Fiola került Orbán helyére

Puskás ArénaFiola Attila került Willi Orbán helyére a magyar labdarúgó-válogatottban, amely 20.45 órától a szerb csapatot fogadja az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Marco Rossi szövetségi kapitány a lipcsei védő térdsérülése miatt nem tudta a megszokott hármasát a pályára küldeni, így Lang Ádám és Szalai Attila mellett a fehérvári védő kapott lehetőséget, mögöttük – ahogy eddig minden Eb-selejtezőn – Dibusz Dénes áll a kapuban.

Az immár magyar állampolgársággal is rendelkező olasz szakvezető kezdőcsapatában más meglepetés nincs, Nagy Ádám és Styles Callum játszik védekező középpályásként, míg a két szélen Kerkez Milos és Nego Loic segíti a támadó triót, azaz Szoboszlai Dominiket, Sallai Rolandot és a középcsatár Varga Barnabást.


A telt házas Puskás Arénában a francia Francois Letexier sípjelére kezdődik a magyar-szerb csoportrangadó, melyet az M4 Sport és a Kossuth Rádió is élőben közvetít. Az éllovas magyar válogatott győzelme esetén akár már kedden bebiztosíthatja a részvételét, míg döntetlennel megőrzi az éllovas pozícióját a második szerbek előtt.

A magyar válogatott kezdőcsapata:
Dibusz – Fiola, Lang, Szalai A. – Nego, Nagy Á., Styles, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga B.

(MTI)