa nem viszi oda a 19 éves lányát egy ilyen szörnyeteg elé, hogy az mustrálgassa, hogy kezet fogjon vele. Trump azt nyilatkozta, hogy Ivánkára is ráugrana, ha nem lenne a lánya. Önmagában az is súlyosan beteges, hogy ez egyáltalán az eszébe jutott.

Orbán Flórának a megerőszakolt nők melletti szolidaritásból vissza kellene utasítania egy ilyen emberrel a találkozást. Még akkor is, ha az apja el akarja vinni olyan giccses helyre, mint Trump floridai birtoka.

Magyarország nem köteles elviselni hazugságokat még az Egyesült Államok elnökétől sem