Az ESL FACEIT Group, az Intel® és az Acer kibővítik stratégiai partnerségüket a Counter-Strike és Dota 2 versenyeken


Szerkesztői összefoglaló

 • Az Intel® az Acer Predatort nevezte ki az EFG kizárólagos hardvergyártó (OEM) partnerének a Counter-Strike 2 és Dota 2 versenyeken ebben az évben.
 • Az EFG Counter-Strike termékei között a partnerség kiterjed az Intel® Extreme Masters-re, az ESL Challenger-re és mostantól az ESL Pro League-re is.
 • Az EFG Dota 2 termékei között a partnerség kiterjed az ESL One és a DreamLeague versenyekre

A közelgő Intel® Extreme Masters, ESL Challenger, DreamLeague és ESL One versenyek már a megújult partnerség keretében kerülnek megrendezésre, amely ezentúl kiterjed az ESL Pro League-re is.

 • Az ESL FACEIT Group (EFG), a vezető e-sport- és videojáték menedzsment cég, valamint az Intel® ma bejelentette az Acerrel fennálló együttműködésének kiterjesztését. Exkluzív Original Equipment Manufacturer (OEM) partnerként az Acer gamer subbrand-je, a Predator biztosítja a felszerelést az EFG Counter-Strike 2 és Dota 2 versenyeken 2024-ben.
  Az Intel® és az EFG több mint 20 éve partnerek az esport területén, és világelső esport eseményeken, aktivitásokon keresztül támogatják a globális gamer közösséget. Jövőképüket ezúttal az Acerrel is megosztják; az innováció és a kivételes élmények megteremtésének kölcsönös vágya a katalizátor partnerségük sikerében és megújulásában.

A partnerség értelmében az Acer Predator minden eddiginél több EFG-verseny exkluzív OEM-partnerévé válik a Counter-Strike 2 és Dota 2 rendezvényeken, beleértve:

 • Az Intel® Extreme Masters (IEM) 2024 rendezvények; Chengdu, Kína; Dallas, USA; Köln, Németország; IEM Fall.
 • ESL Pro League 20. 19. és 20. szezon
 • Az ESL Challenger Jönköping, Svédország; Atlanta, USA; Katowice, Lengyelország; és további még egyelőre ismeretlen helyszínen rendezett versenyek.
 • Online DreamLeague 21,22,23, szezonok
 • ESL One 2024 versenye; ESL One Birmingham és ESL One Asia.

Az Acer és az EFG továbbra is a legújabb Intel® alapú játéktechnológiát biztosítja online és offline eseményeken, beleértve a Predator Helios 16, Predator Helios 18, Predator Helios Neo sorozatú laptopokat és a Predator Orion sorozatú asztali számítógépeket.

A szövetség révén az Acer Predator továbbra is beépül a közvetítésekbe, a márka láthatóvá válik az élő közvetítéseken és a helyszíni eseményeken, és exkluzív lehetőségeket kínál a rajongóknak, mint például a különálló standok, ahol a gamer hardverek következő generációjával találkozhatnak.

A következő rendezvényt, a IEM Katowice 2024-et február 8-11. közöttrendezik.

Az Acer folyamatosan biztosította elkötelezettségét az e-sport színterének felemelkedése és kiemelkedő élmények biztosítása iránt a világ minden táján, és izgatottak vagyunk, hogy megújíthatjuk és még egy évvel ki is bővíthetjük partnerségünket” – mondta Bastian Veiser, az EFG partnermenedzsment igazgatója. „A partnerség már eddig is óriási értéket hozott az EFG termékek és a hozzájuk tartozó közösségek számára, és alig várjuk, hogy 2024-ben is folytathassuk az innovációt az Intel-lel és az Acer-rel”

„Az Acer Predator asztali és laptop megoldásai továbbra is manifesztálják az Intel Core processzorokkal elérhető hihetetlen játékteljesítményt, és nagyon örülünk, hogy 2024-ben is folytathatjuk az Acer-rel és az EFG-vel való együttműködést” – mondta Roger Chandler, az “Enthusiast PC és Workstation szegmens vezető alelnök és vezérigazgatója. „Nem számít, hogy ki kerül az idei versenyek élére, ha az Intel Core 14. generációs processzorok erejét az Acer Predator rendszereivel és az EFG esport eseményeivel kombinálja, a játékosok és az alkotók szerte a világon már eleve nyernek.:)”
„Az Acer Intellel és EFG-vel való együttműködését az e-sport közösség támogatása iránti közös elkötelezettségünk vezérli, hogy a játékmenetet új magasságokba emeljük” – mondta Vincent Lin, az Acer Inc. globális termékmarketingért és -tervezésért felelős alelnöke. Az Intel Core 14. generációs processzorai nagy teljesítményt nyújtanak, továbbá kombinálják az AI-alapú funkciókat, amelyek javítják az általános játékélményt.”

Bővebb információért az alábbi csatornákat figyeld: IEM, ESL Pro League és ESL Challenger X, Instagram, Facebook.

Dota 2 -vel kapcsolatos információk DreamLeague , ESL One , X, Instagram, Facebook.