Az Acer frissíti a Predator Helios Gaming laptopokat

Intel Core 14. generációs processzorokkal és NVIDIA GeForce RTX 40 sorozatú laptop GPU-kkal


Az Acer bejelentette az új Predator Helios Neo 18-at és Helios Neo 16-ot a legújabb processzorokkal és GPU-kkal a mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett grafikákhoz és funkciókhoz.

Szerkesztői összefoglaló

  • Az Acer legújabb Predator Helios laptopjai Intel® Core™ 14. generációs processzorokkal, NVIDIA® GeForce RTX™ 40 sorozatú GPU-kkal és DLSS 3.5-tel vannak felszerelve. Az NVIDIA RTX laptop GPU-k speciális AI Tensor magokkal vannak felszerelve, amelyek páratlan AI-teljesítményt tesznek lehetővé kreatív alkalmazásokban, továbbá rendkívül hatékony termelékenységet, hihetetlenül gyors játékot nyújtanak felhasználóiknak.
  • A Predator Helios gaming laptopok 16 és 18 hüvelykes változatban kaphatók a legújabb igény szerinti játékfunkciókkal együtt; Mini LED[i] kijelző opciók, szabadalmaztatott MagKey 3.0 cserélhető mechanikus billentyűzetgombok és Wi-Fi 7 támogatás
  • Az új Predator Helios Neo 18 és Predator Helios Neo 16 gaming laptopok a legmodernebb alkatrészeket és a ragyogó grafikát egyesítik a WQXGA kijelzőkön, és arra ösztönzik a játékosokat, hogy elmélyüljenek a Predator Verse-ben, a mélyfekete eloxált borítójukon található kód megfejtésével.

Az Acer frissíti a gamer laptopok sorozatát, amelyben a főszerepet a Predator Helios 18 és a Predator Helios 16 frissített modelljei jelentik. Az Acer emellett bejelentette az új Predator Helios Neo 18 játék laptopot és a Predator Helios Neo 16 főbb frissítéseit, amelyek mindegyike a legújabb perifériákkal van felszerelve; Intel® Core™ 14. generációs processzorok és NVIDIA® GeForce RTX™ 40 sorozatú laptop GPU-k DLSS 3.5 technológiával és NVIDIA Advanced Optimus -szal. Az NVIDIA RTX laptop GPU-k speciális AI Tensor magokkal vannak felszerelve, amelyek páratlan AI-teljesítményt és gyorsításokat tesznek lehetővé kreatív alkalmazásokban, továbbá rendkívül hatékony termelékenységet, hihetetlenül gyors játékot is biztosítanak a játékosoknak. A Predator laptopok tartalmazzák a Microsoft Copilot-ot a Windows 11 rendszerben, és egy dedikált Copilot billentyűvel rendelkeznek, hogy gyorsan hozzáférjenek a felhasználók az AI-alapú feladattámogatáshoz. Emellett egy hónapos Xbox Game Pass Ultimate-t is tartalmaznak, amellyel a játékosok több száz kiváló minőségű PC-játékhoz férhetnek hozzá.

A maximalitásra vágyó játékosokat nagy örömmel tölti el a Predator Helios 18 és Predator Helios 16 laptopokok lenyűgöző Mini LED panele, illetve MagKey 3.0 cserélhető mechanikus kapcsolóval rendelkező billentyűzete mely biztosítja a rövidebb billentyűutat és válaszidőt, ráadásként villámgyors hálózati sebességet is nyújtanak Wi-Fi-7 kompatibilitással.

A legjobb játékspecifikációk és -funkciók mellett az új Helios Neo laptopok egy újabb kalandra csábítják a rajongókat a Predator-vershez azáltal, hogy dekódolják a karcsú eloxált borítóik rejtett üzeneteit. Az összes játékra alkalmas laptop az 5. generációs AeroBlade™ 3D ventilátor technológiát használja a gépek működés alatti hűvösen tartása érdekében, az Acer PurifiedVoice™ 2.0 AI-zajcsökkentő technológiája is rendelkezésre áll a nem kívánt háttérzaj kiküszöbölésére, valamint a DTS:X® Ultra hangszórók a magával ragadó hangélményekért felelnek játék közben, egyéb kommunikáció vagy streamelés alatt.

“Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk az új, 2024-es Predator Helios gaming laptopcsaládot, amely a teljesítmény, a fejlett hőelvezetés és a ragyogó kijelzők kombinációját kínálja” – mondta James Lin, az Acer Inc. notebookok részlegének vezérigazgatója. “Intel Core (14. Gen) HX-sorozatú processzorokkal a laptopok képességei tovább fejlődtek, és készen állnak az előttünk álló új játékkalandokra.”

„Az új Acer Predator Helios egy gyönyörű laptop, amely szabadjára engedi új Intel Core (14. generációs) HX-sorozatú processzoraink teljesítményét.” – mondta Roger Chandler, az Intel alelnöke. „Az Acer fejlett hőmenedzsment technológiái hűvösen tartják a processzorainkat, így biztosítva rendkívüli gyorsaságukat, továbbá kijelző, memória és tárolási lehetőségek nagy választékával konfigurálhatók, így a Predator Helios 16 és 18 nagyszerű választás a játékosok és az alkotók számára.”

Predator Helios 18 és Predator Helios 16 laptopok

Az Acer teljesítmény-orientált játéklaptopjai a legújabb processzorokkal és kiváló funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy játék közben teljes potenciáljukat kiaknázzák, akár Intel Core i9 14900HX processzorral, amely újonnan optimalizált teljesítményű hibrid architektúrával érkezik. A Predator Helios 18 (PH18-72) és a Predator Helios 16 (PH16-72) használatával fej-fej mellett haladhatnak napjaink legigényesebb játékaival az igazi gamerek, kompromisszumok nélkül. A videojátékok valósághűnek tűnnek a AI-kompatibilis játék laptopokon, amik akár NVIDIA GeForce RTX 4090 laptop GPU-val[1] (MGP 175 W-ig) vannak felvértezve, amelyet az ultrahatékony NVIDIA ADA Lovelace architektúrával terveztek az átütő teljesítmény érdekében, továbbá mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett grafika a DLSS 3.5 technológia ray tracing támogatással is rendelkezésre áll. A GeForce RTX technológiát több mint 500 népszerű játék és alkalmazás támogatja, beleértve az oylan kasszasiker játékokat, mint például a Cyberpunk 2077 és az Alan Wake 2. Az Acer fejlett hőkezelési megoldásai maximális teljesítményen tartják az eszközöket és a belső részeket, amit a kettős, 5. generációs AeroBlade ventilátorokkal és fém termikus hőpasztával kombinálnak a CPU-n és a vektoros hőcsöveken.

A játékosokat teljes mértékben magával ragadja a Helios laptopok lenyűgöző, figyelemre méltó fényerővel és élénk színekkel megvilágított kijelzőjén megjelenő játékbirodalom. A laptopok 16 és 18 hüvelykes (16:10) WQXGA vagy Mini LED[1] paneleket kínálnak, amelyek 250 Hz-en működnek, támogatják a ragyogó 1000[1] nites fényerőt és a 100%-os DCI-P3 színskálát a kivételes vizuális élmények érdekében. A lenyűgöző színvilág túlmutat a képernyőkön, dinamikus RGB megvilágítási effektusokat mutat be a laptopok Predator logóin, a hátsó Infinity Mirror világítósávon és a testreszabható Mini LED háttérvilágítású billentyűzeteken. A borítólogók és a gombonkénti RGB fényeffektusai és színei testreszabhatóak a legújabb all-in-one PredatorSense™ alkalmazással, amely a laptopok teljesítménymódjának és ventilátor-beállításainak vezérlő- és monitorközpontjaként is működik.

A Predator Helios 16 és Predator Helios 18 laptopok a legújabb szenzoros technológiai funkciókkal is rendelkeznek. Az új MagKey 3.0-t telepítették a laptopok létfontosságú WASD-gombjaira, a csomagban található két további testreszabható készlettel. A MagClick szabadalmaztatott, cserélhető mechanikus kapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy élvezzék a különálló mechanikus tapintható visszajelzések kielégítő hangjait és a gyorsabb válaszidőt minden gombnyomásra. Eközben a MagSpeed ​​ötvözi a sebességmérő esztétikáját az alatta lévő élénk LED-világítással, hogy tetszetős megjelenést biztosítson. A játékon belüli kommunikációhoz és adatfolyamokhoz a laptopok kihasználják az Acer PurifiedVoice 2.0 hármas mikrofontömbjét és az AI zajcsökkentési technológiát a nem kívánt háttérhangok kiszűrésére, valamint az Acer PurifiedView™ mesterséges intelligenciával hajtott webkamera megoldását a tiszta videó- ​​és képkimenetek érdekében. A magával ragadó hangok felerősíthetők a fejhallgatón és a DTS:X Ultra-val felvértezett belső hangszórókon keresztül a kiváló minőségű és torzításmentes hangzás érdekében. A Predator Helios laptopok stabil és gyors hálózati sebességet is biztosítanak a Wi-Fi 7[2] képességgel, továbbá mindegyik két teljes körű USB Type-C Thunderbolt™ 4 porttal és MicroSD™ kártyaolvasóval rendelkezik a nagyobb kényelem és csatlakoztathatóság érdekében.

Predator Helios Neo 18 és Helios Neo 16 laptopok

A vadonatúj Predator Helios Neo 18 (PHN18-71) és a Predator Helios Neo 16 (PHN16-72) a legújabb technológiákat és funkciókat kínálja elérhetőbb áron, hogy a hétköznapi és hobby esport játékosok játékkalandjait megmozgassa. Az egyedi vizuális megjelenésükről ismert Helios Neo laptopok továbbra is feltűnő dizájnt és jellegzetes részleteket mutatnak be mélyfekete eloxált borítójukon, lézerrel maratott titkosított kódokkal, amelyek arra csábítják a játékosokat, hogy megfejtsék a rejtett üzeneteket, és induljanak el egy izgalmas utazásra a Predator Verse képzeletbeli birodalmába.

Akár egy újonnan optimalizált Intel Core i9 14900HX processzorral és akár NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop GPU-kkal[1] párosítva, 140 W-os maximális grafikus teljesítménnyel Turbó módban, a Helios Neo játékeszközök lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy maximumon pörögjenek a játékban vagy egyéb alkotói alkalmazásban, továbbá a mesterséges intelligencia által vezérelt grafikus fejlesztéseket és a DLSS 3.5 technológiával és a teljes ray-tracing-gel felgyorsított rendszerteljesítményt is kihasználják. További előnyként a laptopok akár 32 GB DDR5 5600 MHz-es memóriával és akár 2 TB PCIe Gen 4 SSD meghajtókkal konfigurálhatók RAID 0-ban. Az 5. generációs AeroBlade 3D ventilátor technológia és a folyékony fém hőpaszta kombinációja a hatékony hőátadás érdekében gondoskodnak arról, hogy a laptopok maximális teljesítménye végig fennmaradjon.

Lenyűgöző belső komponenseik mellett a Helios Neo 18 és Helios Neo 16 laptopok lenyűgöző látványt nyújtanak WQXGA (2560 x 1600) IPS-kijelzőiken 240 Hz-es frissítési gyakorisággal, 3 ms-os válaszidővel és 100%-os DCI-P3 színtartományt biztosító lefedettséggel. Paneljeik az NVIDIA Advanced Optimus és a G-SYNC technológiát is tartalmazzák, amelyek dinamikusan növelik a képkockasebességet és csökkentik a várakozási időt a betöltött játékok és alkalmazások alapján. Az olyan funkciók, mint a dinamikus világítás testreszabása a laptopok 4 zónás RGB billentyűzetén és az eszközkezelés a PredatorSense 5.0 segédprogramon keresztül (dedikált PredatorSense gombbal) teljes irányítást biztosítanak a felhasználóknak, és lehetővé teszik számukra, hogy személyes preferenciájukkal ruházzák fel eszközeiket. A Helios Neo 18 és Helios Neo 16 laptopok az Acer mesterséges intelligencia-bővített videokonferencia eszközeit is használják az Acer PurifiedVoice 2.0-ban és az Acer PurifiedView-ban, míg a nagy teljesítményű DTS:X Ultra térhatású hangszórórendszer emeli a játék, csevegés és szabadidős tevékenységek során keletkező hangok minőségét. Intel Killer DoubleShot™ Pro-val is rendelkeznek a villámgyors, stabil csatlakozás érdekében, valamint portok teljes skálájával vannak felvértezve, köztük két USB Type-C Thunderbolt 4-gyel, valamint HDMI 2.1 és MicroSD kártyaolvasók állnak rendelkezésre az egyszerű adatátvitel érdekében.

Ár és elérhetőség

A Predator Helios 18 (PH18-72) februártól lesz elérhető az EMEA régióban 3999 Eurós ártól

A Predator Helios 16 (PH16-72) februártól lesz elérhető az EMEA régióban 2799 Eurós ártól

A Predator Helios Neo 18 (PHN18-71) februártól lesz elérhető az EMEA régióban 2199 Eurós ártól

A Predator Helios Neo 16 (PHN16-72) februártól lesz elérhető az EMEA régióban 1699 Eurós ártól

A pontos specifikációk, az árak és elérhetőség régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az elérhetőségről, a termékleírásokról és az árakról az adott piacokon, kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra.

i[]A specifikációk modelltől és/vagy régiótól függően változhatnak.

[2] A Wi-Fi 7 termékek elérhetik a 320 MHz-es csatornákat 6 GHz-en és az új, 160 MHz-es csatorna kombinációkat 5 GHz-en, az új Multi-Resource Unit Puncturing képességekkel