Az Acer együttműködik a Qualcommmal két új router megjelenésével, köztük a világ első 5G Wi-Fi 7 Gaming CPE-jével

Tapasztalja meg a villámgyors sebességet és az alacsony hálózati késleltetést az új Acer Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh Routerrel

Szerkesztői összefoglaló:

  • A Qualcomm Technologies, Inc. termékeit magában foglaló Predator Connect X7 5G CPE a Wi-Fi 7 és 5G csatlakozást ötvözi a maximális átvitel érdekében, BE11000-t és akár 1 ms-os hálózati késleltetést kínálva.
  • A Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh Router gyors és megbízható vezeték nélküli hálózati kapcsolatot biztosít a Wi-Fi 7-tel és a Qualcomm® Multi-Link Mesh technológia támogatásával.
  • Mindkét router fel van szerelve Hybrid QoS szoftverrel, amely kompatibilis az Intel® Killer™ Prioritization Engine-el, és támogatja a Multi-Link működést, amely növeli a sávszélességet és az átviteli sebességet, valamint a hálózat megbízhatóságát is.

Az Acer ma két új gaming routert jelentett be, amelyek a Qualcomm® Immersive Home Platform és a háromsávos Wi-Fi 7 teljesítményét használják ki a stabil kapcsolatok és a továbbfejlesztett vezeték nélküli játék érdekében. A Predator Connect X7 5G CPE roppant gyors internetsebességet szabadít fel az 5G és a Wi-Fi 7 révén, valamint kettős WAN-kapcsolatot biztosít a fennakadások minimalizálása érdekében. A Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh Router gyors, megbízható és kiterjedt hálózati lefedettséget biztosít a többlinkes Wi-Fi mesh rendszer bővíthetőségével, amely lehetővé teszi a vezetékes szintű késleltetést mesh beállításban.

A Qualcomm Technologies fejlett négymagos processzora által meghajtott X7 és T7 gyorsított online élményt, továbbfejlesztett spektrumkihasználást a Wi-Fi 7 segítségével, valamint továbbfejlesztett MU-MIMO-t és OFDMA-t biztosít a csatlakoztatott eszközökön.

„Izgatottan várjuk, hogy bejelenthessük a legújabb Predator routereket 5G és Wi-Fi 7 csatlakozási lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy játékmenetüket új magasságokba emeljék” – mondta Wayne Ma, az Acer Inc. Connectivity részlegének vezérigazgatója. „A Qualcomm Immersive Home Platformjának köszönhetően az új Predator hálózati eszközök a legmagasabb szintű teljesítményt és sebességet hozzák a játékosok szélesebb köre számára.”

„A Qualcomm Technologies örömmel működik együtt az Acerrel, és a fejlett kapcsolódási technológiák teljes készletét kínálja az 5G-n, a Wi-Fi 7-en és a Mesh Networkingen” – mondta Rahul Patel, a Qualcomm Technologies Connectivity Broadband and Networking részlegének vezérigazgatója. „Ezek együtt alapvető technológiái a következő generációs játékoknak, mivel magával ragadó és gördülékeny játékélményhez való hozzájárulásukkal lenyűgözik a felhasználókat.”

Predator Connect Routerek: Next-Gen Internet sebesség kiaknázása Wi-Fi 7 – tel

Az Acer gamer routerei óriási fejlődést mutatnak az új Wi-Fi 7 Predator routerek bevezetésével. A Qualcomm Technologies vezeték nélküli technológiai innovációinak köszönhetően ezek az hálózati eszközök megduplázhatják a kimeneti sebességet a Wi-Fi 6-hoz képest, miközben rugalmasságot biztosítanak a Wi-Fi-játékosok számára, továbbá javítják a teljesítményt a Wi-Fi 7 jelentősen csökkentett késleltetése, a jobb interferenciakezelés, és a nagy sávszélességnek köszönhetően.

A Predator Connect X7 5G CPE elsőként ötvözi az 5G-t és a Wi-Fi 7 háromsávos BE11000 átviteli sebességet, a 3,5 Gbps-t 5G-n keresztül, és rendkívül alacsony, továbbá 1 ms-os késleltetést kínál. A felhasználók élvezhetik az 5G-n és az Etherneten keresztüli kettős kapcsolat előnyeit, amely terheléselosztási és feladatvételi mechanizmusokat foglal magában a mesh hálózatban lévő eszközök között, hogy megóvja a műveleteket az esetleges fennakadásoktól. A Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh Router támogatja a Wi-Fi 7 háromsávos átviteli sebességet, lépést tart a BE1100 kombinált átviteli sebességével, és könnyen integrálható több egységből álló mesh egységekkel

Intelligens szoftverkompatibilitás a legjobb teljesítmény eléréséért

A Predator legújabb gaming routerei hálózati gyorsítást tartalmaznak, és kompatibilisek az Intel Killer Prioritization Engine-el, így fejlett hálózati adatészlelést és optimális rangsorolást biztosítanak több ezer különböző játék, alkalmazás és webhely számára. A Wi-Fi 7 olyan funkciói, mint a 320 MHz-es csatornatámogatás, a 4K QAM és a Multi-Link műveletek javítják a routerek teljesítményét azáltal, hogy lehetővé teszik az eszközök egyidejű adatküldését és fogadását különböző frekvenciasávokon és csatornákon, növelve az átviteli sebességet, csökkentve a késleltetést és minimalizálva a hálózati interferenciát. A Multi-Link Mesh segítségével a játékosok több hozzáférési pontot alkalmazhatnak, amelyek együtt alkotnak egységes hálózatot, intelligens, hatékony Wi-Fi-t kínálva az otthonokban és nagyobb terekben.

A játékosok az Acer Predator Connect segédprogramon keresztül teljes mértékben kézben tarthatják a routereket, és figyelemmel kísérhetik a hálózati jelerősséget a ház tetején található Predator logó többszínű világításjelzőjén keresztül. A fokozott biztonság érdekében az eszközök beépített Trend Micro Home Network Security motorral vannak felvértezve, hogy a hálózati eszközöket védelem alatt tartsák a potenciális támadásokkal szemben, és segítsék a hálózati forgalom vizsgálatát.

Ár és elérhetőség

A Predator Connect X7 5G CPE áprilistől lesz elérhető az EMEA régióban 399 Eurós ártól

A Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh Router márciustól lesz elérhető az EMEA régióban 249 Eurós ártól

A pontos specifikációk, az árak és elérhetőség régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az elérhetőségről, a termékleírásokról és az árakról az adott piacokon, kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra.