Bemutatkozik a vadonatúj HONOR X7b

Hosszú üzemidejű akkumulátor garantálja az egész napos produktív használatot

Magyarországon is kapható a HONOR X7b. A készülék hosszú üzemidejű, 5330mAh-s akkumulátorral[1]; 108MP-es, kiváló kamerával[2]; 128GB tárhellyel és ultrafényes kijelzővel érkezik, amivel lefedi a hétköznapi használat minden igényét.

Hosszú üzemidejű akkumulátor az egésznapos használathoz

A HONOR X7b egy 5330mAh-s ultra-nagy akkumulátorral rendelkezik, és ráadásul a DXOMARK Battery Gold Label elismerését is elnyerte, miszerint az akkumulátor 2,5 napig használható egyetlen feltöltéssel[3]. Egyetlen feltöltéssel a legújabb HONOR X7b akár 16 órányi videó streamingre, 20 órányi böngészésre vagy 54 órányi zene streamingre használható, így megbízható társ lesz a folyton úton lévő felhasználók számára

A HONOR X7b cellája nagyobb energiasűrűséggel és kisebb vastagsággal rendelkezik a HONOR innovatív akkumulátor-technológiáinak köszönhetően, ami nagyban hozzájárulnak a készülék hosszú akkumulátor-üzemidejéhez és karcsú kialakításához. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatos újratöltögetés nélkül is állandóan használhassák eszközüket. Emellett az akkumulátor kivételesen hosszú élettartammal rendelkezik, mivel három év használat után is képes megőrizni kapacitásának több mint 80%-át.

Kimagasló fényképezési lehetőségek a kristálytiszta képekhez

A HONOR X7b 108MP-es, 1/1,67”-os szenzoros hátlapi kamerával van felszerelve. A fényfelvételt masszívan fokozva a HONOR X7b támogatja a 9-az-1-ben pixeltömörítést az 1,92 µm-es pixelméret elérése érdekében, így a kamera még kihívást jelentő, gyenge fényviszonyok között is képes világos és tiszta felvételeket készíteni: így az éjszakai színek valósághűen jelenhetnek meg a képeken. A HONOR X7b 2X-es zoomot támogató portré móddal is rendelkezik, ami számos lehetőséget kínál arra, hogy mindenki megörökíthesse különleges pillanatait.

Magával ragadó audiovizuális élmény a hiper-transzmisszív kijelzővel

A 6,8”-os[4] HONOR FullView kijelző[5] 91,5%-os[6] képernyőaránnyal rendelkezik, a készülék pedig támogatja az FHD+[7] felbontást és a 16,7 milliós színmélységet. Ezek bámulatos, élénk, életszerű színeket eredményeznek. A HONOR emberközpontúságának újabb bizonyítéka, hogy a HONOR X7b a legjobb szemkímélő funkciókkal van felszerelve, mint az automatikus fényerőszabályozás és a dinamikus fénytompítás. Az eszköz TÜV Rheinland[8] minősítést is kapott alacsony kékfénykibocsátásának köszönhetően, így úgy lehet sokáig használni, hogy ne fáradjanak annyira a szemek – ez kifejezetten aktuális a technológiával szocializálódó generációk számára, akik hosszú órákat töltenek képernyőik előtt.

A HONOR X7b fejlett hangképességekkel is rendelkezik, a hangmező-bővítő algoritmusnak és a jelenetalapú hangoptimalizálásnak köszönhetően, ami magával ragadó hangélményt biztosít. Akár a szórakozás van fókuszban, akár a munka, a HONOR X7b lefedi az igények széles választékát, függetlenül attól, hogy mire használják.

Folyamatos hozzáférés és bőséges tárhely

Azok a felhasználók, akik szeretik, ha a tartalmuk mindig kéznél van, teljes mértékben kihasználhatják a 128 GB-os[9] tárhelyet, amely több mint 30 000 képet, 12 000 zeneszámot vagy 475 HD-videót[10]  képes tárolni. A HONOR X7b a saját fejlesztésű HONOR RAM Turbo (6GB+8GB) [11] technológiája a flash memória egy részét RAM-ként kezeli, így a 6GB RAM 14GB-ra növelhető, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen és könnyedén végezzék feladataikat.


[1] Tipikus érték. A nem cserélhető akkumulátor névleges kapacitása 5230mAh.

[2] A tényleges fotópixelek a különböző kameraüzemmódoktól függően változhatnak. A 108MP aktiválásához a HIGH-RES módba kell belépni.

[3] A DXOMARK-tól származó adatok. A konkrét használati idő a használati helyzettől függően változhat.

[4] A kijelző lekerekített sarkú kialakításával a külső képernyő átmérője 6,8”, ha a szabványos téglalap szerint mérjük (a tényleges látható terület valamivel kisebb).

[5] A HONOR FullView Display általában a keskeny kávájú és nagy kijelzőarányú HONOR képernyőkre utal.

[6] A HONOR belső laboratóriumának adatai.

[7] A kijelző maximális felbontása 2412×1080 képpont. A felbontást szabványos téglalapban mérik. A lekerekített sarkú kialakításnál a tényleges pixelek száma valamivel kevesebb.

[8] A képernyő megfelelt a TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) tanúsítványának. Ez a termék nem orvosi használatra készült, és nem rendelkezik terápiás funkciókkal.

[9] A rendelkezésre álló belső tárhely kisebb lehet, mivel a belső tárhely egy részét szoftverek foglalják le. A tényleges memóriaterület változhat az alkalmazásfrissítések, a felhasználói műveletek és egyéb kapcsolódó tényezők miatt.

[10] A HONOR belső laboratóriumának adatai. A kapacitást úgy számoltuk ki, hogy az egyes zeneszámok, képek és videók fájlmérete 10 MB, 4 MB és 250 MB volt. A fájlok tényleges mennyisége a fájlméret függvényében változhat.

[11] A HONOR belső laboratóriumának adatai. A rendelkezésre álló belső tárhely kisebb lehet, mivel egy részét az operációs rendszer és az alkalmazások foglalják le.