Élő koncerten szólal meg a Beatles legendás 60 éves lemeze

Idén már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Beatles Találkozó. Az esemény házigazdája a The Bits Beatles emlékzenekar, az idén 60 éves A Hard Day’s Night lemezt hozza el a magyar Beatles rajongóknak és valamennyi dal élőben szólal majd meg a legendás lemezről. Az eseményt egy különleges vendégfellépő az Uncle Parrot Lonely Heart Club Band indítja és egy hatalmas koncert blokk zárja, ahol a Beatles életmű legjava szólal majd meg a színpadon természetesen élőben és korhű hangzással.

“Óriási megtiszteltetés, hogy idén elfogadta meghívásunkat és részvételi szándékát is jelezte Nick Wass, akinek vezetésével idén megtalálták Paul McCartney elveszett legendás első basszusgitárját, amely az első Beatles albumokon hallható. Nick sok izgalmas részletet megoszt majd a kalandos történetről és boldogan válaszol a rajongói kérdésekre is. Egy nap, amikor minden a Beatles-ről szól majd és ne felejtsd otthon apádat sem mert aznap lesz apák napja is! ” – Derecskei Zsolt, főszervező.

Természetesen idén sem maradhat el a dalkitalálós kvízjáték, ahol egészen apró töredékekből kell kitalálni a Beatles dalokat, a győztesek pedig értékes ajándékkal gazdagodnak és egy eredeti Höfner Beatles basszusgitár is gazdára talál a rendezvény szakmai szponzora, a világhírű Höfner Guitars felajánlásával. Várunk minden Beatles rajongót egy szép, napos vasárnapi délutánon a Kobuci Kertben, 2024 június 16-án, ahol minden csak a Beatles-ről szól majd. Az esemény családbarát, és a 6 év alatti Beatles rajongóknak díjmentes a belépés.

Az Országos Beatles Találkozó 2024 szakmai támogatója a Höfner Guitars.

Az esemény kommunikációs támogatói: beatlesgame.comWe Love The Beatles

Időpont: 2024. 06. 16. 16:00

Helyszín: Kobuci Kert – 1033 Budapest, Főtér 1.