Európa legnépszerűbb túramotorja, az NT1100, két feltűnő új fényezést kap 2024-re

24YM HONDA NT1100
  • Az NT1100 új Matt Jeans Blue Metallic és Candy Chromosphere Red színben lesz elérhető
  • A népszerű Matt Iridium Grey Metallic egy új Matt Ballistic Black Metallic színű csomagtartót kapott
  • Az NT1100 Európa legnépszerűbb modellje 2023-ban a Touring kategóriában
  • Bevezetése óta közel 12 000 darab talált gazdára az öreg kontinensen
  • Az NT1100 vásárlóinak 66%-a DCT erőátvitellel választotta a motort
  • A három kiegészítő csomag tovább növeli mind a hosszútávú kényelmet, mind a praktikumot

A Honda NT1100 nem más, mint a teljesítmény, a kényelem, a praktikum, az elegáns stílus és a kiemelkedő ár-érték arány ötvözete, így nem hiába vált idén Európa legkeresettebb túramotorkerékpárjává, amely jövőre két új, feltűnő színfrissítéssel érkezik.

A Matt Blue Jeans Metallic és a Candy Chromosphere Red csatlakozik az örökké népszerű Matt Iridium Grey Metallichoz fényezéshez és mind a három szín új Matt Ballistic Black Metallic festésű hátsó csomagtartót kapott.

2022-es európai bevezetése óta, több mint 12 000 NT1100-at adtak el, és a vásárlók több mint 66%-a választotta a Honda egyedülálló DCT sebességváltójával.

Annak érdekében, hogy az NT1100 tulajdonosai személyre szabhassák kedvenc kétkerekűjüket továbbra is rendelkezésükre áll az Eredeti Honda Kiegészítők széles választéka és csomagajánlata. Ez utóbbi 3 szettet tartalmaz –  az  Urban, a Touring és a Voyage – melyek még kényelmesebbé és praktikusabbá teszik a hosszú távú utakat.

A színeiben megújult NT1100 ez év végétől kapható az európai márkakereskedésekben.

Forrás: https://egyszermarlattamautot.hu/europa-legnepszerubb-turamotorja-az-nt1100-ket-feltuno-uj-fenyezest-kap-jovore/