Épül a kaland – A LEGO® Fortnite él!

A LEGO® Fortnite élőben elérhető – egy teljesen új túlélési játék a Fortnite-ban. Ez az első játékélmény, amely az Epic Games és a LEGO Group hosszú távú együttműködéséből származik, amelynek célja szórakoztató és biztonságos digitális terek kialakítása a gyermekek és családok számára.

A LEGO Fortnite-on belül a játékosok hatalmas, nyitott világokat fedezhetnek fel, ahol a LEGO építés és a Fortnite varázsa ütközik. Tudsz:

  • Játssz kedvenc Fortnite-figuráiddal, mint például Brite Bomber, Cuddle Team Leader és Raven – de LEGO stílusban
  • Gyűjts élelmet és erőforrásokat, készíts tárgyakat, és harcolj az ellenséggel egyedül vagy barátokkal
  • Építsen menedéket a védelemhez, és szabja testre végső otthoni bázisát, majd toborozzon falusiakat, hogy anyagokat gyűjtsenek, és segítsenek nekik túlélni az éjszakát
  • Készülj fel, és ugorj be mély barlangokba, hogy ritka erőforrásokat, rejtett területeket és ellenségeket keress
  • Kép a LEGO Fortnite játék egyik területéről
  • A LEGO Fortnite utazása még csak most kezdődik, új világépítéssel, játékmeneti funkciókkal és további LEGO stílusú ruhákkal érkeznek frissítések 2024 elején. A Fortnite ingyenesen játszható PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One és Xbox Series X platformokon. |S, Nintendo Switch™, PC az Epic Games Store-on és felhőalapú játék streaming szolgáltatások.

A LEGO Fortnite az ESRB E10+ minősítést kapott. A Fortnite minden tapasztalata, beleértve a LEGO Fortnite-ot is, az Epic Games szülői felügyeletét és biztonsági funkcióit használja.

A LEGO Fortnite a Fortnite belsejében épül fel, és az Unreal Engine 5 hajtja, kihasználva az olyan funkciókat, mint a káoszfizika és a pusztítás, hogy a játékosok képesek legyenek elhelyezni, összekapcsolni és szétszedni a kockákat, akárcsak a való világban.

A játék a World Partition segítségével streameli mind a 95 négyzetkilométernyi játszható területet (ez 19-szer akkora, mint a Fortnite Battle Royale Island!), és a Procedural Content Generation (PCG) keretrendszert használja a részletes környezetek dinamikus létrehozásához.

Az egyik nagy LEGO kockából épített LLama képe Londonban a nagy bevezetési hír kapcsán
A LEGO Fortnite piacra dobásának részeként négy óriási LEGO kockából épített Supply Llama bukkant fel New Yorkban, Londonban, Tokióban és Sydneyben – mindegyik 12 méter magas, és 234 623 LEGO kockából áll, amelyek súlya 1019 kg, és megépültek. több mint 850 munkaórát használva. Azok a rajongók, akik az indulás hétvégéjén ellátogatnak a Lámákhoz, szórakoztató családépítő tevékenységekben vehetnek részt, amíg a készlet tart.

A LEGO Group már használja az Unreal Engine-t széles játék- és tartalomportfóliójában, beleértve a LEGO DREAMZzz™-et és a LEGO NINJAGO™-t. A két vállalat emellett az Unreal Engine-t használja digitális ikerpárok megépítésére több ezer fizikai LEGO elemhez, és azon dolgoznak, hogy 2024-ben elérhetővé tegyék ezeket az alkotók számára a Fortnite ökoszisztémában mind az UEFN, mind a Fortnite Creative eszközeiben, hogy áthidalják a fizikai világokat. és digitális játék, mint még soha.

A LEGO Group és az Epic Games a jövő év elejétől számos további LEGO témájú játékot mutat be a Fortnite-on belül.

Niels B. Christiansen, a LEGO Group vezérigazgatója elmondta: „Az Epic Games-szel való együttműködésünk középpontjában olyan digitális játékélmények fejlesztése áll, amelyek szórakoztatóak és biztonságosak, és amelyek képesek áthidalni a fizikai és a digitális játék világát, hogy inspiráljon. gyerekek. Az Epic Games-szel együtt olyan digitális világokat építünk, amelyeket a kezdetektől fogva a gyerekeket szem előtt tartva terveztünk – reméljük, hogy más alkotók és márkák is erre ösztönöznek.”

Tim Sweeney, az Epic Games vezérigazgatója és alapítója a következőket mondta: „A LEGO Fortnite új módot kínál a játékosoknak, hogy kifejezzék magukat a világépítésen keresztül, és ez egy fontos lépés a Fortnite ökoszisztéma fejlődésében. Alig várjuk, hogy továbbra is együttműködhessünk a LEGO Grouppal, hogy magával ragadó digitális játéktereket építsünk, amelyek szórakoztatóak a gyerekek és minden típusú játékos számára.”

Kövesd a www.linktr.ee/LEGOFortnite oldalon a LEGO Fortnite frissítéseit.

A LEGO Group 1 millió dolláros támogatást jelent be gyermekek támogatására Richmond régióban