Az új Acer SpatialLabs View Pro 27 kijelző életre kelti a szemüveg nélküli sztereoszkópikus 3D élményeket

Az Acer első 27 hüvelykes SpatialLabs kijelzője nemcsak a magával ragadó 3D-s megjelenítés továbbfejlesztett birodalmát kínálja a kreatív szakemberek számára, hanem az új Acer Immerse Audio technológia is fokozza az audio-vizuális élményt.

Az Acer bemutatta eddigi legnagyobb és legfejlettebb, szemüveg nélküli sztereoszkópikus 3D-kijelzőjét, az Acer SpatialLabs View Pro 27-et. Az alkotók és fejlesztők számára a legmodernebb 3D-s vászonként kialakított kijelző tovább emeli az ötletek és audiovizuális elemek megjelenítését, speciális szemüveg vagy kiegészítők nélkül. Az eszközt a SpatialLabs bevált sztereoszkópikus 3D-s megoldása hajtja, illetve az új Acer Immerse Audio rendszer, valamint egy sor fejlesztői eszköz egészíti ki az alkotásokat a legprofibb 3D-s formájukban. A felhasználók teljes mértékben kihasználhatják hatalmas, 27 hüvelykes 4K-s panelt a felnagyított, élethű látvány érdekében, miközben ergonomikus kialakítása és levehető árnyékolása még rendkívül gyenge fényviszonyok között is kényelmes megtekintést biztosít.

Kibővített dizájn a lenyűgöző 3D-s illusztrációkhoz

Az Acer SpatialLabs View Pro 27 harmonikusan ötvözi az élvonalbeli 3D technológiát és a sztereó valós idejű renderelési képességeket egy kibővített környezetben, hogy támogassa az alkotókat a 3D élmények életre keltésében. Az optimalizált 3D-s kijelző egy szemkövető modult használ, hogy valós időben kövesse a felhasználók helyzetét és mozgását még félhomályos környezetben is. A kristálytiszta részleteket és a képmélységet az elképzelések szerint vetíti ki a 27 hüvelykes 4K UHD kijelző 2D és 3D móddal, lehetővé téve a felhasználók számára a 2D és 3D sztereoszkópikus nézet közötti váltogatást, kihasználva a panel 160 Hz-es frissítési gyakoriságát és 400 nites fényerejét, -(Delta E< 2 színpontosság). A monitor levehető árnyékoló burkolata javítja az érzékelt színek pontosságát és csökkenti a zavaró tényezőket, így segít a felhasználóknak koncentrálni és megőrizni a képminőséget, amikor a képernyőn nézik a terveiket.

Acer Immerse Audio: komplett audió-vizuális élmény

Az Acer úttörő 3D-s fejlesztéseit tovább skálázva az Acer SpatialLabs View Pro 27 bemutatja az új Acer Immerse Audio rendszert, amely a többitől eltérő virtuális fejhallgató-élményt nyújt. A mesterséges intelligencia által vezérelt hanginnováció irányított akusztikus jelátvitelt és fejkövető mechanizmusokat használ két felfelé néző 2,5 wattos hangszóróból sugárzott térbeli hang létrehozásához. Legyen szó élénk kijelzőkről és térbeli hangzású tartalmak bemutatásáról múzeumi vagy bemutatótermi környezetben, a finomhangolt hanghatások a SpatialLabs vizuális technológiájával kombinálva magával ragadó 3D-s élményt hoznak létre.

Nem csak kreatív szakembereknek készült

Az Acer SpatialLabs View Pro 27 több mindent tud, mint ami látszik. A kifogástalan 3D-s kijelzőkön felül a SpatialLabs Experience Center Pro is az eszközökhöz tartozik, és olyan használatra kész alkalmazásokat biztosít a tervezőknek, mint a SpatialLabs Model Viewer, valamint olyan tervezőszoftver-kiegészítőket, amelyek segítik a munkafolyamatok felgyorsítását és a minőségi 3D-s tartalom előállítását. A híres renderelő motorokkal, például az Unreal és a Unity kompatibilitása lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy könnyedén készítsenek és mutassanak be terveket SpatialLabs Pro eszközökön. Az Acer Steam VR-bridge a VR- és XR-fejlesztők számára előnyös, mivel alkotásaikat nagy felbontású, szemüveg nélküli 3D-s látványvilággá alakítják. Az Acer OpenXR-kompatibilis futási környezetével kombinálva a kijelzők zökkenőmentesen biztosítanak sztereoszkópikus képeket a kompatibilis alkalmazásokban.

sportlövő Európa-bajnokság

A kijelző alakítható kialakítású kerete növeli a készülék sokoldalúságát, mivel bármilyen munkahelyre vagy beállításra megfelelő. A VESA kompatibilis ErgoStand dizájnnak köszönhetően a kijelző dőlése, forgathatósága, elfordítása és magassága állítható, így könnyedén megtalálja a legjobb látószöget minden funkcióhoz és alkalmazáshoz. A létfontosságú csatlakozási portok sora, például HDMI 2.1, USB Type-C, DP 2.0 és dual USB Type-A is megtalálható a készüléken.

Az Acer SpatialLabs View Pro 27 és egyéb SpatialLabs eszközök október 17. és 19. között a floridai Orlandóban rendezett Immerse Global Summit (IGS) rendezvényen lesznek láthatók. A fejlesztőket és az érdeklődőket szeretettel várják a bemutatókra és együttműködéssel kapcsolatos megbeszélésekre.

Ár és elérhetőség

Az Acer SpatialLabs View Pro 27 (ASV27-2P) 2024 első negyedévétől lesz elérhető.

A pontos műszaki adatok, az árak és az elérhetőség régiónként eltérő lehet.

Az Acerről

Az 1976-ban alapított Acer a világ egyik vezető ICT-vállalata, amely több mint 160 országban van jelen. Ahogy az Acer az iparággal és a változó életmóddal együtt fejlődik, egy olyan világ megteremtésére összpontosít, ahol a hardver, a szoftver és a szolgáltatások összeolvadnak egymással, ökoszisztémákat hozva létre, új lehetőségeket nyitva meg a fogyasztók és a vállalkozások számára egyaránt. Az Acer 7.700 alkalmazottja elkötelezett az emberek és a technológia közötti korlátokat áttörő termékek és megoldások kutatása, tervezése, marketingje, értékesítése és támogatása mellett. További információért látogasson el a www.acer.com oldalra.

© 2023 Acer Inc. Minden jog fenntartva. Az Acer és az Acer logó az Acer Inc. bejegyzett védjegyei. Az egyéb védjegyek, bejegyzett védjegyek és/vagy szolgáltatási nevek, jelezve vagy más módon, a megfelelő tulajdonosaik tulajdonát képezik. Minden ajánlat megváltozhat előzetes bejelentés vagy bármilyen kötelezettség nélkül, továbbá nem feltétlenül érvényes minden egyes viszonteladói helyszínen. Az itt megjelentetett árak javasolt végfelhasználói árak és ezek változhatnak az egyes viszonteladói területeken. A vonatkozó forgalmi adó külön értendő.

Forrás: https://miazablogger.hu/category/trolls/kutyu/