Az Acer új laptoppal és játékmonitorral bővíti a SpatialLabs sztereoszkópikus 3D portfólióját

Az Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition laptop lenyűgöző 3D tartalmat kínál a szórakoztatáshoz, míg a Predator SpatialLabs View 27 játékmonitor új magasságokba emeli a 3D játékélményt

Az Acer bejelentette, hogy SpatialLabs sztereoszkópikus 3D termékcsaládját bővíti egy Aspire laptoppal és egy Predator játékmonitorral.

Az új Aspire 3D 15 SpatialLabs™ Edition laptop 15,6 hüvelykes UHD kijelzőjén lenyűgöző 3D tartalmat kínál szórakoztatáshoz és alkotáshoz; Tartalmaz egy AI-alapú SpatialLabs alkalmazáscsomagot is a 3D-s megtekintéshez és tartalomkészítéshez, speciális szemüveg nélkül, ezzel fokozva az élményt a felhasználóknak, amikor kedvenc tartalmaikat nézik, továbbá lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy valódi 3D-s formájukban lássák terveiket. A Windows 11 rendszerben futó Microsoft Copilot segítségével a felhasználók magasabb szintű kreativitást és termelékenységet tapasztalhatnak meg az AI-alapú feladattámogatás révén, míg az Acer mesterséges intelligencia által támogatott Acer PurifiedView™ és PurifiedVoice™ megoldásai megnövelik a konferenciahívások minőségét a 3D laptopokon.

A Predator SpatialLabs View 27 játékmonitorral a játékosok teljesen átszelleműlnek az élethű 3D-s élményekkel, miközben a SpatialLabs TrueGame technológia újraéleszti a 3D-s játékterületeket a játékfejlesztők elképzelése szerint. A TrueGame eredeti 3D-s játékterveket jelenít meg nagyobb mélységgel és kontúrral, így a játékosok lélegzetelállító 3D-s látványban részesülnek, míg az Acer Immerse Audio rendszer virtuális fejhallgatóként működik a környezeti hangzáshoz.

Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition: Magával ragadó mesterséges intelligencia által vezérelt élmények megtapasztalása

Abban a reményben, hogy magával ragadó 3D-s szórakozást és kreatív élményeket nyújtson a felhasználók számára, az új Acer Aspire 3D 15 laptop (A3D15-71GM) integrálja a SpatialLabs fejlett optikai megoldásait az akár Intel® Core™ 14. generációs i7 processzorok teljesítményével, illetve az NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 laptop GPU-k figyelemfelkeltő 3D képességével játékokhoz és tartalomkészítéshez.

A sztereoszkópikus 3D laptopot a SpatialLabs Experience Center Pro programmal szállítjuk, amely egy sor SpatialLabs alkalmazást és kiegészítőt tartalmaz, amelyek tovább emelik a 3D élményt a rajongók és az alkalmi alkotók számára. A SpatialLabs Go a tartalom elmerülésének egy másik szintjét hozza el, mivel az Acer szabadalmaztatott mesterséges intelligencia modelljeit használja a 2D tartalmak valós idejű 3D-ssé alakításához. Legyen szó gyönyörű tájról készült fotóról, értékes emlékek videójáról vagy akár YouTube-videóról, a SpatialLabs Go mélységi térképeket készít 2D tartalmaihoz, és egy szempillantás alatt lenyűgöző sztereoszkópikus 3D-vé alakítja. Ráadásul a SpatialLabs Player teljes irányítást biztosít az egymás melletti videolejátszáshoz és a zökkenőmentes 2D vagy 3D módok közötti váltáshoz.

Az alkotók kihasználhatják a SpatialLabs Model Viewer alkalmazást és a renderelési technológiát valós időben a CGI és CAD fájlformátumok importálásához és 3D-s illusztrációkká való konvertálásához, hogy részletesebben megvizsgálhassák és bemutathassák ötleteiket. A 3D laptop támogatja az Acer OpenXR futtatókörnyezetét is a zökkenőmentes 3D-s tartalom létrehozásához kompatibilis alkalmazásokon, valamint más fejlesztői eszközöket, mint például a SpatialLabs Unity és az Unreal Engine beépülő moduljait a 3D-s projektek felgyorsításához és több alkotó támogatásának kiterjesztéséhez a különböző területeken. A 3D-s laptop a számítástechnika következő generációjához készült, Copilot-tal, és dedikált Copilot gombbal szállítjuk a mindennapi AI-asszisztens gyors és egyszerű eléréséhez. A Windows Copilot nagyobb kreativitást és termelékenységet biztosít, kihasználva az AI erejét, hogy személyre szabott válaszokat és feladatokat tudjon adni munka, alkotás vagy játék közben.

Legyen szó tervezésről vagy szabadidős tevékenységől, a 3D-s látvány hihetetlen mélységgel és moziszerű színekkel kel életre a 15,6 hüvelykes UHD IPS panelen, amely 100%-ban támogatja az Adobe RGB színskálát. A videohívások során az Acer PurifiedVoice és a PurifiedView együtt is működik, így a felhasználók a legjobbat hozhatják ki az AI által támogatott zajcsökkentési technológiával és kameraeffektusokkal. A nagy 3D-s renderelési terhelés ellenére az Aspire 3D 15 belső részei hűvösek és működőképesek maradnak az Acer TwinAir technológiájának és a három rézcsőből álló hőkezelési rendszernek köszönhetően, amelyek segítenek a hő hatékony elvezetésében. A rendszer karbantartása és az eszköz teljesítményének felügyelete gyerekjáték az AcerSense™ segédprogrammal, amely egyetlen kattintással elérhető a dedikált AcerSense billentyűvel. A felhasználók értékelni fogják az Aspire 3D 15 bőséges memóriaterületét akár 32 GB DDR5 memóriával és akár 2 TB PCIe Gen 4 NVMe tárhellyel, valamint többféle csatlakozási lehetőséget HDMI 2.1 porttal és USB Type-C-vel, továbbá Thunderbolt™ 4 port és Wi-Fi 6 kompatibilitás is rendelkezésre áll.

Predator SpatialLabs View 27 Gaming Monitor: 3D Gaming újradefiniálva

Az Acer az új Predator SpatialLabs View 27 játékmonitorral bővítette sztereoszkópikus 3D kijelzőinek sorát, így a játékosok mélyebbre merülhetnek a 3D világágába. A SpatialLabs TrueGame saját fejlesztésű shader- és driver-technikáját használja fel, hogy egyedi 3D-profilokat hozzon létre a játékokból származó mélységi információkkal. A legújabb 3D Ultra mód a második virtuális kamerával nagyobb mélységet és geometriát mutat be minden jelenetben, miközben a 3D sztereó konfigurációk szélesebb gyűjteményét is kínálja, hogy a játékosok kedvükre szabhassák a vizuális effektusokat és az intenzitást. Egyszerűen kattintson a szabadalmaztatott One-click Game Play funkcióra, és automatikusan elindítja a játékokat az előre konfigurált 3D-s profiljukban, amelyek száma minden hónapban további AAA-címekkel és klasszikusokkal bővül…

Az Acer Immerse Audio az érzéki 3D élményt a játékmonitoron egészíti ki magával ragadó térbeli hangtechnológiájával. Kettős 2,5 W-os hangszórók gazdag hangzásvilágot sugároznak, amelyet az AI-vezérelt sugárformáló akusztikus átvitel és a fejkövető megoldások kombinációja fokoz, hogy olyan érzést keltsen, mintha a térhatású fejhallgatót tényleges hardver nélkül használnák, így a játékosok élvezhetik az összes hangot, érzelmeket és adrenalint pumpáló jelenetet, amikor belevágnak kedvenc játékkalandjaikba.

A Predator SpatialLabs View 27 hüvelykes 4K-s paneljén szemet gyönyörködtető 2D és 3D látványvilág látható ragyogó színekkel, köszönhetően a villámgyors 160 Hz-es frissítési gyakoriságnak, 400 nites fényerőnek és Delta E< 2 színpontosságának. Az NVIDIA G-SYNC és az AMD FreeSync™ tanúsítvánnyal rendelkező 3D-s játékmonitor élénk, szakadásmentes képkockákat biztosít, még akkor is, ha rendkívül gyenge megvilágítású környezetben játszik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy újraindítás nélkül dinamikusan váltsanak az integrált és a különálló grafikus elemek között.

A professzionális alkotók számára az Acer SpatialLabs View Pro 27 is a portfólió része, hogy a 3D ötletek és audiovizuális elemek formát öltsenek, minden tervezési részletet és koncepciót közelebb hozva a valósághoz.

Ár és elérhetőség

Az Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition (A3D15-71GM) márciustól lesz elérhető az EMEA régióban 1,999 Euro kezdő ártól.

A Predator SpatialLabs View szintén márciustól lesz elérhető az EMEA régióban 1,999 Euro kezdő ártól.

A pontos specifikációk, az árak és elérhetőség régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az elérhetőségről, a termékleírásokról és az árakról az adott piacokon, kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra.