Az Everrati befejezte az elektromos Land Rover sorozat téli tesztelését

AZ ELSŐ USÁBAN ÜZEMBE HELYEZETT MODELL SZÁLLÍTÁSA ELŐTT

  • A szigorú téli lemondási program befejezésével az Everrati továbbra is emeli a lécet az elektromos-klasszikus szektorban az OEM-minőségű minőségi szabványok alkalmazásával
  • Az első amerikai vásárló, a Land Rover Series IIA jutalék melegebb körülmények között tölti le életét, de az új autót extrém hidegben tesztelték.
  • Az összes rendszert, beleértve az Everrati szabadalmaztatott OEM-szabványú e-hajtásláncát is, a Vermontban (New England) végzett tesztelés során, még az első negyedév végén történő átadás előtt.
  • A megközelítés tovább érvényesíti az OEM-szintű tervezési, mérnöki és minőségi programot, az Everrati minden újradefiniált és villamosított modellre vonatkozik.

Az Everrati Automotive Limited (Everrati™), a vezető technológiai vállalat, amely az autóikonok újradefiniálására és jövőállóvá tételére szakosodott a legmodernebb elektromos járművek (EV) hajtásláncok integrációja révén, befejezte első amerikai üzembe helyezése utolsó téli tesztelését. Land Rover sorozat. 

Míg az új jármű élete nagy részét Észak-Amerika sokkal mérsékeltebb övezetében tölti majd, az Everrati szakértő mérnöki csapata teljes mértékben aláírta azt az intenzív hideg időjárási program részeként Vermontban, Új-Angliában, ezzel is hangsúlyozva a vállalat OEM-minőségű szabványok alkalmazása termékei tervezésére, tervezésére és minőségére. 

Az elmúlt hónapokban az első, USA-ban üzembe helyezett Series IIA szigorú validációs programon ment keresztül, amely minden alkatrészre kiterjedt, különös tekintettel a legmodernebb OEM-kategóriás elektromos hajtáslánc teljesítményére és megbízhatóságára. A nagy tengerszint feletti magasságot és a hideg időjárást, például a havat és az extrém alacsony hőmérsékletet is magában foglaló Everrati csapata biztosította a nagyfeszültségű megbízhatóságot és tesztelte a töltési funkcionalitást. A meleg időjárási tesztek mellett a csapat most minden éghajlatra érvényesítette a járművet.  

Az örökség, a luxus és a fenntarthatóság egyedülálló keverékét kínáló, élvonalbeli elektromos járművé aprólékosan újradefiniált minden IIA-sorozatot először az alapoktól kezdve teljesen helyreállítják, majd az Everrati integrálja saját e-hajtásláncát, amelyet globálisan terveztek és fejlesztettek. központja Upper Heyfordban, Oxfordshire-ben, Angliában. Az eredmény egy teljesen jövőbiztos, a 21. századra alkalmas jármű, amely szinte csendben és károsanyag-kibocsátásmentesen vezethet a világ bármely városában.

A hideg időjárási teszt elvégzése az Egyesült Államokban a legújabb példa arra, hogy az Everrati új szabványokat állít fel, a Series IIA már 2022-ben teljesítette az elektromos járművek biztonsági tesztjét, és elérte az UN-ECE R100.01 szabványt a Holland Járműhatóságnál (RDW), az egyetlen elektromosított klasszikust. a maga nemében, hogy ezt a világon. 

Justin Lunny, az Everrati társalapítója és vezérigazgatója elmondta: „Az Everrati OEM-minőségű mérnöki, tervezési és minőségi folyamatai továbbra is emelik a lécet az elektromosított klasszikus szektorban. A Land Rover sorozat, mint minden modellünk, a zéró emissziós ikonok csúcsát képviseli, és az OEM-minőségű megközelítésünk legújabb példája csak rávilágít arra, hogy ezen a gyorsan növekvő piacon miként haladunk tovább.

„Újradefiniált Land Rover Series IIA-nk a teljes helyreállítást egyesíti a saját fejlesztésű OEM-szintű elektromos hajtásláncunk integrálásával, megőrzi a jármű örökségét, és lehetővé teszi, hogy az elkövetkező nemzedékek is élvezhessék. Alig várom, hogy átadhassuk ezt az első amerikai vásárlói jutalékot az új tulajdonosának, aki biztos lehet benne, hogy a tökéletes újradefiniált ikonokat kapja.”

Az Everrati Land Rover Series IIA 60 kWh-s akkumulátorával, 150 lóerős és 300 Nm-es villanymotorjával kétkerék- és négykerék-hajtási módot és akár 150 mérföldes hatótávolságot kínál, ami szinte megegyezik a belsőégésű motoros múltjával. regeneratív fékezéssel, AC és DC gyorstöltési lehetőséggel. A cég mostantól kínálja Land Rover sorozatát 88” és 109”-es kivitelben, valamint többféle tetőkonfigurációt.

A legfrissebb fenntartható luxusanyagokkal kombinálva, beleértve a világ legalacsonyabb széntartalmú bőrét az autóipar számára a vezető bőrgyártótól, a Bridge of Weirtől, még jobban kiemeli az Everrati átfogó küldetését a fenntartható luxus iránt.

Az Everrati vezető hajtáslánc-technológiájának fejlesztését rendkívül tapasztalt és kategóriájában legjobb partnerek és beszállítók robusztus hálózata támogatja az OEM-minőségű termékek, folyamatok és minőség biztosítása érdekében. Az Everrati vezető újradefiniált autóikon-portfóliójában megtalálhatók a Porsche 911 (964) Coupe elektromos változatai, a Targa, a Cabriolet és az RSR-ihlette kiadás, a G-sorozat alapú ST-ihlette kiadás, a Range Rover Classic, a Land Rover Defender, a Land Rover sorozat, a GT40 , és Mercedes-Benz W113 SL ‘Pagoda’.

Az Everrati elektromos GT40 és Land Rover „sorozata” megfelel az ENSZ-EGB R100.01 szabvány szerinti tesztelésének