Bemutatkoztak az Eaton legújabb épületbiztonsági termékei

A frankfurti Light + Building 2024 szakkiállításon tartották a premiert

Az Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat a frankfurti Light + Building 2024 szakkiállításon mutatta be új vészvilágítási termékportfólióját és digitális ökoszisztémáját, amely a legmodernebb technológiát alkalmazza a biztonság, a fenntarthatóság és a könnyű karbantartás érdekében. A most debütált termékcsaládok mellett 2024-ben új, elegáns és áramvonalas kialakítású kijáratjelzőkkel és biztonsági lámpatestekkel is piacra lép a cég.

A vészvilágítás kulcsfontosságú szerepet játszik az épületek biztonságában, különösen evakuálási helyzetekben. Az Eaton legújabb digitális és fenntartható vészvilágítási innovációi amellett, hogy gondoskodnak az épületek tulajdonosai nyugalmáról – ami a biztonságos és megbízható berendezésekből következik –, segítenek csökkenteni az üzemeltetési és karbantartási költségeket. Így ideális megoldásnak bizonyulnak a meglévő rendszerek korszerűsítésére vagy új rendszerek telepítésére.

Az Eaton legjobban várt megoldása a BSMS, egy olyan digitális ökoszisztéma, amely több vészvilágítási rendszer és helyszín egyszerű, valós idejű felügyeletét, egyszerű üzembe helyezését és adatvezérelt időszakos karbantartását kínálja, mindezt vezető kiberbiztonsági technológiával támogatva. A rendszer felhőben tárolja az uniós szabványoknak való megfelelés vizsgálati dokumentumait, ami létfontosságú az épületbiztosítók számára. A távdiagnosztikai képességek időt és pénzt takarítanak meg és amellett, hogy csökkentik vagy akár teljesen feleslegessé teszik a kiszállást a helyszínre, még a környezetet is védik. Mindez a gyors beavatkozást lehetővé tevő valós idejű riasztásoknak köszönhető. Abban az esetben pedig, ha egy technikusnak javítási vagy karbantartási munkálatokat kell végeznie, a rendszer által már rendelkezésre bocsátott információk optimalizálják a helyszíni munkát és az alkatrészkezelést.

A DualSmart a teljesítmény és a hatékonyság új színvonalát hozza el. A hálózatba kapcsolt moduláris és skálázható, kis fogyasztású rendszerek következő generációját képviseli, amely a tervezési, telepítési és kábelezési munka csökkentésével segíti a telepítőket.

A SignEdge a stílusos vészvilágítási lámpatestek prémiumkategóriájú termékcsaládja, amely széles választékot biztosít az építészek és épülettervezők számára annak érdekében, hogy integrálni tudják a vészvilágítást az építészeti és belsőépítészeti tervekbe. Mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a biztonság terén.

Az Eaton innovatív megoldásként a felújított termékeket is felvette a portfóliójába. Ezek a termékek az új modellekhez hasonló gyártási minőségűek lesznek, mindez annak köszönhető, hogy az Eaton továbbfejlesztette az újrafeldolgozási eljárásokat. Az először csak Franciaországban forgalmazott árucikkek révén a vásárlók csökkenteni tudják berendezéseik környezetterhelését.