Ezt a négy őszi/téli alapdarabot keresik a legtöbben az európai webáruházakban

Európa egyik vezető divatkeresője megnézte, hogy melyik az elmúlt negyedév legkeresettebb kategóriái a felhasználók körében. A GLAMI.hu látogatóinak keresési és vásárlási szokásai alapján ezek az idei szezon leggyakrabban választott, kötelező alapdarabjai.

1. Sneakerek: időtlen sokoldalúság

Az őszi/téli női cipők között a sportcipők 2023-ban kötelezően számítanak. A GLAMI.hu felhasználói körében kiemelkednek azok a stílusok, amelyek univerzálisan illeszkednek minden divatirányzathoz. A fehér sportcipők időtlen eleganciát képviselnek, míg a fekete bőr variációk kifinomultságot sugároznak. A színpaletta szerint a kék és a bézs színeket keresik leginkább, mivel ezek remek lehetőségek biztosítanak kreatív összeállítások megvalósításához.

2. Steppelt dzsekik: kényelem és stílus

Aékony változékony időjárásban elengedhetetlenek a steppelt kabátok, melyek az adatok alapján a felhasználók kedvenceivé váltak. Az őszi színek közül a legkeresettebbek a fehér, bézs és fekete árnyalatok, illetve a szőrmés kapucnival ellátott darabok. Ezek kiválóak az átmeneti időszakra és nagy választékban kaphatók plusz méretekben is, így tökéletesen ötvözik a stílust és a funkcionalitást.

3. Csizmák: elegancia minden lépésben

Ahogy az idő hűvösebbé válik, a divatrajongók olyan lábbeliket keresnek, melyek elegánsak, kényelmesek, de melegek is egyben. A GLAMI.hu felhasználói között nagy népszerűségnek örvendenek a cowboy stílusú, alacsony sarkú csizmák olyan színekben, mint a fekete, a barna vagy a mustár különböző árnyalatai. Ezek a csizmák meghatározzák az idei ősz stílust, mivel praktikusak és rendkívül divatosak.

4. Ruhák: középpontban a nőiesség

Az őszi ruhatárban az elegancia és a nőiesség játssza a főszerepet, melyet a ruhák csodálatos kavalkádja tükröz. A felhasználók körében jelenleg a rövid ruhák, ibolyaszínű árnyalatok, a virágos minták és az arany ill. fekete kiegészítők a legnépszerűbbek. A legkeresettebb anyagok és stílusok széles skálán mozognak, ami jól érzékelteti az őszi hangulatokra és a változatosságra való igényt.

A GLAMI divatkereső fenntarthatósági szűrők bevezetésével segíti a környezettudatos online vásárlást