Az Acer bővíti eMobility kínálatát a Predator Extreme E-rollerrel a különleges offroad-rollerre vágyóknakAz új Predator notebookok és monitorok az Intel Extreme Masters Europe rendezvényen debütálnak, 2024. február 9. és 11. között Katowice-ben

  • A Predator Extreme e-scooter kettős felfüggesztéssel és hidraulikus fékrendszerrel, 960 W-os motorral, 18%-os hegymászó képességgel továbbá cserélhető akkumulátorral rendelkezik.
  • Predator SpatialLabs View 27 játékmonitor, amellyel a játékosok mélyebbre merülhetnek a 3D világok rejtelmeibe.
  • A díjnyertes Predator gamercsalád négy új monitorral bővül – kettő MiniLED-del és kettő OLED-panellel, amelyek mindegyike a játékok teljes pompájában való bemutatására szolgál.
  • Az Acer legújabb Predator Helios laptopjai Intel® Core™ 14. generációs processzorokkal, NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series GPU-kkal DLSS 3.5-tel és 5. generációs AeroBlade™ 3D ventilátortechnológiával vannak felvértezve az igényes játékmenetekhez.

Az Acer bejelentette a Predator Extreme e-rollert, amely az Acer bővülő e-mobilitási megoldásainak legújabb tagja. Az első alkalommal a Taipei Cycle 2023-on bemutatott új eScooter 2024 második negyedévétől már Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is elérhető lesz. A Predator Extreme rollert úgy tervezték, hogy egy terepmotor erejét és teljesítményét hordozza kompakt kialakításában. Fém vázzal, kettős felfüggesztési rendszerrel és hátsó rugós lengéscsillapítóval rendelkezik a nagyobb stabilitás érdekében, 960 watt csúcsteljesítményt, 40 Nm nyomatékot, 10″-es krokodil gumikat és IPX5-öt kínál, így a versenyzők szabadon fedezhetik fel a különféle terepeket.

Az izgalmakat keresők számára a Predator Extreme sportos kiállása és alacsony súlypontja nagyobb manőverezést biztosít, és lehetővé teszi a meredek dombokon, keskeny ösvényeken és lejtőkön való haladást. A roller masszív felépítése azt is lehetővé teszi a freestyle szellemű tulajdonosok számára, hogy mutatványokat hajtsanak végre, például ugratásokat és egyebeket, miközben a városi ingázók zökkenőmentesen válthatnak a 6 km/h, 15 km/h és akár 25 km/h sebességű üzemmódok között, hogy könnyedén áthaladjanak a városon és offroad tereken keresztül.

A Predator Extreme e-roller cserélhető 10,5ah/36V-os lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely jelentősen csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást egy motorkerékpárhoz képest. Az akkumulátor mindössze 4 óra alatt teljesen feltölthető, és egy feltöltéssel akár 35 km-t is megtehet, így a motorosok nagyobb hatótávolságot és rugalmasságot kapnak munkába, iskolába menet, vagy barátokkal való találkozáskor.


„Az Acer intelligens, környezetbarát életmódra való törekvésének részeként a Predator Extreme e-roller a szórakozás és a mobilitás új szintjeit hozza el fenntartható technológiánk kínálatába” – mondta Valerie Piau, az Acer EMEA régiójának alelnöke. „Idén folytatni kívánjuk a terepjáró elektromos robogók és kerékpárok termékpalettájának bővítését, hogy átfogó e-mobilitási megoldásokat hozzunk létre a nagyobb és változatosabb felhasználói csoportok jobb kiszolgálása érdekében.”

Predator SpatialLabs View 27 Gaming Monitor: 3D Gaming tökéletesítve

Az Acer az új Predator SpatialLabs View 27 játékmonitorral bővítette sztereoszkópikus 3D kijelzőinek sorát, így a játékosok mélyebbre merülhetnek a 3D világok rejtelmeibe. A SpatialLabs TrueGame saját fejlesztésű shader- és driver-technikáját használja fel, hogy egyedi 3D-profilokat hozzon létre a játékokból származó meglévő mélységi információkkal. A Predator SpatialLabs View 27 hüvelykes, 2D-3D kapcsolható 4K-panelén szemet gyönyörködtető 2D és 3D látványelemek ragyogó színekkel jelennek meg a villámgyors 160 Hz-es frissítési gyakoriságnak, 400 nites fényerőnek és a Delta E< 2 szín helyességnek köszönhetően.

Predator Z57

A masszív, 57 hüvelykes Predator Z57 DUHD (7680×2160) felbontással, 120 Hz-en, a leghevesebb csaták meghódítására alkalmas játékóriás. A 2304 zónás MiniLED technológiát kihasználva kiváló képminőséget és fényerőt biztosít sötét jelenetek és fekete hátterek megjelenítésekor. A széles 32:9-es képarány és az 1000R görbület közelebb vonzza a felhasználókat a játékkörnyezethez, és növeli a látóterüket játék vagy munka közben. Ezenkívül a csúcskategóriás VESA DisplayHDR™ 1000 tanúsítvány biztosítja, hogy akár 1000 nites fényerőt is elérjen, rendkívül pontos színeket produkál, és maximalizálja a világos és sötét kontrasztot a finom részletek megvilágítása érdekében, ami óriási különbséget teremt az intenzív játékmenetek során.

Predator X34 V3

A Predator X34 V3 34 hüvelykes ívelt MiniLED kijelzője 21:9-es ultraszéles QHD (3440×1440) felbontással rendelkezik, hogy támogassa a lelkes játékosokat gyors, 180 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1 ms-os (G-to-G) válaszidővel, megszakítás nélkül. Az 1500R görbület elmélyíti az elmerülést és javítja a perifériás látást, míg a magas DCI-P3 94%-os színskála és a VESA DisplayHDR 1000 tanúsítvány élénk színekkel és fényerővel kelti életre a legjobb játékokat.

OLED Modellek: Predator X39 & Predator X34 X

Az Acer legújabb OLED modelljei közé tartozik a 39 hüvelykes Predator X39 és a 34 hüvelykes Predator X34 X, amelyek nagy kontrasztot biztosítanak a hihetetlenül részletgazdag képek, valamint az ultragyors frissítési gyakorisággal és válaszidővel bírnak a lehető legsimább teljesítmény érdekében. Támogatják az széles betekintést is, akár 178 fokos szögben is. Mindkettő UWQHD (3440×1440) felbontással bír akár 240 Hz-es frissítési gyakorisággal és 0,01 ms pixel válaszidővel.

Predator Helios 18 és Predator Helios 16 Laptopok

Az Acer teljesítményközpontú játék laptopjai Intel Core i9 14900HX processzorral rendelkeznek, amely újonnan optimalizált hibrid architektúrát tartalmaz. A Predator Helios 16 és 18 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kompromisszumok nélkül fej-fej mellett haladjanak napjaink legigényesebb játékaival és szoftvereivel. Akár egy NVIDIA GeForce RTX 4090 laptop GPU-val (175 W-ig MGP), amelyet az ultrahatékony NVIDIA ADA Lovelace architektúrával terveztek, hogy áttörő teljesítményt és mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett grafikát biztosítson a DLSS 3.5 technológia teljes sugárkövetési képességének köszönhetően. A laptopok 16 és 18 hüvelykes (16:10) WQXGA vagy Mini LED paneleket kínálnak, amelyek gyors, 250 Hz-en működnek, támogatják a ragyogó 1000 nites fényerőt és a 100%-os DCI-P3 színskálát a tökéletes látvány érdekében. Az új MagKey 3.0 billentyűket telepítettek a laptopok létfontosságú WASD-gombjaira, a csomagolásban található két további testreszabható készlettel. A MagClick szabadalmaztatott, cserélhető mechanikus kapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy élvezzék a különálló mechanikus visszajelzések hangjait és a gyorsabb válaszidőt minden gombnyomásra.

Predator Helios Neo 18 és Helios Neo 16 Laptopok

A vadonatúj Predator Helios Neo 18 és a Predator Helios Neo 16 a legújabb technológiával és kedvezőbb árfekvéssel érkezik, hogy a hobby és belépő szintű esport játékosok játékkalandjait kielégítsék az akár egy újonnan optimalizált Intel Core i9 14900HX processzorral és akár NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop GPU-val párosítva, Turbó módban 140 W maximális grafikus teljesítménnyel, a Helios Neo játéklaptopok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a játékon és az alkotáson túl többre is használják. Lenyűgöző belső elemeik mellett a Helios Neo 18 és 16 laptopok lenyűgöző látványt nyújtanak WQXGA (2560 x 1600) IPS-kijelzőjükön 240 Hz-es frissítési gyakorisággal, 3 ms-os válaszidővel és 100%-os DCI-P3 színtartomány lefedettséggel.

Ár és elérhetőség >>>